- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
- Konu Sahibi nickisonrasoylesem
Görevden her dönüşünde hep aynı heyecanla geliyo benim eşim eve. Her geldiğnde yıllardır hasret kalmışım gibi sarılıyorum. Aslında avantajı var. Bende inatçı biriyim ama inadım kırılıyor onun yanında. Her dediğine tamam olur diyorum. Tartıştık sonrasında barıştık diyelim. Göreve gidiyorya hani. İnsanın içini kesiyolar sanki. Keske kızmasaydım falan diye. O yönde sevgiyi hep diri tutturuyo bu meslek. Hatta bazen derim sen mesleğine dua et yoksa sana neler yapardım :) kısaca Hep özlem hep kavuşma böyle böyle geçiyor... benimkide çocuk gibi sevgimi göstermemi seviyo bende zaten sevgimi gösteriyorum her anlamda. Benm bir lafım var. Yanımda olduğu her an kıymetli. Beraber olduğumuz her an bizm için fırsat. Dolu dolu değerlendirelim ki göreve gittğnde bunlarla yetinelim... değişik ama güzel birşey... bencede sen yapabilirsin zorlanırsın ama her iş zor hayatta herşeyin zorluğu var napalım... ona nasıl davranman gerektiği konusunda sadece anlayıslı ol. Derdini dinle. Korktuğu konuları kolay kolay açmaz. Ama açarsa soğukkanlı ol dinle. Ben neler dinlemiştim sevgiliyken. Sev say işte olduğun gibi davran. Onu beklemenin zorluğunu ağırlığını hissettirme hiç. Aklı sende kalır...
ayyy çok güzel anlatmışsın , içim bir tuhaf oldu çok teşekkür ederim tatlış yorumun için 3 kez okudum , sıradan bir işi olsa insan çokta dikkat etmiyor kişiye nasıl davranması gerektiği konularda , bende dediklerime dikkat ediyorum çünkü ona da dedim bir msjıma cevap almayabilirim o telefon yanıtsız kalabilir her dk çok kıymetli , nasıl seviniyor mutlu oluyor. İlk zamanlar korkumu çok belli ettim, bana yapma beni de geriyorsun diyince durdum