• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisi asker olan , nişanlı olan , evli olanlar yardımınıza ihtiyacım var .

öncelikle şunu söyleyeyim çok zor ama seven insan için sorun olmuyor. Senin mesleğin neydi ? Eşin olursa sürekli yalnız kalırsın ve kesinlikle ölüme hazır yaşamalısın çünkü bu meslek grubu bunu göze alıyor. Çok sakin olmalısın her konuda sinirli hallerinde alttan almalısın ilgini şevkatini sevgini hiç eksik etmemelisin. Allah sevgilini korusun, sana bağışlasın.

çok teşekkür ederim güzel dileklerin ve yorumun için :KK37:

Şuan seviyorsun senide anlıyorum ama bilmiyorum bir de memursun gezmek isteyeceksin tatile gitmek isteyeceksin daha doğrusu lüks yasamak isteyeceksin onun için çalışıyoruz sonuçta, kendini de düşün biraz her şey sevmekle olmuyor en sonunda dayanamayacaksın böyle olmuyor da diyeceksin bak ben herşeyi yaşadım, zengin bir ailede büyüdüm okudum memur oldum çok seviyorum diye 20 yasında evlendim , istanbuldan sırnaka gelin gittim el bebek gül bebek yetiştim ama hayatım hep perisanlıkla korkuyla geçti, istediğim evde oturmak hiç nasip olmadı doğuda iki göz odaydı evmizi, batı dedik dağın basında bir lojmanda kaldım sosyallik yok arkadaş yok psikolojimi kaybettim zaten yalnız kala kala, anlat anlat bitmez iyi düşün derim.

bu kadar açık yazdığın için bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim yazdıklarını tekrar okuyacam benim için yoruldun tekrar teşekkür ederim:KK36:

Şuan seviyorsun senide anlıyorum ama bilmiyorum bir de memursun gezmek isteyeceksin tatile gitmek isteyeceksin daha doğrusu lüks yasamak isteyeceksin onun için çalışıyoruz sonuçta, kendini de düşün biraz her şey sevmekle olmuyor en sonunda dayanamayacaksın böyle olmuyor da diyeceksin bak ben herşeyi yaşadım, zengin bir ailede büyüdüm okudum memur oldum çok seviyorum diye 20 yasında evlendim , istanbuldan sırnaka gelin gittim el bebek gül bebek yetiştim ama hayatım hep perisanlıkla korkuyla geçti, istediğim evde oturmak hiç nasip olmadı doğuda iki göz odaydı evmizi, batı dedik dağın basında bir lojmanda kaldım sosyallik yok arkadaş yok psikolojimi kaybettim zaten yalnız kala kala, anlat anlat bitmez iyi düşün derim.
Ben de çok sevmeme rağmen ayrıldım ama arada vicdan yapıyorum acaba sizinle konuşma şansımız var mı

Öncelikle herkesin bayramını kutlarım sevdiklerinizle nice güzel bayramlar geçirmeniz dileğiyle :KK51:
Konuyu çok ayrıntılı anlatmicam , özetlemem gerekirse : Henüz çok yeni 1 aylık ilişkim var sevgilim astsubay komando , şuan 45 günlük bir görevde kendisi , her gün görüntülü konuşuyoruz , her şey yolunda gidiyor fakat bir askerle birlikte olmanın zorlukları nelerdir , ona nasıl davranmalıyım, psikolojisi nasıl olur ? kızlar taktir edersiniz askerler hele ki komandolar canını ortaya koyup ,görevlerini icra ediyor. O yüzden bazen nasıl davranacağımı şaşırıyorum, bazen çok korkuyorum ona bir şey olur mu diye :KK61:İlerisini düşündüğümde (kısmet olur onunla evlenirsem) hep mi yalnız kalıcam ? ve ona nasıl destek olabilirim ? yardımlarınıza ihtiyacım var tatlış kadınlar :KK37:
Şu an ne durumdasın canım merak ettim

Öncelikle herkesin bayramını kutlarım sevdiklerinizle nice güzel bayramlar geçirmeniz dileğiyle :KK51:
Konuyu çok ayrıntılı anlatmicam , özetlemem gerekirse : Henüz çok yeni 1 aylık ilişkim var sevgilim astsubay komando , şuan 45 günlük bir görevde kendisi , her gün görüntülü konuşuyoruz , her şey yolunda gidiyor fakat bir askerle birlikte olmanın zorlukları nelerdir , ona nasıl davranmalıyım, psikolojisi nasıl olur ? kızlar taktir edersiniz askerler hele ki komandolar canını ortaya koyup ,görevlerini icra ediyor. O yüzden bazen nasıl davranacağımı şaşırıyorum, bazen çok korkuyorum ona bir şey olur mu diye :KK61:İlerisini düşündüğümde (kısmet olur onunla evlenirsem) hep mi yalnız kalıcam ? ve ona nasıl destek olabilirim ? yardımlarınıza ihtiyacım var tatlış kadınlar :KK37:
Ben biriyle görüştüm yıllar önce. . Astsubaydı kendisi. Eğer anlaşabilseydik evlenecektim ama bazı davranışları bana ters geldi mutlu olamayacağımı düşünerek kestim iliskimi. Ha özünde saf temiz biriydi. Dün onunla ilgili bir habere denk geldim. Su ilde su su isimli kişi çıkan catısmada ağır yaralandı diye. Tabi gecen sene olmuş bu olay. Ben görüşürken bu açıdan hic bakmamıştım. Ama öyle üzüldüm ki anlatamam. Yani iyi biriydi basına bir şey gelsin istemezdim. Araştırdım iyileşmiş sükür. Sonra düşündüm de evli olsaymısım kafayı yerdim herhalde. Ben kaldıramazdım şahsen

Tabiki asla genelleme yapmıyorm kendi kocamı anlatcam sevgilinle meslektaş piskolojisi inanılmaz bozulmuş yılın 7 ayı görevdedir . Astsubaylar da alt üst ilişkisi çok oluyor ve üstleri tarafından bazıları zorbaliba uğruyor buda haliyle bize yansıyor disiplin seviyorlar ve galiba iş icabı birçoğu çok sert . Benim bebeğim 1.5 yaşında babası sadece 5 ayını gördü demem o ki zorlukları çok

Birçok astsubay ve uzman çavuşla arkadasligim oldu. Birkaç astsubay flortum ve sevgilim oldu burada yazılanların aksine öyle sürekli dış göreve gitmeler yılın yarısında dışarıda olmalar falan yoktu. En fazla görev yeri merkezse geçici görevle ilçeye falan çekildiler onlarında hepsi bekardı evlileri öyle kolay kolay çekmezler. Onlarda kendi içinde bölümlere ayrılıyor mesela en zoru jandarmadır. Havacılar çok rahattır öyle dış göreve falan gitmezler aşağı yukarı bir öğretmenle aynı maaşı alırlar doğuda batıda belki de bizden daha düşüktür. Rahatlık açısından havacı -denizci-karacı-jandarma diye gider. Jandarmada komando veya jöh olursan evin yolunu unutursun. Nasıl ki trafik polisiyle pöh bir değilse onlar da bir değil. Onun dışında şansa bağlı olarak kimileri cezaevinde çalışır rahattır, kimileri köylerde çalışır git gel yapar zordur. Kimileri bekarsa dış karakolda olur hayatı zehrolur. Eğitim birliğinde olursa isi kebaptir. Kimisi personelcidir il merkezlerinde çalışır öyle sağa sola çekilmez, kimisi zimmet alır masa başı çalışır. Kimileri komutan koruması olur gene rahat olur. Kimisi asayistir. Psikoloji olarak benim tanıdıklarım hep sakin neşeli insanlardı. Kimisi de mesleğini bahane ederek sinirine anlam bulmaya çalışır. Asker diye hepsi sıcak çatışma görecek değil. En zoru da astsubaylıktır alt üst dengesini kurmak için arada yıpranır. Uzman çavuşlar daha rahattır.

Back
X