- 26 Eylül 2010
- 17.555
- 32.863
- 798
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
Çok üzücü bir durum, eminim ki kendilerinde suç bulmuyorlardır. Yine kız yüzünden öldü çocuk diye suç buluyorlardır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben pskoloğun yeterli olacağını sanmıyorum canım ne yap et bir psikyatra götür duruma bakılırsa arkadaşının sorunu çok ciddi ve sorumluluğu maalesef senin omuzlarına kalmış ALLAH ikinizinde yardımcısı olsun gerçekten çok çok üzüldüm.
Aynen dediğin gibi arkadaşım. Kız da buna içerliyor zaten. Bayram da '' Şimdi o yok ya annesi bana beddua ediyordur'' diyorduÇok üzücü bir durum, eminim ki kendilerinde suç bulmuyorlardır. Yine kız yüzünden öldü çocuk diye suç buluyorlardır.
İki gençte tükendi işte. ellerine sağlık hepsininCok üzüldüm allah yardımcısı olsun onlar cok sevmisler birbirlerini ve ask bu bence ne kadar aci olsada sonu![]()
Cocugun ailesi rahat uyusun simdi ohh istemedikleri kizla evlenmedi iyi oldu...
Valla bunalımdan öte gibi geliyor bana. o kadar hayat doluydu ki, şimdi dengesiz. Mesela bir bakın her şey normalmiş gibi davranıyor, bir bakın resimleriyle konuşup ağlıyor. Her gördüğü erkeğe sahabi davranıyor. Öyle bir halde ki önceden dost olduğu erkek arkadaşlarını bile red etti, güvensiz.Çok ciddi bunalıma girmiş arkadaşınız vicdan azabı çekiyor ve siz görmüyorsunuz ben onunla yaşıyorum diyor. Siz irtibatı hic bırakmayın hep yaninda olun gerekirse tekrar tekrar anlatın boyle olabileceğini kimse bilemezdi sonuçta... Arkadaşınızın oldukça fazla zamana ihtiyacı var kesinlikle ona yalniz olduğunu hissettirmeyin, çocuğun ailesini falan bosverin ayrıca haksiz yapilan beddualar tutmaz sahibine geri döner bunu kafasına fazla takmasin. Sevdiği çocuğun ruhunu huzura erdirmek için bir şeyleryyapsın kuran okutsun, Allaha onu affetmesi için dua etsin bol bol![]()
Aile hiç bir zaman kendini suçlamadı ki. Sağ iken '' Sen o kıza mı layıksın, biz seni zorla büyüttük, elin artığını mı alacaksın? ( Evlilikte sadece kağıt üzerinde) Sonuçta bir kocası olmuş, altından karısını mı çekeceksin? '' Gibi laflar çok edildi.Peki aile rahatmi kendilerini suclamiyorlarmi
Son derece iğrençtiler. Hele bir kardeşi var ki...Çok üzücü çocuğun ailesi nasıl insanlardan oluşuyor kavrayamadım yaZık olmuş gençlere
Bunu da denediler ama şehirde kızın hakkında atıp tutuldu. Yapmadıklarını bırakmadılar kız da bu durumlardan sonra pes etti adı çıktı çünküçocuk keşke intihar etmeyip kızı alıp gitseymiş oralardan.
kızın yerinde olsam ben de ölmek isterdim.
Eyvah eyvah bunlar insan olamazSon derece iğrençtiler. Hele bir kardeşi var ki...
Kardeş bilip kızı birgün havaalanından kardeşine aldırtmış.
Kardeşide tutmuş bir arkadaşı ile gelmişler.
Kız eve bıraktıktan sonra,
Ağabeyini arayıp,
'' Senin kız içti içti hatta donunu bile çekemedi. x ağabey çekti donunu. Sonra biz bunu mafyanın elinden aldık zorla. Yemek yedirmek istedik kavga etti, cazgırlık etti. x Ağabey e asıldı'' demiş.
Çocuk önce kıza sormuş. Kız da ara x ağabeyi sesi dışarı ver ben de sesini kaydedeceğim demiş.
x Ağabeyi de '' xxxx, senin kardeşin abartmış ve saçmalamış. Dediklerinin hiç birisi olmadı'' diyerek anlatmış. Ses kayıtları halen kız da. Cd ye alıp ailesinin önüne atacağım diyordu ama yapmadı. Kayıtlar halen telefonda.
Zaten ortalığa fitneyi yayan en başta o erkek kardeşiydi. Kız bolca beddua etti, o kişi 2 defa kaza geçirdi. Kız şimdi '' Daha bitmedi, Allah belasını verecek hem de çok acı şekilde '' diyor artık ne hissediyorsa
Zaten nerde sıkıntılı biri var ya aileden ya arkadaşCiddi olduğunu ben de düşünüyorum ama iş nasıl ikna ederim de. Bir de erkeğin ailesi çok çirkef, kabak başıma patlar diye de çekiniyorum
![]()
Anlayamadim,aile cirkef diye 1 can degilde 2 canmi gitmesi lazim?
Ben senin yerinde olsam psikyatir ile randevu alirdim ve o kizi zor ile götürürdüm. Gerekirse gidecegimiz yer üzerine yalan söylerim yine götürüm.
O ailenin canida ceheneme, bana karsi iftira atacaklarsa atsinlar derim, bir canin daha gitmesine izin veremezdim. Zaten beddua dönüp dolasip onlari buldu fakat o vicdansizlar bunun bile farkinda degil![]()
Cocugun sirf bu olay yuzunden bu noktalara geldigini dusunmuyorum. Muhtemelen kucuklugunden beri ailesi tarafindan sorunlu bir cocuk olarak yetistirildi. Mutsuzdu hep. Sorunlari vardi. Kendisini ailesinden de kurtarmayi becerememis hicbir zaman. Bagimli kalmis. Tek mutlulugu arkadasinda bulup onu da beceremeyince intihara suruklenmis. Arkadasin kendini suclamasin. Hatta kizmali onu yalniz birakip gittigi icin. Ben okuyunca birlesememeleri kismina pek duygulanmadim. Kizin suanki hali icimi parcaladi. Bunun sebebi de cocugun zayif karakteri... arkadasinin kendini toparlamasina yardim et. Hic yalniz birakma. Psikiyatriye gotur. Toparlanmak kendine yeni bir hayat kurmak zorunda. Ailesine karsi askina sahip cikamayan kacip giden bir adam icin degmez.
Izlerini kaybettirebilirlerdi. Kendilerine sifirdan bi hayat kurabilirlerdi koca koca insanlar. Deger mi bu uzuntulere?