işte 22sinde ktm de olcak sonra da gitceklermiş kesin değilmiş galiba.. ayy kıyamamm geceleri yine soguktur oralar ama tabi kış gibi olamazz
Şırnak / Güçlükonak :/
ya benimde sözlüm haftaya şırnak akçaya gidicek sizinle aynı yer sanırım. senin askerin gidip gelmiştir çoktan bilgin varsa paylaşırmısın. senin o zaman yaşadığın stresi yaşıyorum orası hakkında hiç bilgim yok.herkese merhaba
5 gün sonra sevgilimin yemin törenine gidiyorum.sonra söz kesilecek ve 3 temmuzda onu akçay/şırnak'a yolluycam.içimdeki tedirginliği midemin ağrılarını anlatamam.nasıl bir yer olduğunu bilmiyorum.bilgisi olan varsa yazsın lütfen.askeri olanlara hayırlı teskereler,allah kavuştursun hepimizimirmirmirmir
Merhaba kızlar. Benim de nişanlım bugün acemi birliği için hayat serinyol a teslim oluyor. Ordan da usta birliği şırnak il jandarma komutanlığı olarak geçiyordu ismi internette. Kısa dönem yapıcak ama o 155 gün nasıl geçicek hiç bilmiyorum. İlk duyduğumda perişan oldum. kendimi alıştırmaya çalışıyorum şimdi. Allahın izniyle kavusucaz inşallah. Rabbim bütün askerlerimize hayırlı tezkereler nasip etsin AMİİİİİİN
şırnakta telefon serbest diye biliyorum. inşallah hiçbirine hiçbir şey olmadan dönerler
Şırnak / Beytüşşebap ..
bugun artık silahlarını teslim edip oradan ayrılacaklar..
son bir haftasi ktmlerde gecicek .. Haftaya bugun burda Allahıma şüükürler olsun...
canım çok sağol desteklerin için çok güzel moral verıyosun valla :)
aslında en büyük endişem şırnağa gidene kadar yolda başına bişey gelir mi gelmez mi düşüncesi...
Merhaba ysmn, sana acil olarak ulaşmalıyım. senin askerin geçen sene gitmiş, şuanda benimki orada. nne yaşadığımı çok iyi anladığını düşünüyorum. beni bilgilendirebilir misin? şuan oldukça panik durumdayım. mesajını bekliyorum
Sakin ol canım panik yapmana gerek yok. Ben de senin gibiydim ilk duyduğum zaman dünya başıma yıkıldı 3 gün uyumadım nöbetlerden dönüp aramasını bekledim hep ama geçti çok şükür. Telefon serbest değil ama göz yumuyorlar her istediğimde ulaşadım ama her gün konuştuk zaten dışarıya çıkmıyorlar sadece nöbetleri var. Biz nişanlıydık eşim askere gittiğinde ağustos döneminde gitti. Şu an oralar çok soğuktur ama en güvenli en şanslı dönemde gitmiş. İçini ferah tut. Benimki ocak ayında geldi temmuzda evlendik 5 aylık evliyiz şu an :)
Zor günler geride kalacak merak etme. Sormak istediğin bir şey olursa ben burdayım. Hayırlı tezkereler Allah kavuştursun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?