Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs Sevgilisi Boğa Burcu Olan Bayanlar

benden uzak durması gerektiğine inandığım ne kadar aldatırsanız o kadar sevimli olacağınız bir burç erkeğidir !!
 
bir ikizler burcu kadını olarak benden size tüyo, bir boğa erkeğini elinizde tutmak istiyorsanız sürekli rest çekin, arada terkedin, elde etmek istiyorsanız reddedin. %100 çalışıyor :)

boğa erkekleri kesinlikle zor kadınları severler, kaçan kovalanır taktiğinin en çok işlediği erkek türü bunlardan çıkıyor. 3 boğa tanıdım 3' de aynı ve bir de zeka çok önemli onlar için, zeki kadınlara aşık oluyorlar genelde. çapkın, çok fazla kadın tanımış, tecrübeli zor tipler gibi görünseler de o kadına rastladılar mı kölesi oluyorlar. tabi bu kölelik tamamen ona teslim olduğunuzda, onsuz yapamayacağınızı anladığı zaman bitecek bir kölelik.

gerçekten sıkılıp terkettiğinizde de kurtulması çok zor oluyor, reddedildiklerinde deliye dönüyorlar, malum ego tavan. bu burcun hakkından gelebilecek bir burc varsa o da ikizlerdir kanımca. tecrübeyle sabit.

sonuç olarak ya da kadınların geneli için tehlikeliler. eğer bu adama boyun eğip çapkınlıklarına ses çıkarmayacak kolay güvenen, ben bilmem beyim bilir mantığında biriyseniz uzun sürebilir, herşeyin farkında olup yine de kopamazsanız da ömrünüz taktikle geçer.
 

Ancak bu kadar güzel ve doğru açıklanabilirdi Benim erkek arkadaşım Boğa burcu,bende Aslan idare etmeye çalışıyoruz
 


Sanırım biri benim nişanlımı anlatmış Bende Terazi'yiim kaçtım, kovaladı. Her beni sıktığında terkettim, sonunda yüzüğü parmağıma taktı

Çok inatçıı çok, bi şeye hayır dedi mi evet dedirtmek imkansız ona tabi bende inatçıyım ama onun kadr değil. Genelde tartşmalarımız ise inat ettiğinden çıkıyor zaten
 
merhaba size bir şey sorucam benim yeni başlayan bi ilişkim var kendisi boga erkegi kendisine nasıl yaklsabilirim
 
Öncelikle en şanslı kadınlar olduklarını düşündüğüm grup. Soruna gelince: o inatciysa ben daha inatciyim:)) keçiyim ben de. Çivi çiviyi söker:))

Şaka bir yana birbirimizin hassas noktalarını ve taviz vermediği noktaları biliriz. Gerektiğinde o gerektiğinde ben geri adım atarız. İkimizin de inadına denk geldiyse çok hararetli tartışmalar yaşarız ama geçer gider biraz o biraz ben adım atarak. İkili ilişkilerde uyum yakalamak zor birsey. Anlasabildigi birini buldu mu kaybetmemeli insan.

Ayrıca gerçekten aşırı sabirlidir bıkmadan usanmadan peşinden koşar ama sinirlenirse susun ve kenara çekilin sonra işkenceye devam edersiniz
 
vay arkadaş doğru valla. karşıma bir boğa çıktı. istemiyorum ısrar ediyor. ben kaçtıkça inat ediyor. inadından evlenecek bu gidişle.
ama işin kötüsü ben gerçekten istemiyorum o nazmış gibi davranıyor. vazgeçme yok. ne olacak böyle :-s
 
mesala msj bekledgni bilir 2 kelime yazmaz acaba benmi yanlış anlıyrm beklenti içine giriyorumm kaçıyor mu ki
 
mesala msj bekledgni bilir 2 kelime yazmaz acaba benmi yanlış anlıyrm beklenti içine giriyorumm kaçıyor mu ki
Tanıdığım kadarıyla aşık bir boğa kaçma kovalama oyunu oynamaz.. açık açık sever arar ısrar eder yollarını keser. Gerçekten senden hoşlanmıyor olma ihtimali de var... ama tabı herkes burcuyla uyum sağlamıyor bilemeyiz karakterini.
 
anladımm yani hiç bir şey yapmayımm msj felanda yazmayım peki hadi oldu o yazdı nasıl davranıyım peki
 
merhaba size bir şey sorucam benim yeni başlayan bi ilişkim var kendisi boga erkegi kendisine nasıl yaklsabilirim

Boğalar özgürlüklerine düşkün olurlar onlara istemediklerini asla yaptıramazsınız...

Bu yüzden sakin ve kararlı ilerleyin hele o mesaj bekleme kısmı var ya işte o biraz sıkıntı :) isterse destan yazar bunuda aklınızdan çıkarmayın...

Sevdiğini belli etmeyen gizli seven tek burç :)
 
tamm anladımm peki ben sevgimi belli etmm mi gerekiyr konuşurken mesala bi kaç gün yzmdaı ben yazasam olur mu
 
iyi hoslarda cok zorlar
ben aslanim o boga
dedigim dedik inatci
kendinden baskasini düsünmez
romantik oldugu nadir zamanlar olur
sevdigini sözlere asla dökmezz
burnu yere düsse almayan bi tip
bende pesinde pervane gibi her isi beceren her seyin üstesinden gelen sabreden taraf ama bol bol restlesiyoruz tam 5 kez ayrildim
Genelde hep kendisi geri döndü bu sonuncu en agiriydi ayriliklarimizin bence .. henüz gelisme yok..
umut var mi acaba merak ediyorum
evlenmek filanda istemiyor gicik ediyor beni
 
Boğa burcu hakkında oldukça detaylı bir yazı okumak isterseniz:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…