• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilisi/nişanlısı/eşi ile aynı boyda olanlar ya da onlardan uzun olanlar :)

biz aynıyız, ben 178, o ona göre 180 mişşşş, ama güneş gözlüklerini takıp karşıdan yaklaşınca gözümde öyle uzun gözüküyoki :-))) yanımda gözlüğü çıkarıp o bakışı görünce kendimi minyon hissediyoru:17:17:

mişşş dediğine göre sence 180 değil galiba canım:1: zaten 180 güzel boy canım uzaktan öyle durmasıda normal ayrıca yanında öyle hissetmende hoş :)

aynı olay yakın arkadaşımda var şu an kendi 174-175 falan arkadaş olmak üzere olduğu çocuk 170 miş çok karsız kalıyor bu yönden :)

ben 173 boyundayım sevgılımse benden sadece 3-4 santım war yanı nerdeyse aynıyız
ama bana öyle bır davranıyor ki, içtiğim su ılık mı soguk mu kahvaltı yaptımmı ilacımı aldım mı
sankı bebeğiymişim gıbı davranıyor ve benı cok sevıyor , uyutur uyandırır..sadakatinden şüphem yok
bunlar boyleyken gerısı umrumda değil...

ben 173 boyundayım sevgılımse benden sadece 3-4 santım war yanı nerdeyse aynıyız
ama bana öyle bır davranıyor ki, içtiğim su ılık mı soguk mu kahvaltı yaptımmı ilacımı aldım mı
sankı bebeğiymişim gıbı davranıyor ve benı cok sevıyor , uyutur uyandırır..sadakatinden şüphem yok
bunlar boyleyken gerısı umrumda değil...

ne güzel canım benim sevgilimde 2-3 cm falan uzun galiba benden(konuyu açtığım günden itibaren çok az uzadı sanırım) ve senin dediğin gibi öyle seviyor ki beni boy arka planda kalıyor

Ben 1.73 o 1.79 çok sıkıntı oluyor yaa :D topuklu giyemiyorum yanında :D

neden ya giyersin 6 cm var arada biz 2 cm le napalım :)

İzin vermiyor yaa. Ondan kısa duracakmışım. Bir keresinde mantar topuklu bir bot giydim günü burnumdan getirdi yanında kankası gibi duruyormuşum :D ben de sen topuklu giy :55: dedim kovaladı :52:

Benim boyum 1.58, sevgilim 1.83:) Onun uzun boylu olması çok hoşuma gidiyor, o da iyi ki aynı boyda değiliz ne o ölee arkadaş gibi diyor:)

İzin vermiyor yaa. Ondan kısa duracakmışım. Bir keresinde mantar topuklu bir bot giydim günü burnumdan getirdi yanında kankası gibi duruyormuşum :D ben de sen topuklu giy :55: dedim kovaladı :52:

ayy çok güldüm demek sende topuklu giy:9::9::9::9: aslında erkeklerede gizli topuk denen bir şey var yani madem rahatsızlar kullansınlar dimi :)

ayy çok güldüm demek sende topuklu giy:9::9::9::9: aslında erkeklerede gizli topuk denen bir şey var yani madem rahatsızlar kullansınlar dimi :)

Aynen yaa :52: bir de normalde topuklu sevmezdim hiç şimdi yasak ya nasıl tatlı geliyor nasıl elim topuklulara gidiyor aklın durur. şıkır şıkır yaaaa :31:

Aynen yaa :52: bir de normalde topuklu sevmezdim hiç şimdi yasak ya nasıl tatlı geliyor nasıl elim topuklulara gidiyor aklın durur. şıkır şıkır yaaaa :31:

evet ya bu bende de var hiç sevmem normalde, çok rahatsız edici bulurum ,boyumda uzun diye gerekte duymam ama artık çekici geliyorlar:27::27:

Back
X