sevgilisi,nişanlısı veya eşi şırnakta askerlik yapan varmı?..........

Allah tez zamanda sağlıklı kavuştursun inşallah.. Peki neresinde Şırnak'ın?

Benim eşim İl Jandarma Tümen Komutanlığındaydı. Nöbetleri genelde gece olurdu. Onun bulunduğu yer çok geniş bir alandı genelde bina dışında tümen alanının içinde nöbeti oluyordu. Bol bol dua et Allahın izniyle döner merak etme dicem olmicak biliyorum. Bana neler dediler ben gene de rahatlayamadım gelene kadar. İnşallah en kısa zamanda kavuşur mutlu bir hayat sürersiniz...

inşallah canım, gerçekten buna ihtiyacım var artık 142 gün çok çabuk geçsin istiyorum. rüya görmüş bugun anlattı, ona canı sıkılmış. mardin üzerinden gidecekler, rüyasında mardine gidiyormuş, burası peygamberler şehri bak şurayı gezebilirsin diyormuş biri, kendiside evet çok güzelmiş deyip geziyormuş. üzerindede askeri kıyafetleri varmış. tabii o aklına direk kötü seyler getirmiş ama bize göre de onu koruyacaklar tabii o birçok şeyin etkisinde kalıyordur. birşey diyemiyorum insanın aklı kalıyor kalbim orada atıyor cidden. hiç keyfim yok gelmeden yüzüm gülmicek sanırım, çok zor

Slm kızlar buraya uzun zamandır yazan olmamış benim eşimde Şırnak silopi kaaközünde yapacak terör yok artık Allah'tan nasıl geçer bu günler bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

Slm kızlar buraya uzun zamandır yazan olmamış benim eşimde Şırnak silopi kaaközünde yapacak terör yok artık Allah'tan nasıl geçer bu günler bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

aynen bayadan yazılmamıs benim eside 93.3 gitti usta birligi sırnak sesliceye dustu
allahım sag saglim yapıp gelmeyi nasip etsin
mutluluk canım seni dıger topıklerdende biliyorum cokmu daha senin esinin gelmesine allah hepimizin yardımcısı olsun

canım benim eşimin gelmesine daha 10 ay var yaaa(( senin eşin kısa dönem mi

canım benim eşimin gelmesine daha 10 ay var yaaa(( senin eşin kısa dönem mi

benimki daha gitmedi bile canım dagıtıma gelecek ordan gececek sırnaga
bayramda burda işte nasipse uzun donem benimkide
cavus olarak yapıyor tim olarak gidiyorlar 16 kisilik acemilikteki arkadaslarıyla işte
sırnak seslicede yapacak işte
seninki nerede

benimki şırnak silopi de canım hudutda allah kolaylık versin..evinde mi kalıcaksın annen yakın mı

benimki şırnak silopi de canım hudutda allah kolaylık versin..evinde mi kalıcaksın annen yakın mı

Sagol sanada allah kolaylik versin canm
Benimki tugaya dustu nasildir hicbi bilgim yok
Kaynanamlarda kaliyorum canm esim gelene kadar
Annemde yakin sayilir gorusuyorz yani aradada olsa

aşkımı çok özledim ve bu terör olayları yüzünden uykularım kaçıyor allah rüm askerlere sağ salim gelmesini ailelerine kavuşmasını dilerim ş:120Şeniz
cnm benım eşim uzman çavuş şırnak beytüşebabta anlattıkları kadar korkulacak bişey yok bende buraya gelmeden once çok korkuyodum ama gelınce fıkırlerım değişti korkmayın kalbınızı ferah tutun :)

kızlar sırnaktaki askerlerden nasıl haberler konusabiliyormusunuz durumları nasıl
biz ustaya gectik 1 ayı geciyo hatta esimin dedigine gore cok iyiymiş
korkulacak hicbişey yok diyo allahım hepimizinkilerin yardımcısı olsun hayırlısıyla dönsunler

Şırnak / Güçlükonak :/

az çok biliyor musunuz güçlükonak nasıl bi yer, benim de erkek arkadaşım gidecek çok kısa bi zamanda oraya

Kızlar gayet hortlattım konuyu ama erkek arkadaşım yarın güçlükonağa gidiyor sizinkiler çoktan döndü nasıl bir yer telefon kullanabildi mi zorlukları kolaylıkları neydi çok merak ediyorum
Kısa dönem neyseki şafak 110

=)) benim esim guclukonakta findik koyunde bulunan findik taburundaydi cep telefonu kullanamadi maalesef ama tabii 5 senede degismis olabilir hicbir kolayligi yoktu acikcasii seni uzmek istemem amaa =(( aksamuzeri saat 3 4 gibi us bolgesine cikiyodu sabah tabura iniyordu ve oglene kadar uyuyodu sonra bnmle konusmak icin kalkiyodu ankesorluden yarim saat falan konusuyodukk hergun boyle gectii bizim =( sen sadece destek ol sevgilinee zaman geciyo inan biz o zamanlar sevgiliydik simdi 3 senelik evliyiz ve bebek bekliyoruz karanlik gunlerinn ardindan gunes doguyor sadece sabredin.. hayirli tezkereler cnm

Findik koyu falan demedi ilce merkezde olacakmis umarim sizinki kadar zorlu olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…