Sevgilinizle tatil

Sanırım Bende istemezdim Gitmeyi
Başbaşa istemezdim açıkçası mesela bu Sene eski erkek arkadaşımla tatilyaptık ama denk geldi onun abisi ile benim amcakızı evli amcamların yazlığına geldi. 1 hafta beraberdik.
Ama özel olarak gitmek istemem gerek yok Herşeyin bi zamanı olmalıu

nişanlıyken kocişimm gidelim demiştide aileme lafını bile açmadımmm
Abim o kadar terski hayatta izin vermezdiii. . ancak git gelme derdi sanırım
ama ben gitmeyi çok isterdimmm opuyorumnanaktan
evlendkten sonra gttk süperrdiiiiii. . . kaydirigubbakcemile4

Tabi Canım
insan Sevdiği ile camdan cama bile olsa mutlu olur
ama Ne bilyim Bak sonuçta geç bile olsa gittinizakannehir

Tabi Canım
insan Sevdiği ile camdan cama bile olsa mutlu olur
ama Ne bilyim Bak sonuçta geç bile olsa gittinizakannehir

ewet cnaım çok güzeldi walla delikafadulden
Ama bazı arkadaşlarında dediğine katılmadan edemiorummm kaydirigubbakcemile2
Tatilde illaki cinsellik yaşancak diye birşey yok bence . ..yaşamk isteyen heryerde yaşar.onun için sadece müsait bir ortm olması lazım.oda isteyince bulunur zaten. . sositososito
ben neden gtmk isterdim onuda sölilyim.gamyoncuiremsu
onun kollarında uyuyp onun yanında gözlerimi açmk isterdimm. ben zaten sarılınca sıkılan bii insanm ayrı ayrı yataklarmz olabilrdi yeterki aynı havayı çekelim içimze :utangac::utangac:
sonracığıma sabah öğle akşam berbaer yiyelim yemekleri :)) güneş batarken beraber yudumlayalım isterdim çaylarımızı :kahve:

nişanlandktan sonra abimden birkez izin aldm eşimle blşmk içn oda belli bi saat verdi . ..
Çok sinir bozucu bişi. . . :delphin:

ewet cnaım çok güzeldi walla delikafadulden
Ama bazı arkadaşlarında dediğine katılmadan edemiorummm kaydirigubbakcemile2
Tatilde illaki cinsellik yaşancak diye birşey yok bence . ..yaşamk isteyen heryerde yaşar.onun için sadece müsait bir ortm olması lazım.oda isteyince bulunur zaten. . sositososito
ben neden gtmk isterdim onuda sölilyim.gamyoncuiremsu
onun kollarında uyuyp onun yanında gözlerimi açmk isterdimm. ben zaten sarılınca sıkılan bii insanm ayrı ayrı yataklarmz olabilrdi yeterki aynı havayı çekelim içimze :utangac::utangac:
sonracığıma sabah öğle akşam berbaer yiyelim yemekleri :)) güneş batarken beraber yudumlayalım isterdim çaylarımızı :kahve:

nişanlandktan sonra abimden birkez izin aldm eşimle blşmk içn oda belli bi saat verdi . ..
Çok sinir bozucu bişi. . . :delphin:

Ben gitmem Gerek yok Derken Onu düşünmedim:lepi:
Tabikide İçinde var ise tatile ne gerek her yerde olur cinsellik akannehir
Çok Güzel bişey bunu kabul ediyorum Sabah senin uyandırman:sinifsinif:
Beraber bişeyleri yapmak çok ama çok güzel buyrunnnnnnnnna.s.

ben aşkımda gidelim diyor ama çok zor hatta imkansız bişiii ama keşke gidebilsekk Şenizkaydirigubbakcemile2

insan sevgilisini bir tatilde birde aynı evde en iyi tanırmış..aynı evi anladım da tatili pek anlamadım..arkadaşım böyle demişti..doğrumu yanlışmı bilmiyorum

arkadaşlar

şimdi eğri oturup doğru konuşalım gitmek istemezdim diyen arkadaşlar kesinlikle hiç samimi ve inandırıcı değiller.misal bir sevgiliniz var sevdiğiniz bir insan.bütün olanaklarınız var.ailenize her türlü yalanı söyleyebiliyorsunuz.bunun da yalanını söylemek o kadar zor gelmez.yalanın küçüğü büyüğü olmaz çünkü.
bütün her şeyi bu şekilde ayarlayıp ben herkesin gitmek isteyeceğinden eminim ama herkesin.korktuğunuz şeye gelince gittiğim gibi geldim.herkes bir olmaz tabi ama %99 gittiğiniz gibi gelirsiniz orda bir şeyinizi bırakmazsınız karşınızdaki insan olduğu sürece.bir arkadaşda en iyi tatilde ve aynı evde yaşayarak tanınır demiş.katılıyorum.tanıdığım bütün evli insanlar aynı çatının altına girmeden 10 sene de çıksan tam olarak tanımış olmuyorsun derlerdi.tatilde de misal aynı odayı paylaştığın için ev gibi oluyor diye düşünerek söylenmiş.

insan sevgilisini bir tatilde birde aynı evde en iyi tanırmış..aynı evi anladım da tatili pek anlamadım..arkadaşım böyle demişti..doğrumu yanlışmı bilmiyorum

Şöyle ki, normalde herkes kendi evinde yaşarken, sadece buluşmalarda görüşerek ya da atıyorum arada bir 1 akşam birbirinde kalarak birbirinin huyunu suyunu tanımak zor. Ha bu sadece sevgili için değil arkadaşlarınız için de geçerli.

Düşünün 1 hafta beraber kalıyorsunuz. Sabah kalktığında nasıl oluyor, sinirli mi, normal mi? Duştan sonra banyoyu nasıl bırakıyor? Atıyorum, üst üste aynı yemeği yemeyi sevmiyor mu? Tv bağımlılığı var mı? ...vb. Bunlar şu anda aklıma gelenler, örnek olarak, kişiden kişiye değişen bazı hayati noktalar vardır. Normalde günlük buluşmalarda hafta sonları ya da çok takılmadığımız şeyler 1 haftayı beraber geçirdiğinizde "Allah'ım be bu insanla nasıl evlenirim? akannehir" ya da "Yahu ne kadar uyumlu bir çiftmişiz! :asigim:" dedirtebilir insanayerimseniben

katılıyorum sadece günü birlik buluşmalarla insan tanınmıyo. sevgilime güveniyorum hemde çok seviyorum. onun her anını görmek,tanımak ve kısmetse öyle evlenmek isterim. o yüzden önümüzdeki yaz çeşmeye tatile gidicez karadeniz turu filan yapıcaz kaydirigubbakcemile4 :asigim:

katılıyorum sadece günü birlik buluşmalarla insan tanınmıyo. sevgilime güveniyorum hemde çok seviyorum. onun her anını görmek,tanımak ve kısmetse öyle evlenmek isterim. o yüzden önümüzdeki yaz çeşmeye tatile gidicez karadeniz turu filan yapıcaz kaydirigubbakcemile4 :asigim:

git hayatım git mutlumcuk bir şekilde geri döneceğinden eminim.uzun süre evine ısınamıcan hatta :))):icecream:

Sevgilinize güveniyorsanız,iyi tanıyorsanız uslu duracaksa falan yazmış bazıları...:1shok:
Bir kere bir erkek öyle çıkmakla falan tanınmaz.İsterse 10 yıl çıkın yine tanıyamazsanız.30 yıl evli çiftler bile birbirlerini tanıyamazken kızlarımız nasıl güvenip te tatile çıkıyorlar anlamış değilim.

Herhalde benim geri kafalılığım ,ama bu kafa ile çok mutluyum ben..sositososito

Sevgilinizle tatile çıkacaksınız,aynı oadada kalacaksınız ,sevgiliniz de rahat duracak-tatlicadiarzu-

Zaten ailelerin çoğu hoş karşılamaz bu durumu.Diyelim en azından annemize söyleriz diyen arkadaşlar var..Ya başınıza birşey gelse ? Anneyi de mecburen yalan söylemek zorunda bırakmıyormusunuz ? Herşey ortaya çıkınca annenizin içinde bulunacağı zor durumu düşündünüz mü hiç ?

Hem o kişi ile evleneceğiniz ne malum..

Gelin ata binmiş ya nasib demiş..Evlenmeye 1 ay kala nişandan ayrılanlar var..

Ben doğru bulmuyorum şahsen..Kızım evlenir,sonra eşi ile istediği yere tatile gider..

Bekar kızımı sevgilisiyle tatile göndermem,arkadaşları ile gönderceksem bile hangi arkadaşlarıyla gidecekse hepsinin ev telefonlarını da alırım,gerekirse tatile gittiği yere gider süpriz yaparım..süprizzzzz

şimdik bir arkadaşınız erkek arkadaşıyla tatile çıkarsa,ve çıkmadan önce acaip seksi iç çamasırları
baby dollar alırsa,vede sizede gösterirse aldıklarını,sonrada tatil dönüşü,onları giydim sadece öpüştük ve sarılarak uyuduk derse,sizi enayi yerine koyuyor mudur. yoksa doğrumu söylüyordur..
bana bu söylendi de...

alakasız...
ne demek şart?
annen babanla yüzeysel yada tam anlamıyla cinsellik yaşayarak mı evlenmiş?
yada deden nenenle?
geçin bu sahte medeniyet ayaklarını Allahaşkına...
benim helalim olmayan erkekle yatıp kalktıktan sonra ne luzumu var evliliğin?
niye gerekli evlilik kurumu?
yatıp kalkıyosa cocuk da dogursun
açılışı yapan full hizmet de vermeli o zaman :smiley-cool:

:lepi:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yani.....:1hug:

sevgiliyle tatil deyince de herkesin ilk aklına gelen sex oluyor nedense, kimsenin tatili umursadığı yok.beraber geçirilicek güzel zamanı umursadığı yok.aklınızdan geçen tek şey o.onun için tatili gitmeye ihtiyacı yok ki bi insanın.kızınızı tatile göndermeyin ama bilin ki kızınız erkek arkadaşıyla bişey yapmak isterse tatile gitmeden de yapar.1 hafta sevgilimle tatil yaptım.sanal diye yalan atacak değilim.arkasını dönüp uyudu.herkesi aynı kefeye koyamayız, erkek rahat duramaz diye bişey yok.isterse öyle bir durur ki.evet benim ninem tatile de gitmedi, tarla da buluşup iki kelime söz de etmedi.hatta başka bir erkekle konuşmadı bile.sonra ne oldu.eşini mutlu edemedi.dedem kendisini aldattı.dedem ya 2 kuşak var aramızda.zaten bu bekaret dalgasını erkeklerden çok bakire kadınlar gündemde tutuyor.herkes namus bekçisi olmuş.bundan daha kötüsü de herkes namusu iki bacak arasında zannediyor.kırıtarak yürümek, vücudunu daracık saran elbiseler giymek, cilve yapar gibi konuşmak, göz süzmek bunlar namussuzluk belirtisi değil.bi insan her istediğini yapsın ama bacaklarını açmasın.her istediğini yap ama kapın kapalı kalsın.çok saçma ya tipik ikili oynama.böyle bi namus anlayışı da bir tek tr de vardır herhalde.

sevgiliyle tatil deyince de herkesin ilk aklına gelen sex oluyor nedense, kimsenin tatili umursadığı yok.beraber geçirilicek güzel zamanı umursadığı yok.aklınızdan geçen tek şey o.onun için tatili gitmeye ihtiyacı yok ki bi insanın.kızınızı tatile göndermeyin ama bilin ki kızınız erkek arkadaşıyla bişey yapmak isterse tatile gitmeden de yapar.1 hafta sevgilimle tatil yaptım.sanal diye yalan atacak değilim.arkasını dönüp uyudu.herkesi aynı kefeye koyamayız, erkek rahat duramaz diye bişey yok.isterse öyle bir durur ki.evet benim ninem tatile de gitmedi, tarla da buluşup iki kelime söz de etmedi.hatta başka bir erkekle konuşmadı bile.sonra ne oldu.eşini mutlu edemedi.dedem kendisini aldattı.dedem ya 2 kuşak var aramızda.zaten bu bekaret dalgasını erkeklerden çok bakire kadınlar gündemde tutuyor.herkes namus bekçisi olmuş.bundan daha kötüsü de herkes namusu iki bacak arasında zannediyor.kırıtarak yürümek, vücudunu daracık saran elbiseler giymek, cilve yapar gibi konuşmak, göz süzmek bunlar namussuzluk belirtisi değil.bi insan her istediğini yapsın ama bacaklarını açmasın.her istediğini yap ama kapın kapalı kalsın.çok saçma ya tipik ikili oynama.böyle bi namus anlayışı da bir tek tr de vardır herhalde.

evet, kızımız isterse her türlü yapar yapacağını tabi..Ama bir de kendi eliyle gönderip bazı şeylere izin vermek var...Ayrıca burada namus tanımını yapmıyoruz..Siz kızınız olursa gönderirsiniz olur biter..sengözlerimebaksanab

Sevgiliyken degil nisanlandiktan sonra gidebildik

Gecen yaz ailesiyle kerpe
Bu yaz arkadaslarla birlikte didim opuyorumnanaktan
Seneye balayi icin antalya inszemuszemus

Son düzenleme:
evet, kızımız isterse her türlü yapar yapacağını tabi..Ama bir de kendi eliyle gönderip bazı şeylere izin vermek var...Ayrıca burada namus tanımını yapmıyoruz..Siz kızınız olursa gönderirsiniz olur biter..sengözlerimebaksanab

evet kesinlikle.herkesin kendi tercihi.ben kızımı gitsin de sex yapsın diye göndermicem.arkadaşıyla tatil yapsın diye göndericem.kızımı da kendim gibi yetiştircem tatil deyince aklına sex gelmicek tatil gelecek.

Back
X