sevgilisi,nişanlısı veya eşi şırnakta askerlik yapan varmı?..........

yazmadan edemedim. benim eşim de orda... 2 bebekle beraber bekliyoruz 1 yıldır( daha çoooook bekleyeceğiz ama biz.

Şırnak / Beytüşşebap ..
bugun artık silahlarını teslim edip oradan ayrılacaklar..
son bir haftasi ktmlerde gecicek .. Haftaya bugun burda Allahıma şüükürler olsun...

Hatayda olan acemi birliğini de tamamladıktan sonra benimki de şırnak gülyazı ya gidecek hayırlısıyla inşallah bu ay sonunda... çok endişeliyim...

ahh yaw hatun..nasılda aramış eskı yazıları çıkarmış..valla helal..

benımkı gulyazıdaydı..yarın ayrılıyor oaradan

hıç meraklanma..guvenlı bır yer..

ahh yaw hatun..nasılda aramış eskı yazıları çıkarmış..valla helal..

benımkı gulyazıdaydı..yarın ayrılıyor oaradan

hıç meraklanma..guvenlı bır yer..

canım çok sağol desteklerin için çok güzel moral verıyosun valla :)
aslında en büyük endişem şırnağa gidene kadar yolda başına bişey gelir mi gelmez mi düşüncesi...

canım çok sağol desteklerin için çok güzel moral verıyosun valla :)
aslında en büyük endişem şırnağa gidene kadar yolda başına bişey gelir mi gelmez mi düşüncesi...

benımkı dün gulyazıdan şırnak merkeze geldı..bugunde mardın ustunden dıyarbakır ktmye..
yolda bışey olmadı şükür..70 otobuse bışey olmaz korkma arkadaşım..sen dua et gerısı boş..
kötü düşünme..ıyıyı düşün ıyıyı çağır:79:

ohhhhhhh yaa:) ne güzel, maşallahh:)
Allah kazasız belasız da sevdiklerine kavuşturur inşallah... gözün aydın canım :)
evet ben de hep iyiyi düşünüyorum işte hayırlısıyla bi gitsin de şuraya diyorum...

amin hatun sağolasın..

hatayla kıyaslarsan çok daha ıyı olacak gulyazı..

banyo tuvalet sorunu hataydakı gıbı değil..ya da komutanlar oradakı gıbı katı değil..

hayırlısı ile gelir gıder inşallah

haa bırde askerıne söyle çarşı ızınlerını ıyı kullansın..

hamama gıtsın,kaleye çıksın gezsın bırde künefe yesın..gulyazıda çarşı ıznı yok..ona bıraz moral olur..

valla maşallah geçen hafta çift çarşı verildi. bu hafta da öyle olcakmış inşallah... bol bol yiyo tepsi kebaplarını, hamamlara gidiyo filan çok iyi valla:)))

haftaya da yani 21 ınde istanbula geliyo 1günlüğüne:) son görüşmemiz olcak artık eylül sonuna kdr ama buna da sükür tabii...

snnkinin görevi neydi cnm gülyazıda?

ıyı olmuş ızınlerı değerlendırdığı..şişip göbeklenıp sana gelır

benımkı cenderme idi

ay benımkı de cendermeee:)

ohooo o zaman senınkıde nöbet tutacak hep..uyku duzenı bıraz yorucu ama olsun..soğuk olmayacak en azından..benımkı gece eksılerde donuyordu..

ne zaman gıdecektı gülyazıya?

Son düzenleme:
ha bu arada şafak 1

darısı senın ve diğer hatuların başına tez zamanda

ohooo o zaman senınkıde nöbet tutacak hep..uyku duzenı bıraz yorucu ama olsun..soğuk olmayacak en azından..benımkı gece eksılerde donuyordu..

ne zaman gıdecektı gülyazıya?

işte 22sinde ktm de olcak sonra da gitceklermiş kesin değilmiş galiba.. ayy kıyamamm geceleri yine soguktur oralar ama tabi kış gibi olamazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…