Sevgilisi olan eski sevgili neden mesaj atar ?

rnrn55

Guru
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
531
502
303
İstanbul
2 sene önce sebepsiz yere terketti beni yalvardım gitme dedim aylarca her gece ağlayarak uyudum. ayrılığımızdan 3 ay sonra mesaj atmaya başladım onu hala çok seviyordum ama çok da kızgındım sürekli ara ara mesaj atmaya devam etti tek kelime mesaj vermedim.5 aydır hayatında başkası var. sevgilisiye ilk başladığı zaman faceden arkadaşlık isteği gönderdi. dün mesaj attı. nasılsın nerelerdesin yazmış. beni her yerden engellediğini ne çabuk unuttun. benimle ilgili hiçbirşey seni ilgilendirmez dedim. haklısın ne diyebilirim ki yazmış. sevgilisi olduğu halde neden bana mesaj attı? beni hala unutamadığını hissediyorum fakat amacı beni tekrar üzmek olabilir mi? yeni sevgilisi var diye nispet yapıp canımı acıtmaya çalışıyor olabilir mi?

Son düzenleme:
Aç olduğu için.
Not: Kadınlar kulübünde erkek yok, patron hariç.

Burada erkek yok güzelim.
Neden olduğunu bilemem de sana değer verdiği, sevdiği için olmadığı kesin.
Sakın içten içe umutlanayım, havaya gireyim deme. Fena çakılırsın.

Aklını karıştırmak, belki de yedeğe almak için. Ama iyi niyetli olmadığı kesin.

Belki canı sıkılmıstır? Belki seni yokluyordur, acaba bu kız bana hala tav mı? Gel desem gelir mi?

Hersey olabilir. Ego tatmini bu. Ha bak, kızı bıraktım.. ama hala cepte diyecek. Cevap hic verme, sil gitsin.

Bu saatten sonra olmaz o is zaten. Bir erkek sana böyle davranıyorsa ve sen göz yumup tekrar dönersen, seni hic ciddiye almaz.

İki sene önce terkeden adamın dna sina kadar arastiracagina yeni bir hayat kur tatlım hiç mi işin gücün yok

arkadaşlar yargılanmak için değil cevap almak için buraya danıştım.cevap vermek istemiyorsanız buraya yazmak zorunda değilsiniz.

Farzet hissettiğin doğru olsun ; seni hala unutamamış olsun ... bir ilişkisi varken onu elde tutup seni yoklaması ???

Eldeki kuş , daldaki kuş , uçan kuş ... hepsi dursun istiyor beyzade .

Salla gitsin . Üzerine hayal bile kurma .

yoklamak için, unutturmamak için, sen kenarda dur bunla ilişki sallantıda diye düşündüğü için..

Ay ne unutamıcak. Adam sevgili yapmış sende gör diye eklemiş faceden. Yada canı sıkıldı bi yazıyım bakıyım napıyo dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…