Sevgilisi asker olan , nişanlı olan , evli olanlar yardımınıza ihtiyacım var .

Zor... Benimki egm mensubu, önceleri aklım hep ondaydı, acaba bi şey olacak mı falan diye, 2,5 yıl oldu, 1 yıldır evliyim, ilk zamanlar gibi çok kafaya takmıyorum bunu ama hala ara sıra düşünürüm acaba ona bi şey olursa diye...

O duyguyu hiç sevmedim korkuyorum hala , ilk haftalar yansıtıyordum bana kızınca bıraktım beni de geriyorsun diyo hala korkuyorum ama belli etmiyorum

Benim sözlüm asker değil polis. Psikolojisinin pek iyi olduğunu söyleyemem çok sinirli. ama hepsi böyle olacak diye birşey yok. Hiç mesleği zor psikoljsi iyi degl diyerek alttan alma alışmasın alttan almana. Yoksa hep bunu bekler. Sinirini stresini benden çıkarır ben başlarda destek olmak amaçlı herşeyi alttan alırdım ilerledikçe alttan almayı bıraktım birbirimize patlıyoruz hergün o bana ben ona

bizde kendi aramızda anlaştık ikimizde keçi gibi inatçıyız birbirimize söz verdik kimse inat etmicek , çok aşırı kıskançmış henüz kıskançlığını görmedim ne çektik bu heriflerden

Baktım dert çekmekle olmuyor bende çektiriyorum artık ve adamın eski sinirliliği yok şimdi de o alttan almaya başlıyor gibi taktik buymuş demek oyle kıyamamlarla, alttan alayımlarla olmuyor benden söylemesi

Baktım dert çekmekle olmuyor bende çektiriyorum artık ve adamın eski sinirliliği yok şimdi de o alttan almaya başlıyor gibi taktik buymuş demek oyle kıyamamlarla, alttan alayımlarla olmuyor benden söylemesi

Canım ilişkinin başındayız şuan inanılmaz stresli bir işi var, aniden görevi çıkıyo ve uykusuz kalıyo bana ters davranmıyor sadece çok özlüyorum , inan her dakikanın saniye kıymetli biz genelde konuşup isteklerimizi söylüyoruz. Bazen ben anlamsız trip atabiliyorum ne bilim korkuyorum ona bir şey olur diye , soğukkanlı ve sabırlı olmam lazım onlarla yaşamak beklemek dik durmak baya yorucu

Yasam sartlari, tayin olduklari yerler ,ozel gunlerde evde olamama,ev ve cocuklarla ilgili sorumlulugun cogunu ustlenme zor hem de cok zor.
Asker esiyim ben de.hatta iki sene once fittirmak uzereyken konu actim buraya.Bosanmanin esigine gelmistim.çunku farkli bir psikolojisi var teror bölgesinin..buna bir de tek basina coluk cocuk sorumlulugu eklenince farkli oluyor..
Ayrica yasamadan anlasilmiyor.Bana anlattiklarinda evlenmeden önce inanmamistim.Bu kadarini dusunememistim..Yani sevince boş diyorum biz on bes sene olduk evleneli

korkutma beni, bende sağlık memuruyum hastanede tanıştık , ama ben onu şimdiden çok sevdim , kendini çok sevdiriyor bilmiyorum ki yanında dik durucam zoru görünce kaçmicam yorumun için çok teşekkür ederim

Gönlunce olsun zaten onlarda güclu insanlari seciyor.
Iste bunu demek istemistim sevince anlatilanlar dinlenilmiyormutlu olun

Benimki ordu mensubu değil ama o taraklarda bezi var diyeyim.

Sık sık göreve gider. Giderken helalleşir. İlk başlarda dengem o kadar bozuldu ki anlatamam. O görevdeyken haber izlemem, sosyal medyaya girmem mesela.

Ama dönüşte arar aramaz o sesini duyduğum anı anlatamam... O kadar mutlu oluyorum ki. O da aynı şekilde. Bir şekilde sevgi, saygı varsa yürüyüp gidiyor inan. Aklına kötü şeyler getirme

tatlı yorumun için çok teşekkür ederim

Hemen yorum yapayım tatlış hatun. Eşim asker. Aileme 15 saat uzaktayım. Tanımadığım bi memleketteyim 1 yıldır.
Eşim İki gün önce göreve çıktı hâlâ yok. Haftasonu gelecek inşallah. Ve bugün bayram evdeyim yalnızım :) kötü yanı yok asker eşi olmanın. (Kayıplar hariç...)

Ben gururla taşıyorum ismi. Sadece yüreğin hep ağzında. Göreve çıkacak sürekli. Beklyceksin. Bir plan yapacaksın bozulacak. İzinden izne kaçabilirsin ancak o şehirden. Günü birlik bir yere gidemezsin. Çünkü acil görev olup çağırabilirler. Özel günümüz için hazrladığm sofraya oturacakken acil tlfn gelir acilen gider ben sofrayla başbaşa kalırım. Tlfnu kapatma gibi bir durum söz konusu değil zaten... genellikle yalnız kalacaksın. 81 ilin 81ide senin olacak ama :) yaşadığın yerde onun asker arkadaslarının eşleriyle tanışacaksın çünkü güvenecek kmse yok. Hepsi ayrı ayrı şehirlerden. Onlarla aile gibi olacaksın. Eşler yokken birbirinizde kalacaksınız. Bizm whatsap grubumuz var :) herşeyimiz bir. Hep beraber aktiviteler yaparsınız. Gezersiniz. Kıymetini bilme konusunda emin ol bilecektir. Evde eşini bekleyen kadını kim sevmez :)

Ben Eşimi seviyorum. Onu beklemeyi seviyorum. Asker beklemek bu vatana hizmet bence. Onlar vatanımın insanı rahat uyusun diye dağda uykusuz aç. Bizler vatanımız için geceleri uykusuz yalnız ışık açık yatıyoruz. Arayıp ulaşamıyoruz çok daraldığımızda ağlıyoruz, sadece bekliyoruz Anlayacağın sende asker olacaksın ama postalın palaskan olmayacak :)

Belki okumuşsundur;
Askerden daha cesur birisi varsa oda askere aşık olan kadındır. Kolay değil ölümü sırtında taşıyan birini sevmek...

Yorumun için çok teşekkür ederim. Kolay pes eden biri değilim , tek başıma 3 şehirde görev yaptım yalnız kalmakla sıkıntım yok ama onu çok özlüyorum , şuan üst bölgede yedikleri yemek içimi acıtıyor bazen gofret yiyor cips vb. yicekler sabah kızartma sürekli acil işi çıkıyo , gece nöbetçi bende onunla bazen nöbet tutuyorum sabah hop işe gidiyorum, ilk konuşmaya başladığımızda söyledi benimle olursan hayatın çok zor olucak dedi , hasret özlem var, korku var ne bilim gelse de doya doya sarılsam , içimde ona karşı günden güne büyüyen bir sevgi oluşuyor napıcam bilmiyorum bazen geriyor bu beni , her konuda onun yanında olurum sıkıntı yok . Dikkatimi bir şey çekti böyle çocuk gibiler sevgiyi ilgiyi çok seviyorlar yapı olarak çok inatçıyım zorluklar karşısında pes etmem ilginç geliyo şuan hissettiklerim yabancı duygular...Ona nasıl davranayım ?

Görevden her dönüşünde hep aynı heyecanla geliyo benim eşim eve. Her geldiğnde yıllardır hasret kalmışım gibi sarılıyorum. Aslında avantajı var. Bende inatçı biriyim ama inadım kırılıyor onun yanında. Her dediğine tamam olur diyorum. Tartıştık sonrasında barıştık diyelim. Göreve gidiyorya hani. İnsanın içini kesiyolar sanki. Keske kızmasaydım falan diye. O yönde sevgiyi hep diri tutturuyo bu meslek. Hatta bazen derim sen mesleğine dua et yoksa sana neler yapardım :) kısaca Hep özlem hep kavuşma böyle böyle geçiyor... benimkide çocuk gibi sevgimi göstermemi seviyo bende zaten sevgimi gösteriyorum her anlamda. Benm bir lafım var. Yanımda olduğu her an kıymetli. Beraber olduğumuz her an bizm için fırsat. Dolu dolu değerlendirelim ki göreve gittğnde bunlarla yetinelim... değişik ama güzel birşey... bencede sen yapabilirsin zorlanırsın ama her iş zor hayatta herşeyin zorluğu var napalım... ona nasıl davranman gerektiği konusunda sadece anlayıslı ol. Derdini dinle. Korktuğu konuları kolay kolay açmaz. Ama açarsa soğukkanlı ol dinle. Ben neler dinlemiştim sevgiliyken. Sev say işte olduğun gibi davran. Onu beklemenin zorluğunu ağırlığını hissettirme hiç. Aklı sende kalır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…