Sevgilisi/eşi kameraman işi ile ilgilenen ve zorlukları neler ?

bybrc90

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
108
66
13
34
Merhaba kızlar,
Şu an konuştuğum kişi kameraman . Bu olaylardan dolayı saati belli olmuyor .Bugün konuşmamızda sen çıktın işten ben gidiyorum işe ,ben eve geliyorum sen işe gidiyorsun Dedi.Bende aynen öyle deyince bu sebebten dolayı boşanan insanlar çok işyerinde şimdi daha iyi anlıyorum ,benim işim çok zor bybrc90 bu konuda dedi.
Acaba kendisi bu ilişkinin olmasını istemiyor mu? Yani evet saati belli olmayan bir iş var ama bu aşamaya kadar da geliniyor mu gerçekten ,sonuçta flört döneminde ,nişanlılık döneminde bu insanın saatinin belli olmadığını biliyorsun .Niyedir bu ayrılık ? Korkup bulaşmıyorum ama bir yandan da insan istiyor Dedi .
Eşi ,sevgilisi kameraman olan var mı? ne gibi zorlukları var ?Benim memur hayatım gibi sabah 9 akşam 6 haftasonu tatil .Şu an konuşma sürecindeyiz ileri Zaman'da zorlanıyor mıyım ?teşekkürler şimdiden

adam kendi ağzıyla söylemiş
evlenince boşanmaktan da şimdi ayrılalım diye
bence yapacağınız bir şey yok
ya işi kabullenin ya da ayrılın
her meslegin zorluğu vardir önemli olan bu zorlukları sizin nasıl karsilayacaginiz

adam kendi ağzıyla söylemiş
evlenince boşanmaktan da şimdi ayrılalım diye
bence yapacağınız bir şey yok
ya işi kabullenin ya da ayrılın
her meslegin zorluğu vardir önemli olan bu zorlukları sizin nasıl karsilayacaginiz

Zaten kendisi korkup bulaşmadığını ,ama bir yandan da insan istiyor diye söyledi. Ben olsun istiyorum zaten ama hani bu işi olup evlenip de çektiği zorlukları ve sonucunda boşanan insanın olup olmadığını öğrenmek istiyorum .Aynen her işin zorluğu var bende masa başındayım ama yıpratıcı Malesef ki

Zaten kendisi korkup bulaşmadığını ,ama bir yandan da insan istiyor diye söyledi. Ben olsun istiyorum zaten ama hani bu işi olup evlenip de çektiği zorlukları ve sonucunda boşanan insanın olup olmadığını öğrenmek istiyorum .Aynen her işin zorluğu var bende masa başındayım ama yıpratıcı Malesef ki

kameramanlarda haberin nerde ne zaman geleceği belli olmuyor
en büyük zorluğu bu zamansizlik

kameramanlarda haberin nerde ne zaman geleceği belli olmuyor
en büyük zorluğu bu zamansizlik
Bir Kanalda çalışıyor .Ama hani şu olaylar zaten bizim konuşmamızı etkiliyor , fazla konuşamıyoruz çok bunaldığını söyledi bu durumlardan .
Evet o da zaten ondan şikayetçi yani ben eve geliyorum o işe gidiyor sonuçta bu durum evlilikte devam edecek

Tamamda kameramanlar da evlenir. Esi doktor olanida gece cagrilabilir, asker polis olanda yani sevgilin bahane ariyorsa bilemem. Sen bulasmayalim desen hic bir zaman evlenmicekmi yani.

Tamamda kameramanlar da evlenir. Esi doktor olanida gece cagrilabilir, asker polis olanda yani sevgilin bahane ariyorsa bilemem. Sen bulasmayalim desen hic bir zaman evlenmicekmi yani.
Aynen öyle herkes evleniyor ama boşanma durumu onu tedirgin eden sanırım .anlaşmazlıklar boşanmaları şimdi daha iyi anlıyorum Dedi . Normal bir iş sahibi de olsan düzenli hayatın olsa boşanacaksan onda da boşanırsın anlaşamadıktan sonra. Biz sevgili değiliz konuşma sürecindeyiz.

Back
X