benim eşim de şırnakta görev yeri daha 6 ay oldu gideli 2 yıllığına gitti ve aile götürülemez görev yeri olduğu için bizi götüremedi . Allah tüm yol gözleyenlere kolaylık ve sabır versin sapa salim dönsünler inşallah
Allah tez zamanda sağlıklı kavuştursun inşallah.. Peki neresinde Şırnak'ın?
Ohh, sizinde mi eşiniz beytüşşebap'a gitti peki? anlıyorum farkındayım çok zor geçeceğini. peki nöbetler ne nöbeti oluyor yani tehlike arz eden türden mi? ondan endişelniyorum, Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun. İnsan çok düşünmeden edemiyor kendime ne kadar kızsamda işte insan çok sevince sanırım böyle kendini yiyip bitiriyor
Çok teşekkür edeerim inşallah bizde sizin gibi kavuşur, mutlu mesut oluruz
Benim eşim İl Jandarma Tümen Komutanlığındaydı. Nöbetleri genelde gece olurdu. Onun bulunduğu yer çok geniş bir alandı genelde bina dışında tümen alanının içinde nöbeti oluyordu. Bol bol dua et Allahın izniyle döner merak etme dicem olmicak biliyorum. Bana neler dediler ben gene de rahatlayamadım gelene kadar. İnşallah en kısa zamanda kavuşur mutlu bir hayat sürersiniz...
Slm kızlar buraya uzun zamandır yazan olmamış benim eşimde Şırnak silopi kaaközünde yapacak terör yok artık Allah'tan nasıl geçer bu günler bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
aynen bayadan yazılmamıs benim eside 93.3 gitti usta birligi sırnak sesliceye dustu
allahım sag saglim yapıp gelmeyi nasip etsin
mutluluk canım seni dıger topıklerdende biliyorum cokmu daha senin esinin gelmesine allah hepimizin yardımcısı olsun
canım benim eşimin gelmesine daha 10 ay var yaaa(( senin eşin kısa dönem mi
benimki daha gitmedi bile canım dagıtıma gelecek ordan gececek sırnaga
bayramda burda işte nasipse uzun donem benimkide
cavus olarak yapıyor tim olarak gidiyorlar 16 kisilik acemilikteki arkadaslarıyla işte
sırnak seslicede yapacak işte
seninki nerede
benimki şırnak silopi de canım hudutda allah kolaylık versin..evinde mi kalıcaksın annen yakın mı
cnm benım eşim uzman çavuş şırnak beytüşebabta anlattıkları kadar korkulacak bişey yok bende buraya gelmeden once çok korkuyodum ama gelınce fıkırlerım değişti korkmayın kalbınızı ferah tutun :)aşkımı çok özledim ve bu terör olayları yüzünden uykularım kaçıyor allah rüm askerlere sağ salim gelmesini ailelerine kavuşmasını dilerim ş:120Şeniz
SADECE BENİM AŞKIMIMI ŞIRNAK A GÖNDERMİŞLER YAAAAAA
BEN AŞKIMI ÇOK ÖZLEDİM AMA Ş:64 UŞAK BİTSİN ARTIK BU HASRET
SENİ ÇOK SEVİYORUM ASKERİMMMMMM.
Şırnak / Güçlükonak :/
az çok biliyor musunuz güçlükonak nasıl bi yer, benim de erkek arkadaşım gidecek çok kısa bi zamanda oraya
Kızlar gayet holattım konuyu ama erkek arkadaşım yarın güçlükonağa gidiyor sizinkiler çoktan döndü nasıl bir yer telefon kullanabildi mi zorlukları kolaylıkları neydi çok merak ediyorum
Kısa dönem neyseki şafak 110
Findik koyu falan demedi ilce merkezde olacakmis umarim sizinki kadar zorlu olmaz=)) benim esim guclukonakta findik koyunde bulunan findik taburundaydi cep telefonu kullanamadi maalesef ama tabii 5 senede degismis olabilir hicbir kolayligi yoktu acikcasii seni uzmek istemem amaa =(( aksamuzeri saat 3 4 gibi us bolgesine cikiyodu sabah tabura iniyordu ve oglene kadar uyuyodu sonra bnmle konusmak icin kalkiyodu ankesorluden yarim saat falan konusuyodukk hergun boyle gectii bizim =( sen sadece destek ol sevgilinee zaman geciyo inan biz o zamanlar sevgiliydik simdi 3 senelik evliyiz ve bebek bekliyoruz karanlik gunlerinn ardindan gunes doguyor sadece sabredin.. hayirli tezkereler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?