sevgilisi olanlar bakarmısınız...

minelne

afffettt Allahımm
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
584
4
116
Bursa
sevgiliniz sizden borç para istese tepkiniz ne olur?hemen verirmisiniz?kuzenimin sevgilisi ondan borç para istemiş kuzenimdede yoktu para, başkasından borç alıp ona verdi,aylık alınca veririm diye 3,4ay geçti hala kuzenime para veremedi bizimkide borç almıştı sıkılıp duruyor nasıl ödiycem diye düşünüyor,merak ettim siz olsanız tepkiniz ne olurdu?:uhm:

biz şuan sevgili değiliz evliyiz ama fikrimi söylemek istiyorum...
birbirini seven iki insan yine birbirinin sıkıntılı zamanlarında eğer varsa maddi destekte bulunabilir,doğaldır ama alışkanlık haline gelirse ve alınan nezaketen bile olsa geri verilmemişse işte o zaman amaç farklılaşıyor...madem kuzeninizde başkasından borç alı ve sevgilisine verdi o zaman oda sevgilisine söyleyecek ve alacak parayı...o nasıl istediyse kuzeninde istesin...
sevgiler...

Ben vermem..:sm_confused:
Para konusundan hiç hoşlanmam ben:dilcikar:

Bir erkeğin kızdan para istemesi hoş değil.. Ki sevgililik döneminde....
3-4 ay geçmesine rağmen vermemiş...Bari bir sebep belirtse imiş...
Yani bence de hoş değil....

bence güvenle alakalı bi konu. eğer sevdiğim insan gerçekten ihtiyacı vardı istedi ise verirdim. ama yok sadece borç istedi verdim sonra aradan 2-3 ay geçti hiç üstünde durmuyo başka şeyler arardım bu işte:kızgın:

Ben düşündüm istese verir miyim diye, verirdim fisfisfis
Ama isteyeceğini hiç mi hiç sanmıyorum...
Benden kontör bile kabul etmiyor yasakkelime
Ama kendisi bana atmak istiyor, ben de ondan kabul etmiyorum :dilcikar:

Hmm, bu duruma gelirsek erkek arkadaşım parayı zamanında geri vermeseydi güvenim sarsılırdı fisfisfis
Ama çok zor bi durumdaysa ve bunu bende biliyorsam yine anlayışla karşılardım beraber çözüm bulmaya çalışırdık...
Ama yok öyle değilse kızardım hemde çok :kızgın:

ben kesinlikle vermezdim benim sevgilim benden borç para istese gözümden düşer kesinlikle bana yansıtmasını hiç istemem.kuzenimin maddi durumu çokkk kötü sevgilisinin ona yardım etmesi gerekir ,benin mantığın buuu,parayı alanakadar çok iyi davranıyodu,parayı aldı hakaret etmeye başladı kıza,kuzenimde ayrılacak bırakamıyo çünki parayı alması gerekio,zor durumda anlıycanız:kızgın:

valla eşim istese canımı bile veririm sevgililik dönemimizdede aynı şekilde verirdim ama benim eşim bırak para istemeyi asla böyle şeyleri bana yansıtmaz bile öylesine düşüncelidir hep bana vermeye kalkar aman sıkılmayayım diye.
bence çocuğun amacı farklıymış ki kimse için kimseden borç alınıpta tekrar borç olarak verilmez kuzeninde bende yok deseymiş niye kendini riske sokuyor ki?ben açıkcası şüphelendim çocuktan niyeti farklı bunun...

ben kesinlikle vermezdim benim sevgilim benden borç para istese gözümden düşer kesinlikle bana yansıtmasını hiç istemem.kuzenimin maddi durumu çokkk kötü sevgilisinin ona yardım etmesi gerekir ,benin mantığın buuu,parayı alanakadar çok iyi davranıyodu,parayı aldı hakaret etmeye başladı kıza,kuzenimde ayrılacak bırakamıyo çünki parayı alması gerekio,zor durumda anlıycanız:kızgın:
Aaaa böyle insanlarda var işte ya :kızgın:
Vercek olan kişi bana göre zaten şimdiye kadar verirdi... fisfisfis
Demek ki bu kişinin vermeye niyeti yok... Kuzeniniz borç aldığı parayı başka yoldan ödemeye çalışsın bence aynı duruma kendisi de düşmesin... :1no2:

kocamla 5 yıl çıktık ne para işimiz oldu;ne kesemiz..
ben borç işlerinden zaten hoşlanmıyorum..
borç da vermem;borç da almam..

para konusu hoş değil, istemesi de hoş değil bence
he gerçekten ihtiyacı olduğunu bilirsem ben teklif ederim zaten,
ama bu şekilde istemesi hiç hoş değil

Aynı şekilde katılıyorm bence de hiç hoş değil. Borç kesinlikle zaten hoş değil.
Bence bu cocugun niyeti farklı.
Fiyat olarak tam olarak ne kadar? Abartılı bir rakam mı?
Bence önce fiyatı öğrenmek ve neden aldığını ögrenerek yorum yapmak gerekiyor.

Valla ben ilişkilerde araya para girdimi gıcık olurum. Erkeğin kızdan para istemesi yakışık almıyor hiç mi erkek arkadaşı yokmuş yani isteyebileceği. Çevremdede çok duyuyorum artık erkekler hep kızlardan para istiyorlar ben şahsen soğurum böyle bi durumda o kişiden ...

Hımmm Eski sevgilim öyle şakayla karışık dile getirir gibi olmuştu gerçi onun tarzı ciddi konularda şakayla karışık söylemek olumsuz oluncada şaka yaptım demek.Ben vermedim sanırım ona güvenmiyordum güya bizde çok ciddiydik evlilk falan düşünülüyodu ama....Şİmdi bahsederken eski diyorumlaelaelaelaelae

ben arkadaşımdan borç isteyecegime o gitsin istesin kendi arakdaşından..
bir borç işine iki karı koca işine karışmayacaksın..

para muhabbetini hiç sevmem öyle bir durumda da buz gibi soğurum o sevgiliden :mymeka:
ha olduki durumu çok kötü bende bunu biliyorum o zaman ona istetmeden teklif eder veririm o ayrı :1closedeyes:
o verdiğim parayada geri gelsin gözüyle bakmamşakkıdı

ya ben kesinlikle vermem lafına katılmıyorum. ben sadece sevdiğim insanın iyi gününde yanında değilim ki. ben onun her derdini sıkıntısını bilip paylaşmak isterim ve her zamanda yanında olmayı isterim. ne yani şimdi sevgilim zor durumda paraya ve en önemliside manevi desteğe ihtiyacı var benim gözümden mi düşecek.eğer öle bi durum varsa demekki benim sevgim yeterli değil diye düşünürüm ben kendi sevgimden şüphe ederim açıkcası. sonuçta seviyorumki o insanla birlikteyim ve böyle bi durumda her konuda destek verirdim sevgilime.
kuzeninin durumuna gelince sölediğine göre çocuk sadece kuzeninden para kopartmayı istemiş ve bunuda yapmış bence. önemli olan şimiden sonra aynı hatayı yapmamasıdr.

sevgilimle aramda gizli saklı olmaz...böyle bir sorunu varsa haberim olur ve benim yapacağım bişey varsa hallederim...o zaten istemez asla..ayrıca borç istemek hiç hoş değil..

ben veriyorum biz bir aile gibiyiz ... paranın lafı bile olmaz bu sene ortak hesap açıcaz çünkü bu sene elenmeyi düşünüyoruz... ben öğrenci iken o çok verdi bana ... sıkıştığında destek olmak benim görevim aldığınıda geri verir.

Back
X