- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
Aşkım benden 7-8 cm uzun 

Kurban olurum onun boyuna endamına

Kurban olurum onun boyuna endamına

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
genelde etrafımdaki çoğu kız 165 üstü olduğu için tribe giriyorum![]()
benim boyum 1.70 sözlümün boyu 1.73 falandır.
aramızda 3-4 cm.fark var ben bir ara bayağı kafama takmıştım 5-7 cm.daha uzun olsaydın ya da ben 3-5 cm.kısa olsaydım diye ama şimdilik alıştım:))
artık yapılacak bir şey yok olan oldu![]()
Aşkım benden 7-8 cm uzun
Kurban olurum onun boyuna endamına![]()
anladım ama bence sorun etme bende tam tersi minyon tipli, çıtı pıtı olmak isterdim zayıfım yine ama boy uzun işte:)
olsun yinede 167 falan olmak isterdim daha iyi dururdu ozaman yaa öf yine sinirlendimmm :)))
bizim boyumuz birbirine yakın erkek arkadaşımla :) o benden biraz daha uzun. ben 1.75'im o da muhtemelen 1-80 ya da 1.85 falan. erkek kadından uzun olabilir ama kadın olamaz gibi bir algı var. çok aşırı fark olmadığı sürece bence hiç sorun değil.
Boy nedir ki.
Hiçbi erkeği boyu uzun diye sevmedim, hiçbi erkekten de boyu kısa diye ayrılmadım.
Gönlü seven insan gönle aşık olur boya posa değil.
Beden değil, ruh sevilir.
Kalp sevilir, gönül sevilir.
Şuan aşık olduğum insanın karşısında uzun, boylu poslu endamlı erkekleri getirin hiçbişey ifade etmez.
Eskiden uzun boylu ve çoğu kızın yakışıklı bulacağı bi erkek arkadaşım vardı ama içinde bi gram insanlık yoktu.
Aşık olmadığımdan olsa gerek, çok da yakışıklı gelmiyordu bana.
Ama gönlünü sevdiğim adam dünya yakışıklısıdır. Bitanedir.
Herşeyiyle kusursuzdur gözümde.
Sakın ama sakın sevdiğiniz insanı boyu kısa tipi bozuk diye bırakmayın. Allah karşınıza daha boylu poslu ve karaktersizini çıkarırsa işte o zaman yaptığınız hatayı anlarsınız.
Ayrıca insanların sizin hakkınızda ne düşündüğünden vazgeçin. İnsanlar dediğinizde sizin gibi yaratıklar değil mi? Her insan diğer insanların kendini nasıl değerlendireceğini düşünür durur. Ne farkı vardır oysa kendisinin onlardan?
Gönül sevdikten sonra kim ne demiş umrunda olmaz. Ama ortada gerçek aşk yoksa ortada herşeyi takar durursunuz kafaya...
Kendimi bi an psikolog sandım![]()
helal olsun ya çok güzel anlatmışsın canım aynen senin gibi düşünüyorum bende ilk zamanlar cahildim takıyordum ama artık aynen böyle düşünüyorum yani önemli olan boy uzunluğu değil vicdan ,karakter bunlar varsa gerisi boş çevreye kulak tıkamak lazım
sizin boylarınız kaç peki![]()
İnsan bi arada ergenlikte falan bu durumu kafaya takabiliyor tatlım.
Bu genelde çoğu insanda olan bişey.
Yaş ilerledikçe bu düşüncenin ne kadar saçma olduğunu insan zamanla anlıyor.
Benim boyum 1.60 yani ufacık bişeyim benden kısa erkek zaten yok fazla.
Sevdiğim adamın 1.75 Türkiyedeki erkeklerin boy ortalamasına göre normal.
Yanyana kötü durduğumuzu da düşünmüyorum. Erkekler yapı itibarıyla sonuçta bizden daha uzun oluyorlar.
Ama dışardan biri yanyana durduğumuzda kötü göründüğümüzü düşünse de inan umrumda olmazdı.
Eskiden bende yapardım o değerlendirmeyi. Bazı 2 metrelik erkeklerin yanında 1.50 cm boyunda kızları görünce "aaa boy farkları ne kadar fazla hiç yakışmıyorlar" derdim. Şu an bu saçma sapan yorumum için kendime kızıyorum. Onlar anlaşmış, beğenmiş sevmişse bana laf düşer mi hiç.
Artık bedenden çok insanın ruhuna önem vermeye başladım. Okuduğum kitaplardan mı, zamandan mı bilmem hayata bakış açım değişti.
Dışı boyalı süslü, içi bomboş o kadar çok insan varki.
Tabiki insan hem maddi hem manevi olarak sevdiğiyle uyum içinde olmak ister. Ama sadece cismen iki insanın birbiriyle uyuşmasıyla hiçbişey olmuyor. Yaşadığım ve çevremden gördüğüm kadarıyla bu böyle.
Allah herkese karşısındaki insanıyla maddi manevi tümüyle sevdirmeyi nasip etsin.![]()
bugün denemek için ayakkabıcada topuklu ayakkabı giydim normalde pek yürüyemem topukluyla dolgu topukla becerebillicem mi bakalım dedim neyse o kısmı önemli değil erkek arkadaşımnda yanımdaydı ayağında tabanı 1 parkmak falan spor ayakkabı vardı, yan yana geldik ve ben onu geçmedimeskiden aynı boydaydık o 1 cm falan uzundu ama 5 cmlik topukla onu geçmedim çok şaşırdım
spora gidiyor 2 aydır onun etkisi var sanırım omurlar arası 3-4 cm esneme yaparmış spora başladığında hocası öyle bir şey demişti sanırım o olmuş topukluyla onu geçmedim buna çok mutlu olduuummmm
![]()
canım ilk kez erkek arkadaşının yanında topuklu denemene şaşırdımama aynısı bizde de söz konusu boy olarak ayyyynı sizin gibiyiz daha önce de belirttim
ama 5 cm lik topukluyla filan geçmiyorum onu. erkekte de taban oluyo bi de saçların modelinden midir bilemiyorum topukluyla aynı gibi oluyo. babetle az kısa kalıyorum.
ama şunu biliyoruz; eğer sen bu sorunu etrafına yansıtırsan onlar da sorun var olarak görürler ama sen giy 10 cm topuklu gez yanında erkek arkadaşının kimse bişey demez eğer sen belli etmezsen. biz sadece bunu kendi kendimize sorun ediyoruz. 185 sevgilimiz olduğunu farz edelim, 170 olan çiftler hiç gözümüze batar mı, ya da daha önce bunları yadırgadık mı?
Ben 1.80 im eski sevgilim ayakkabıyla falan anca 1.75 ti öleyim ben o zamanBoyu boyuma erkek bulmak pek kolay değil hele ondan önce 14 yaşındayken olan yani 19 yaşındaydı ve boyu 1.70 falan ancaydı o zamanlar bile uzundum ondan bi de şimdiyi düşünün
İşim zor.
bugün denemek için ayakkabıcada topuklu ayakkabı giydim normalde pek yürüyemem topukluyla dolgu topukla becerebillicem mi bakalım dedim neyse o kısmı önemli değil erkek arkadaşımnda yanımdaydı ayağında tabanı 1 parkmak falan spor ayakkabı vardı, yan yana geldik ve ben onu geçmedimeskiden aynı boydaydık o 1 cm falan uzundu ama 5 cmlik topukla onu geçmedim çok şaşırdım
spora gidiyor 2 aydır onun etkisi var sanırım omurlar arası 3-4 cm esneme yaparmış spora başladığında hocası öyle bir şey demişti sanırım o olmuş topukluyla onu geçmedim buna çok mutlu olduuummmm
![]()
bu boy meselesi benide kasiyordu bir zamanlar eski esim 180 di bende 160 yaninda cocuk gibiydimhuyuda berbatti kalipliydi ama ne ise yarar canim cikardi topuklu giyimde az uzun görüneyim yanina yakisayim diye ayrildim (siddetli gecimsizlikten ve kaynana derdinden) ve 5 yildir birlikteligim var onada esim diyim bari ama onun boyuda 165 felandir ilk baslarda tuhafima gidiyordu alismisdim
yanimda kisa birine zamanla alisdim huyuda güzel ve arada bozusmamiz olsada ay ben onu iyiki tanimisim valla sefiyom
bazen kizinca ona buraya konu acmisimdir ama biz ayrilamayiz allah bizi birbirimiz icin yaramis
sükür istedigim ayakkabilari giyyorum cile cekmeden ve hatta hic düsünmeden özelliklede koluna girip yürümek beni resmen mest ediyooo
keske ilk esim bu olsaydi hayata bununla baslamis olsaydim
![]()