Sevgilinizle tatil

öyle 1 haftada kimse kimseyi taniyamaz..
40 yil ayni yastiga bas koysanda tam olarak taniyamassin kocani, insanlari...

benim babamda yollamazdi:umursamaz:

kizim olsaydi yollamazdim tabiki sevgilisiyle tatile, ama eger kizim 25-30 yasina gelmis ise uzun süreli iliskisi varsa gitmek isterse durduramam....

valla sabah sabah uyanip operse disini fircalamadan, o sakallar testere gibi keserse yuzunu tahris ederse sonra coraplarini oraya buraya firlatip oda spreyi gibi yayiliyorsa odaya vay haline :)

olm bi kere bana anlatma bunları
nişanlım her haftasonu kalkıp teee 12saatlik yoldan gelir bizde kalir
sabah babam gider gitmez hoop gider bi opucuk kondururum uyanır (ben de az şakar değilim lan :smiley-cool:, evdeyken böleyim tatile gitsek neler yaparım adama allah bilir artık :kedi:) hiç de rahatsız olmam o halinden :asigim:
hatta çok da hoşuma gider opuyorumnanaktan

gunu birlik yanına gidebilmiştim sadece tatil bolgesinde oturuyordu ilerde belki kalmayada giderim annem pek izin vermiyoda babam izin verio

şimdik bir arkadaşınız erkek arkadaşıyla tatile çıkarsa,ve çıkmadan önce acaip seksi iç çamasırları
baby dollar alırsa,vede sizede gösterirse aldıklarını,sonrada tatil dönüşü,onları giydim sadece öpüştük ve sarılarak uyuduk derse,sizi enayi yerine koyuyor mudur. yoksa doğrumu söylüyordur..
bana bu söylendi de...

geçen sene sevgilimle gittim tatile,aman aman hiç tavsiye etmem,burnumdan geldi kavga gürültü :mymeka: off off offf felaketti valla yok rus kızları yok şusu yok busu :olmaz:zaten ayrıldık tatilden sonra bidaha aramadım.o bikaç kere aradı ama artık hiç görüşmüyoruz :umursamaz:benden tavsiye tatile çıkarken erkek almayın yanınıza,kendi kendinizin tatilini hiç etmeyin hihoyyyttabi anlaşabiliyosanız,güzel giden bi ilişkiniz varsa o başka o zaman eminim çok güzel olur şutarafagitti
tatilin yararlarına güzel örnek
öyle 1 haftada kimse kimseyi taniyamaz..
40 yil ayni yastiga bas koysanda tam olarak taniyamassin kocani, insanlari...

benim babamda yollamazdi:umursamaz:

kizim olsaydi yollamazdim tabiki sevgilisiyle tatile, ama eger kizim 25-30 yasina gelmis ise uzun süreli iliskisi varsa gitmek isterse durduramam....

kitabı okumassın ama özeti okursun şekerim kaydirigubbakcemile3

Belki ben bu mesajimla cok tepki cekecegim ama yine de yazmak istiyorum... Bence aileler bu tur seyleri tabu olarak gördugunden vaginismus vs. evlilik sonrasi seyler yasaniyor. insanlar nisanliyken bile rahat rahat öpüsüp koklasamazken evlendikten sonra hoop ayni yatakta buluyorlar birbirlerini. e böyle bi durum da birden gencleri cinsellikle ilgili sorunlara itiyor. evlendikten sonra tenini tanimadiğin, yasantisini bilmedigin insanla ayni hayati paylasmaya basliyorsun... ben burada evlilik öncesi iliski yasansin demiyorum, yasayan yasar bu kisilerin tercihi... ama beraber vakit gecirmelerine olanak taninmadiği, tatil gibi durumlar tabu görüldügü sürece bence evlilikten sonra yasanan problemler de artacaktir. ben erkek arkadasimla bir süre ayni evi paylastim ve bu sayede bir cok sey ögrendim onun hakkinda. bu duruma direk cinsellik acisindan yaklasilmamali kesinlikle. daginik mi, düzenli mi, evlenince nasil bir es olucak... bunlar hakkinda fikrim var en azindan. beraber tatile gitme fikri de günümüzde normal karsilanabilecek bir durum. tabi ki aileler karsi tarafi da taniyorsa. kaldi ki bu isi gizliden yurutenlerin sayisi da az degil.

aynennn katılıyoruma.s

çıkmadım ama çok isterdim :kedi: beraber çıkmasakta sanırım aynı yerde tatil yapacağız görüşücez kaydirigubbakcemile5 bu da bişey kaydirigubbakcemile3

ya aynı cevabı çok yerde bende aldım biz biziz bu babaların hepsi anlaşmalı demekkiCADIARZU

Kagitlarda ve Allah'in huzurunda nikahli olarken bille yollamadi babam yahu, nisanli iken nasil yollasin beni tatile, ha simdi evliyiz gidiyormuyuz tatila yoh, yani gene ayni gene ayni, cocuklar var maddi durum iste kaldik kala boyle :umursamaz:senağlama

BİZ NİŞANLIYKEN ADANAYA GİTMİŞTİK BABAM DA BİLİYORDU ANNEMDE. AMA EŞİMİN ANNESİ KARDEŞLERİ FALAN DA VARDI. AMA İKİMİZ OLSAYDIKTA BİŞEY DEMEZDİ HERHALDE. çünkü ben ailemin güvenini asla sarsmam. bana baskı yapsalar bişeyleri zorla yaptırsalar tam tersini yapmak isterdim ama böyle bana güvendikelri için güvenlerini asla suistimal etmedim. çok seviyom onları ben. :asigim:

şimdik bir arkadaşınız erkek arkadaşıyla tatile çıkarsa,ve çıkmadan önce acaip seksi iç çamasırları
baby dollar alırsa,vede sizede gösterirse aldıklarını,sonrada tatil dönüşü,onları giydim sadece öpüştük ve sarılarak uyuduk derse,sizi enayi yerine koyuyor mudur. yoksa doğrumu söylüyordur..
bana bu söylendi de...

çok çokta sevgilisi ineceği duragın bi yan duragında inmiştir :)))
ayyy çok güldüm canım yaa :roflol:

sevgilimle ilkkez tatile çıkıcam bu seneee:asigim: nişanlıyken yada flört döneminde öle bişi hiç olmadı 1kere şehirdışına çıktık ama tatil amaçlı deildi kaçamaktı diyelim :)

Back
X