Sevgilinizle tatil

ateşle barut nıye yanyana duramasın kı..

ben de bunu anlamıyorum bir türlü..

defalarca tatıle gttık bırsey olmadı..
olacagı varsa bu onun evınde benım evımde,orada burada şurada olurdu..

ne yanı siz her basbasa kaldıgınızda aaa atesle barut olduk şimdi mi diyorsunuz..

yapacak insan heryerde yapar kardesım ,nerede boş bir yer olursa orada yapar..

siz hiç görmediniz mi kampusun orta yerınde birbirini yiyen gencleri ,ya da park köşelerine saklanmıs çiftleri..

tatile gıttık dıye ateşle barut olmadı ya..herseyın bır zamanı vardı bana gore..zamanın da da oldu..

onun kokusunu tenıme cekerek uymak,sabah kalktıgımda karsımda onu görmek ,saatlerce süren bir sevişmeye bedeldi..

bunu kimsenin lafı üzerine yazmadım bu ara..bir kaç yerde atesşle barut denmış o yuzden yazdım..

diğer yonden ailenın sadece cınsellık yüzünden izin vermeyecegını cok ıyı anlıyorum..
keza benım aılemde ızın vermezdi..ama cinsellık yüzünden degıl başına bir iş gelır ,kavga olur cart olur curt olur yüzündendi..

boşuna dememişler evlenceğin insanı yolculukta yada tatilde tanıcan diye
cinsel anlamda bişey olması için illa tatile gitmeye gerek yok:delphin:

Türk aile yapısı -ne kadar da geniş bakış açısına sahip olursa olsun - bu durumu kaldıramaz.
Tabi her giden cinsellik yaşayacak diye bişey yok.
Ama benim sevgilim eşim olmadığı sürece geceyi onunla geçiremem.
Yarın ne olacağı belli mi.
Belki ayrılacam.başkasıyla evlenecem.
Hersey tek insana özel olmalı diye düşünüyorum.
Geri kafalı diyebilirsiniz.
Böyle düşündüğüm içinse.Evet geri kafalıyım.:delphin:

evet canım ben de vajınusmusla ugrasırken hep bunu gecırmıstım aklımdan,

o zamanlar yapsaydık ,boyle bır sorun olmasaydı ve ben kendımı kötü hissetmeseydım dıye..

ama o zamanar yapsakdık su an asla pişmam olmazdım gıbıme gleıyor bunun vajınusmusla ılgısı de olabılır..8 yılılmı verdıgım adam herseye degerdı aslında..ama o zamanlar boyle dusunulmuyor demek kı :)

ama tatıle gıtmekle ılgısı yok canım,tatıle gıdıp herseyı yasabılırdım ama ben ıstemedım bunu esımde ıstemedı..oyle otel odalarında yapılacak bır ıs degıldı bana göre..

insallah kısa surede atlatırsın sende :1hug:

bende gittim geçen yaz tekirdağ asos ayvalık 5 gün tatil yaptık ve hayatımda geçirdiğim en güzel 5 gündü diye bilirim illaki tatile gittiniz diye cinsellik yaşamanız gerekmez ama karşındakinide çok iyii tanıman gerek o benim kararlarıma saygı gösterdi herşey mükemmeldi ona sarılıp göğüsünde uyumak sabah onunla kalkıp kahvaltı yapıp denize girmek bu duygular gerçekden muhteşem aa bu arada 3 senelik bir birlikdeliğimiz var buda önemli bi faktör iykide gitmişiz ailemin haberi yokdu ama o heycanla gitmek zaten daha bi başka oluyo busene yine gitmek istyoruz ama bakalım bence gitmek istiyosan git canım onu gerçekden tanımak için iyi bir fırsat

ehe ben de gıdemedım evımı döşemek için..annemle bırlıkte gıtmıştık kaydirigubbakcemile3

ateşle barut nıye yanyana duramasın kı..

ben de bunu anlamıyorum bir türlü..

defalarca tatıle gttık bırsey olmadı..
olacagı varsa bu onun evınde benım evımde,orada burada şurada olurdu..

ne yanı siz her basbasa kaldıgınızda aaa atesle barut olduk şimdi mi diyorsunuz..

yapacak insan heryerde yapar kardesım ,nerede boş bir yer olursa orada yapar..

siz hiç görmediniz mi kampusun orta yerınde birbirini yiyen gencleri ,ya da park köşelerine saklanmıs çiftleri..

tatile gıttık dıye ateşle barut olmadı ya..herseyın bır zamanı vardı bana gore..zamanın da da oldu..

onun kokusunu tenıme cekerek uymak,sabah kalktıgımda karsımda onu görmek ,saatlerce süren bir sevişmeye bedeldi..

bunu kimsenin lafı üzerine yazmadım bu ara..bir kaç yerde atesşle barut denmış o yuzden yazdım..

diğer yonden ailenın sadece cınsellık yüzünden izin vermeyecegını cok ıyı anlıyorum..
keza benım aılemde ızın vermezdi..ama cinsellık yüzünden degıl başına bir iş gelır ,kavga olur cart olur curt olur yüzündendi..

bencede her şeyin bir vakti zamanı var evlilik yıl dönümünü neden kutluyoruz?
ilk defa aynı yastığa başımızı koyduğumuz omzunda uyuduğumuz onunla uyandığımız v.b. evlenmeden önce bu tür anıları baylaşmıssak ne anlamı var evlilik gününün en azından bana göre öylea.s

ve ben eşimi iyi tanıyorum birlikte evlenmeden tatile çıksaydık üstüne aynı odada kalsaydık benim eşim kardeşce yanımda uyuycağına ihtimal bile veremezdim ki benim çocuğum ya iyi tanımadığı bir insanla tatile çıksa ya güvendiği gibi çıkmasa?
bilemiyorum belkide beni geri görüşlü cahil insanın tekiyim:mymeka:

bencede her şeyin bir vakti zamanı var evlilik yıl dönümünü neden kutluyoruz?
ilk defa aynı yastığa başımızı koyduğumuz omzunda uyuduğumuz onunla uyandığımız v.b. evlenmeden önce bu tür anıları baylaşmıssak ne anlamı var evlilik gününün en azından bana göre öyle

valla ben evlılık yıldonumuzuzu birilkte olup yada bırlıkte yattıgımız ıcın degıl ..
artık resmi bir kurumda bız de varız dıyerek kutlarım..
aile oldugumuzu birlikte gelecegimize ımza atarak resmıyete donüştürdügümüzü ve bu süre içinde bir yılı gerıde bıraktıgımız ıcın kutlarım..

onunla bırlıkte uyumadan once de fikrim buydu kı onunla uyudum....

ben eşimi tanıyordum ve boyle bırsey yapmıyacagını bılıyordum..o yuzden sorun olmadı..
..

valla ben evlılık yıldonumuzuzu birilkte olup yada bırlıkte yattıgımız ıcın degıl ..
artık resmi bir kurumda bız de varız dıyerek kutlarım..
aile oldugumuzu birlikte gelecegimize ımza atarak resmıyete donüştürdügümüzü ve bu süre içinde bir yılı gerıde bıraktıgımız ıcın kutlarım..

onunla bırlıkte uyumadan once de fikrim buydu kı onunla uyudum....

ben eşimi tanıyordum ve boyle bırsey yapmıyacagını bılıyordum..o yuzden sorun olmadı..
..

kutluyorum sizia.s.

ah ah kızlar, ben mi paranoyağım nedir anlamadım, gizli gizli gidemiyorum yapamıyorum, üzülen özlemekten geberen ben oluyorum ama olmuyo...

Belki ben bu mesajimla cok tepki cekecegim ama yine de yazmak istiyorum... Bence aileler bu tur seyleri tabu olarak gördugunden vaginismus vs. evlilik sonrasi seyler yasaniyor. insanlar nisanliyken bile rahat rahat öpüsüp koklasamazken evlendikten sonra hoop ayni yatakta buluyorlar birbirlerini. e böyle bi durum da birden gencleri cinsellikle ilgili sorunlara itiyor. evlendikten sonra tenini tanimadiğin, yasantisini bilmedigin insanla ayni hayati paylasmaya basliyorsun... ben burada evlilik öncesi iliski yasansin demiyorum, yasayan yasar bu kisilerin tercihi... ama beraber vakit gecirmelerine olanak taninmadiği, tatil gibi durumlar tabu görüldügü sürece bence evlilikten sonra yasanan problemler de artacaktir. ben erkek arkadasimla bir süre ayni evi paylastim ve bu sayede bir cok sey ögrendim onun hakkinda. bu duruma direk cinsellik acisindan yaklasilmamali kesinlikle. daginik mi, düzenli mi, evlenince nasil bir es olucak... bunlar hakkinda fikrim var en azindan. beraber tatile gitme fikri de günümüzde normal karsilanabilecek bir durum. tabi ki aileler karsi tarafi da taniyorsa. kaldi ki bu isi gizliden yurutenlerin sayisi da az degil.

tatile gidilecekse bence aileler bilmeli...
2 sene üniversitede okurken ne tip kızlar tanıdım
ailelerine kendilerini namus kraliçesi gösterip her şeyi yapan :umursamaz:

sonra ilerde sende anne olucaksın kızın senden uzakta okuyunca o da senin gibi yapsa hoşuna gider mi diye sorduğumda...kızardım derdi :1shok:

Belki ben bu mesajimla cok tepki cekecegim ama yine de yazmak istiyorum... Bence aileler bu tur seyleri tabu olarak gördugunden vaginismus vs. evlilik sonrasi seyler yasaniyor. insanlar nisanliyken bile rahat rahat öpüsüp koklasamazken evlendikten sonra hoop ayni yatakta buluyorlar birbirlerini. e böyle bi durum da birden gencleri cinsellikle ilgili sorunlara itiyor. evlendikten sonra tenini tanimadiğin, yasantisini bilmedigin insanla ayni hayati paylasmaya basliyorsun... ben burada evlilik öncesi iliski yasansin demiyorum, yasayan yasar bu kisilerin tercihi... ama beraber vakit gecirmelerine olanak taninmadiği, tatil gibi durumlar tabu görüldügü sürece bence evlilikten sonra yasanan problemler de artacaktir. ben erkek arkadasimla bir süre ayni evi paylastim ve bu sayede bir cok sey ögrendim onun hakkinda. bu duruma direk cinsellik acisindan yaklasilmamali kesinlikle. daginik mi, düzenli mi, evlenince nasil bir es olucak... bunlar hakkinda fikrim var en azindan. beraber tatile gitme fikri de günümüzde normal karsilanabilecek bir durum. tabi ki aileler karsi tarafi da taniyorsa. kaldi ki bu isi gizliden yurutenlerin sayisi da az degil.
BEN DEDİKLERİNİ ÇK HAKLI BULDUM VE TAMAMEN KATILIYORUM AMA MALESEF Kİ BENDE KISITLANANLARDANIM:çok üzgünüm: SEN AİLEN BAKIMINDAN DA ÇOK ŞANSLIYMIŞSN O ZMN CNM:nazar:

budur :lepi: evlilik oncesi yuzeysel veya tam anlamiyla cinsellik sarttir bu cok onemli ya..

alakasız...
ne demek şart?
annen babanla yüzeysel yada tam anlamıyla cinsellik yaşayarak mı evlenmiş?
yada deden nenenle?
geçin bu sahte medeniyet ayaklarını Allahaşkına...
benim helalim olmayan erkekle yatıp kalktıktan sonra ne luzumu var evliliğin?
niye gerekli evlilik kurumu?
yatıp kalkıyosa cocuk da dogursun
açılışı yapan full hizmet de vermeli o zaman :smiley-cool:

Sevgiliyle tatil konusunun geleceği nokta buydu zaten,
hiç şaşırmadım ,ama yine evlilik öncesi birliktelik konuşuluyor,
genelleme yapmadan yazalım ki,
konu tartışmaya gitmesin,hadi bakalım güzel paylaşımlar...

Katiliyorum alkisalkisalkis vereliniortak kaydirigubbakcemile5 :lepi:

biz 3 senedir iki şaşkın sevgili tatile gideriz,ya onun ailesinin yanına yazlığa,ya da benim ailemin yanına yazlığa.tam bi aile saadeti yanikaydirigubbakcemile3sonrada ne zaman başbaşa kalıcaz biz yaa bakışları atmaya başlarız birbirimize:1closedeyes:şaka bi yana benim okul yeni bitti,o geçen sene mezun oldu ama şimdi kalkıp bi otele gitmeye kalksak güneye dünyanın parası.bende yalan kıvıramayanlardanım babama.hadi annem bilsin de babam sorun çıkarır.bizde fırsattan istifade bu yaz aslında benim balomdu,kep törenimdi,arkadaşların düğünüydü falan epey bi zaman geçirdik berbaber.ama onların yazlığa gidince laptopuda yanına almış,Allahım kafayı yiicektim,sürekli oyun oynuyo,şu internet oyunlarını yaratan adamı bi bulursam:kızgın:senle ilerde bi çuval dolusu para veripte hayatta otele falan gitmem dedim.gerçi o zamanda para verdik diyerekten oyun moyun oynamaz benimkikaydirigubbakcemile3galiba sonunda buldum sevgiliyle mükemmel geçecek bi tatilin çözümünü.

Back
X