Canım valla evliliği düşündüğünü söyledi ama benimle mi orası muamma :) açıkçası hakkımda hayırlısı olsun..iyi birisi ama ben çok daha iyiyim art niyetsiz ve karşılıksız seviyorum...canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim..ama var ya şunu farkettim insanları oldukları gibi kabullendiğimizde daha mutlu oluyor insan..öbür türlü paranoyak olmamak elde değil...sevgiyle kal.21 tane kırmızı gül...harika... çoook sevindim.Allahın izni ile bu iş umarım evliliğe doğru yol alır sevgili Elodea.evliliğide düşünüyordur umarım..mutluluk herkesin hakkı...sevgilerle..
benim sevgilimde boğa. genel anlamda çok iyi. bana gerçekten değer verir. sevgisini daima hissederim. dürüsttür sadıktır. evcil olmasını bana bağlı olmasını her kararını bana danışmasını çok seviyorum. özel günlerimizi asla unutmaz. ama inatçılığı beni öldürüyor. bi de gereksiz küsmeleri. çıldırma noktasına geliyorum. sadece bunları sevmiyorum. ama sevgilim bi tanedir.
benim sevgilimde boğa. genel anlamda çok iyi. bana gerçekten değer verir. sevgisini daima hissederim. dürüsttür sadıktır. evcil olmasını bana bağlı olmasını her kararını bana danışmasını çok seviyorum. özel günlerimizi asla unutmaz. ama inatçılığı beni öldürüyor. bi de gereksiz küsmeleri. çıldırma noktasına geliyorum. sadece bunları sevmiyorum. ama sevgilim bi tanedir.
benimde bir boğa var başımda, ben seyahat delisi, o biyere gitmekten korkuyor. sadık madık iyi bir baba tamam ama SIKICI mı sıkıcı, sohbet yok birşey yok.. Uyku hobisidir, kızlar siz neler yaparsınız boğalarınızla boş vakitlerinizde merak ettim..??
boğanın bayanı da erkeği de gezmeyi, yemeyi ,içmeyi sever aslında. tabii tembellik edip evde tv karşında takılmayı, film izlemeyi de çok severler ama hadi deyince de üşenmezler. genelde hep güler yüzlü olurlar. konuşmayı çok severler.kolay kolay inada bağlamazlar. onlar inada bağlayana kadar olan tribi yapabilirisiniz. bağlayınca da ilgilenmeyin kendi kendine geçsin:)
seninkinin yükseleni kesin oğlak:)
sizin burcunuz nedir
canımcım yapımdan dolayı bende çok inatcıyım zaten kendi doğrularımdan asla taviz vermedim vermemde kaydirigubbakcemile5
çok tartıştık minicik şeyler için saatlerce konuşmadık ama ben hiç hatamı kabüllenmedim (hata olarak görmüyorosam eğer) :1closedeyes:
yapim gereği bayağıda kırgın kalabiliyorum o ise bi müddet sonra normal haline dönüp bişey olmamış gibi davranıyodu kaydirigubbakcemile
bense çıldırıyodum bu duruma
o ise tam tersi benim ona kırgın olmamdan dolayı rahatsız olup abarrtığımı düşünüp iyce sinir oluyodu delikafadulden ama kazanan ben oluyodum kaydirigubbakcemile2
ve tartışma anında mutlaka kaçtım ondan netten çıktım tellerine cevap vermedim vs
kaçtımki mantıklı düşünsün gerçeği bulsun hepde öyle oldu zaten ben kaçtıkca o hatasını anlayıp özür dileyene kadar dargın kalıodum :dilcikar:
gönlümü çok zor aldığı için olsa gerek bidaha tekrarlamıyodu aşkımda o hareketleri...
ayrıca yaptığı şeyleri şaka ile karışık sürekli başınada kalktım-tatlicadiarzu-
bak sen böle minik şeyler içinde beni üzdün değmişmiydi filan diye süreklli yaptığının hata olduğunu tekrarladım
tekrarladımki unutmasın bidaha yapmasın :1no2:
ALLAHA ŞÜKÜR Şimdi Çok İyiyiz .... Şeniz
Şimdi Sevgilimede kopyaladım Linki oda okuyacak burdan sevgiler sunuyorum canım aşkımmmaaaa mujuuu Kuzum Benim -tatlicadiarzu-
Darısı Başınıza Kızlar hihoyyythihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?