• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilisi,eşi kova burcu olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi MaViPaTiKLeR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

MaViPaTiKLeR

Ziyaretçi
kızlar bu konuda bana fikir verirmisiniz?şu an sevdiğim kişi kova...henüz ilişki yok aramızda...yani birbirmizden hoşlanıyoruz o evlilikten falan bahetti bana ama bazı durumlar gereği adı konmuş bi ilişki yok aramızda....

eşi,sevgilisi kova burcu olanlardan yardım bekliyorum...biraz umursamaz rahat bir yapısı var sanki...ve herşeyi içinde tutuyor kapalı kutu gibi:bbo:

buarada ben koç burcuyum.....

benim eşimde kova,eşime bakarak söylüyorum,her zaman öyle rahat tavırlıdırlar...işin zor,,,biraz ukala ve bencil oluyorlar.kolay kolay açmazlar kendilerini.özgürlüklerine düşkünler.hesap vermeyi açıklama yapmayı falan sevmezler,biraz baskın kişilikler.inatcılar,kendi doğruları konusunda diretbilirler.ama çok zeki olurlar.ama hepsi aynı olack diye bişey yok....

Son düzenleme:
benim eşim kova ama bu başlık açıldı canım ararsan orda da çok şey yazılmıştı

arkadas olarak iyi, sevgili olarak iyi degil...sana sevgilisi gibi degil de arkadasi gibi davranir, buna ok d,iyosan bilemem

kızlar bu konuda bana fikir verirmisiniz?şu an sevdiğim kişi kova...henüz ilişki yok aramızda...yani birbirmizden hoşlanıyoruz o evlilikten falan bahetti bana ama bazı durumlar gereği adı konmuş bi ilişki yok aramızda....

eşi,sevgilisi kova burcu olanlardan yardım bekliyorum...biraz umursamaz rahat bir yapısı var sanki...ve herşeyi içinde tutuyor kapalı kutu gibi:bbo:

buarada ben koç burcuyum.....

hihoyyyt canım ben KOÇ burcuyum, sevgilim Kova

biz ikimiz de baskın karekterler olmamıza rağmen çok iyi anlaşıyoruz.

benzer bir topik var, okuyabilirsin...

bağımsızlığına düşkündür (koç ta öyledir)
evliliğe pek meraklı değildir (genelde koç ta öyledir yani ben öyleyim en azından)

çok okur, enteldir hatta, duygusaldır, sosyal zekası ağır basar, çok konuşur ama boş konuşmaz, inatçıdır ama ben de inatçıyım, denegeleniyoruz kaydirigubbakcemile2

sadıktır, çok sıkmaya gelmez ama, (koçlar pek sıkıcı değildir zaten)

çok ama çok eğlencelidir, macera sever (koç ta)

yani biz gayet uyumluyuz canım, benden tam not :lepi: :içelim:

sevgili olarak çok ilgilidir, sadıktır ama işte çok bunaltmazsan süper yuvarlanıp gidersiniz :1rolleyes:

ay bnm de 2 sevghılım kovaydı hep sıkılan taraf ben oluorm cok tek düzeler benı bayıyo bu tek duze olmaları
bencıller asabıydı bırı ıkısıde hemen evlılık dedı bırı yalan bırı gercektı
o zayıf suratlarını sevmıyorum asabı ve sevımsız gelıyor ben ıkızlerım bu arada. hava grubu

ay bnm de 2 sevghılım kovaydı hep sıkılan taraf ben oluorm cok tek düzeler benı bayıyo bu tek duze olmaları
bencıller asabıydı bırı ıkısıde hemen evlılık dedı bırı yalan bırı gercektı
o zayıf suratlarını sevmıyorum asabı ve sevımsız gelıyor ben ıkızlerım bu arada. hava grubu

üzüldüm doğrusu :a015:
olsun anlaşamıyor olduğunuzu anlamanız iyi olmuş, çok geç olmadan a.s

bnmki hiç tekdüze değildir çok şaştım, devamlı farklı hobiler uğraşlar edinir :uhm:

Kuzum siz evleneceğiniz insanı burcuna göre mi tanıyacaksınız. Bırakın burçları, karşınızdaki kişiyi hareketlerinden, söylemlerinden tanımaya çalışın.
Haa bu arada benim herifde kova burcu, ama özellikleri nedir bilmem. Ben eşimden memnunmuyum, tabiki memnuniyetim %10 dur gerisi nanay yani.

benim eşimde kova,eşime bakarak söylüyorum,her zaman öyle rahat tavırlıdırlar...işin zor,,,biraz ukala ve bencil oluyorlar.kolay kolay açmazlar kendilerini.özgürlüklerine düşkünler.hesap vermeyi açıklama yapmayı falan sevmezler,biraz baskın kişilikler.inatcılar,kendi doğruları konusunda diretbilirler.ama çok zeki olurlar.ama hepsi aynı olack diye bişey yok....

aynen onu tarif ettin canım yaa..bu kadar olur....

hihoyyyt canım ben KOÇ burcuyum, sevgilim Kova

biz ikimiz de baskın karekterler olmamıza rağmen çok iyi anlaşıyoruz.

benzer bir topik var, okuyabilirsin...

bağımsızlığına düşkündür (koç ta öyledir)
evliliğe pek meraklı değildir (genelde koç ta öyledir yani ben öyleyim en azından)

çok okur, enteldir hatta, duygusaldır, sosyal zekası ağır basar, çok konuşur ama boş konuşmaz, inatçıdır ama ben de inatçıyım, denegeleniyoruz kaydirigubbakcemile2

sadıktır, çok sıkmaya gelmez ama, (koçlar pek sıkıcı değildir zaten)

çok ama çok eğlencelidir, macera sever (koç ta)

yani biz gayet uyumluyuz canım, benden tam not :lepi: :içelim:

sevgili olarak çok ilgilidir, sadıktır ama işte çok bunaltmazsan süper yuvarlanıp gidersiniz :1rolleyes:

kovayla koç iyi anlaşıyo diye biliyorum zaten canım ama bu rahat tavırları sıkıyo beni...sağolun kızlar...ben başka topik varmı bilmiyodum oraya bakayım bidea.s.

Kuzum siz evleneceğiniz insanı burcuna göre mi tanıyacaksınız. Bırakın burçları, karşınızdaki kişiyi hareketlerinden, söylemlerinden tanımaya çalışın.
Haa bu arada benim herifde kova burcu, ama özellikleri nedir bilmem. Ben eşimden memnunmuyum, tabiki memnuniyetim %10 dur gerisi nanay yani.

%10 mu memnunsun cnm, burcunuz mu uyusmadı :P
zor bu işler yuaaa

valla benim eşim kova ve dünyanın en sevecen en anlayışlı erkeği bence.
hayatım boyunca başka birinden ne bu kadar ilgi gördüm ne de sevildim.
burcundan mıdır bilmem
ama karşıma çıkardığı için sürekli Allahıma şükrediyorum.

burcundan mıdır bilmem

Tanrım bozmasın canımm, benim için de öyle! :)) kaydirigubbakcemile2

burcundan mıdır bilmem

Allah bozmasın ne kadar güzell:1hug:

eski sevgılım kovaydı soyle dıyeyım herkeste aynı olmaz bu benım yorumum sadece belırteyım katılmayan ollabılır annecı bayaca annem babam dedı baska bısey demedı tel yuzune kapatınca delırırdı aramızdakı seylerı ablasına falan anlatır akıl alırdı bırazda cımrıydı duragan bırıydı sevgısını tam anlamıyla bellı edemezdı ama bunlar sıze baglı burca gore es adayı sacma olur ama yazılanlar hangısı cogunlukta ıse bır dogruluk payıda vardır tabıkı

eski sevgılım kovaydı soyle dıyeyım herkeste aynı olmaz bu benım yorumum sadece belırteyım katılmayan ollabılır annecı bayaca annem babam dedı baska bısey demedı tel yuzune kapatınca delırırdı aramızdakı seylerı ablasına falan anlatır akıl alırdı bırazda cımrıydı duragan bırıydı sevgısını tam anlamıyla bellı edemezdı ama bunlar sıze baglı burca gore es adayı sacma olur ama yazılanlar hangısı cogunlukta ıse bır dogruluk payıda vardır tabıkı

bak ben bunları yazmayı umutmusum,benimkide çok anneci,babacı,evet cimrilik söz konusu,ve çok tekdüze hepaynı şeyleri yapmaktan sıkılmıyorlar senelerce aynı şarkıdan hoşlananabilir benim eşim,nostalji seviyorlar,bence biraz sıkıcı oluyorlar,süpriz yapmazlar ayrıca hiç...çok sinirliler....sinirliyken aşırı kırıcı oluyorlar...patavatsızlar aslında biraz...hep senden ilgi beklerler....alıcı bir burç aslında,hiç verici değiller bence...

bak ben bunları yazmayı umutmusum,benimkide çok anneci,babacı,evet cimrilik söz konusu,ve çok tekdüze hepaynı şeyleri yapmaktan sıkılmıyorlar senelerce aynı şarkıdan hoşlananabilir benim eşim,nostalji seviyorlar,bence biraz sıkıcı oluyorlar,süpriz yapmazlar ayrıca hiç...çok sinirliler....sinirliyken aşırı kırıcı oluyorlar...patavatsızlar aslında biraz...hep senden ilgi beklerler....alıcı bir burç aslında,hiç verici değiller bence...

:1shok:

benim babam kova arkadaşımın kocasıda kova biraz geçimsiz oluyorlar asabiler hovardalıkta var babam çok cömerttir ama diğeri malesef karısına 10 tl vermez.boşver sen burçları hepsinin iyiside var kötüsüde.bunu ancak içine girersen görürsün.kafanı yorma böyle şeylerle.

benim bi tanem de kova.. beğenmediğim,hatta deli olduğum tek yönü hevessiz,özentisiz olması..ufak tefek şeyler de dahil,bizim hayatımızda büyük önemi olacak,bi kere yaşayabileceğimiz şeylerde de aynı davranır.." olmasa da olur,gerek yok " laflarını lugatından eksik etmez sağolsun :mymeka:

Ben aslan burcuyum eşim kova burcu. ASLAA ASLA tavsiye etmiyorum. Çok seviyorum bu yüzden boşanmayı hep erteliyorum. Cinsel olarak kesinlikle uyuşmuyoruz. Onun aradığı her zaman dinç yorulmayan spor yapan bir eş. Ben ise çalışıyorum ve ister istemez yorgun geliyorum eve. Bilgisayar ve internet meraklısım durmadan yeni projeler üretir aklınıza ne gelirse. Satma amaçlı olsun olmasın. Her zaman farklı aktif düşünceleri olur bunada uymamı bekler. Canı ne istiyorsa onu yapar. Eğer çok iyi bir ikna aracım yoksa asla vazgeçmez yapmak istediğinden. Sürekli beni geliştirmeye çalışır yeri gelir küçümser. Kendime olan saygımı yitirmeme bile sebep oldu. Tam herşey bitti gidiyorum dediğimde öyle konuşmalar yaparki ben ne yapıyorum bu adama çok yazık ediyorum diyip döndüğüm çok oldu. İnanılmaz sosyal ama beni herkesten saklar. Etrafımdaki herkes eşimi çok sever çok cana yakın vs ama içiihiç öyle deil. Bir gün görüş ek istediği bir insanla ertesi gün kendince sebeplerle görüşmek istemeyebilir. Plan yapar sonra bozar ve benim bu durumu düzeltmemi iater çünkü hayatta en çok korktuğu şey kötü intiba bırakmaktır. Kısacası aslan burcuysanız evli değilseniz ayrılın. Sevgiliyken ufak tefek tartışmaların evlenince daha beter olduğunu görürsünüz.

Back
X