- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
yasaklaarr![]()
evet yasak olan şeyler cazip gelir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yasaklaarr![]()
çok dertliyim çok:) sevglimle aynı boyda sayılırz..178im topuklu ayakkabı giyinip salınmak istiyorum ama cıx yapamambunu ona yapamam
![]()
o yokken giyebilirim ama bu sferde yanımdaki arkadaşlarım çok kısa kalıyor bebişim yacanım sevgilinin boyu iyiymiş sen maşallah manken gibiymişsin, o kadar topuklu giymek istersen o yokken giy salın sende :.)![]()
o yokken giyebilirim ama bu sferde yanımdaki arkadaşlarım çok kısa kalıyor bebişim ya![]()
artık kader diyelim napalım manken fln olsaydım giyerdim kokteyllerde partilerde![]()
benim boyum 1.60 sevgilim 1.90 topukluda hiç giyemem ben napıyım küçücük kalıyorum ne güzel aynı boydasınız![]()
benim boyum 1.60 sevgilim 1.90 topukluda hiç giyemem ben napıyım küçücük kalıyorum ne güzel aynı boydasınız![]()
ben topuklu ayakkabı ondan oncede giyiyodum sevıyorm ama yınede artık onla gorusurken kesın giyiyorm tatlıss babetlerimi o yokken giyiyrm cunku ben 1.65 o 1.87 yapı olarakta zayıfım anlıcanız zor bazen dıorm aynı boyda olsak keskeaman saglıklı olalım da
![]()
ben topuklu ayakkabı ondan oncede giyiyodum sevıyorm ama yınede artık onla gorusurken kesın giyiyorm tatlıss babetlerimi o yokken giyiyrm cunku ben 1.65 o 1.87 yapı olarakta zayıfım anlıcanız zor bazen dıorm aynı boyda olsak keskeaman saglıklı olalım da
![]()
canım bende aynı dertteyım maalesef![]()
adam 1.95 ben 1.63 inanılmaz bır boy farkı var aramızda.ben topuklu severım gıyerım de ama gıyılecek yer var gıyılmeyecek yer var tabı kı...
öncelerı cok takıyordum ama ne yapayım o çok uzunsa:)))
çocugu gıbı falan kalıyorum yanında converse gıydıgımde özellıkle ama elımden bişi gelmıyor.ne o kısalabılır ne de ben uzayabılırım.
böyle takılmaya devam![]()
AYYyyy kader arkadaslarımm benım gıbı bırılerını bulmak ne guzel yaanapcaz bız kızlaarr
neden yan yana yürümek istemiyosun canımm :26:ben 1.64 falanım sanırım o da 2cm kadar uzun benden ve ikimiz de kiloluyuzyan yana yürümek bile istemiyorum çoğu zaman
![]()