Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az önce konu açtım ama burayada yazayım.
küfür affedilirmi ? bi fikir verin lütfeeeeeeeen![]()
canım seviyorsa mutlaka söyler bigün..
olay derken ne gibi bişeyler şuan sevgilimisiniz?
Maalesef değiliz...1 yıl oldu ama zaman ilerliyor...![]()
biraz anlatmak istermisn canım 1yıl içinde neler yaşadınız nasıl tanıştınız aranızda nasıl bi ilişki var yani sana karşı davranışları nasıl ?![]()
hemen kapatma kalbinin kapılarını sevgini haketmemiş biri için yapma bunu.Anılarım geldi bak aklımane zor şey karşılıksız sevmek bile bile beklemek .. bence sevgilerin en gerçeği ve keşke her seven bulabilse karşısındakinden beklediği sevgiyi
tabii bazende vazgeçmeyi kabullenmek karşılıksız sevmekben bir kez yaşadım bi dahada sevmem kmsyi karşılığını görmeden hatta seveni bile sevmicem arttık
![]()
Biz aynı okuldaydık benden bir yaş büyük.Ama konuşmuyorduk arkadaşım hoşlanıyordu ama hiç konuşmuşlukları yokdu çocukda ona yüz vermedi zaten.Sonra o okulu bitirip başka okula geçince ekledim faceden normal işte konuşmaya başladık okulu,hocaları filan soruyordu havadan sudan konuşuyorduk.Sonra numaramı istedi verdim.Mesajlaşmaya başladık.Arkadaşımda buna sinir oluyordu.O zaman hiç birşey hissetmiyordum zamanla oldu.Bana iltifatlar ediyor güzelsin şöylesin böylesin diye bende ona diyordum ama yakışıklı biri.Sonra nasıl olduğunu bilmiyorum ama biran uzun uzun ondan hoşlandığımı yazdım o hiçbirşey demedi.İstersen konuşmayalım çıkarım hayatından dedim o da saçmalama dedi.Eskisi kadar mesajlaşmıyoduk artık sonra araya okul filan girdi tatile yaklaştıkca yine konuşmalarımız arttı.Yine eskisi gibi bana iltifatlar ediyor.2 hafta önce ehliyeti alınca ilk seni gezdiricem her yere gidicez şehir dışına filanda çıkarız dedi.
Ama bu arada o arkadaşım bu kadar yakın olmamıza sinir oluyor.Biz bir arkadaş grubuyduk 2-3 kişi daha vardı.Onlardan biride ona platonik aşık gibi yani 2 kişi...Bana sen onlardan farklı olmasaydın konuşmazdım seninle diyor.Geçen yıl onun 3 yıllık bir arkadaşı sevdiğini söyleyince daha hiç bir mesaj atmamış onun mesajlarınada cevap vermemiş halada konuşmuyorlar.Onu bir gün görmüştüm gülerek göz kırpdı naber filan dedi sonra öbür tarafa geçicektim eliyle buyrun efendim filan yapdı...Biraz karışık oldu ama...Kısaca özeti böyle.Tamamen arkadaşça mı hiç bilmiyorum bir arkadaş bu kadar iltifat filan eder mi? dostu filan olarak da görmüyor beni :44: :44:
sen duygularını dile getirdikten sonra niye hiç tepki vermemiş orayı anlamadım.yani yine olduğu gibi devam etmiş.
ya seni kırmak istemediğinden arkadaşça kalmak istediğinden bşey söylemedi ya da şaşkınlıktan söyleyecek kelime bulamadı.madem seni farklı buluyo diğer arkadaşlarından aranız da iyiyse sen üstüne gitmeden devam edebilirsin bu şekilde ama bence diğer arkadaşlarına aranızda geçenleri anlatmasan daha iyi gibi çünkü hem kıskançlık yapabilirler hem de senin anlattıklarını ona başka türlü sen söylemiş gibi anlatabilirler seni kötülemek adına sen arkadaşlarına da dikkat et derim canım.ne kadar yakın arkadaşın da olsa kıskanır bi de platonik seviyorlarsa daha beter olurlar![]()
Evet haklısın :) Belki zamanla olur birşeyler ne dersin? :)
umarım istediğin gibi olur canım onları öğrendikten sonra görüşmemek yerine devam etmeyi tercih ettiyse hala elinde bi şans var demektir![]()
Ramazandan sonra buluşup okey oynamayı karalaştırdık :) arkadaşlarımızla birlikde :)
oo bu süper bi haber bayrama görüşceksiniz o zaman![]()
EvettFacede moloz gibi oynuyorlar diye dalga geçti bende öhö öhö bende oynuyorum dedim o da sana öyle birşey ddemiyeceğimi biliyorsun dedi:) Sonraa zamanın akışıyla birbirimizi unutmayız umarım dedim aslında seni terslesem yada kötü davransam dışarda selam bile vermek gelmez içinden dedim.O da beni terslicek yada ben,m seni terslicek bi durum olmaz gibime geliyor! dedi :) Bende doğru şaka bile olsa manyak,salak filan demedin dedim.O da gerek duysaydım dicemi biliysun dedi güldü ama söyliyecek bi durum olmadı bile dedi sonrada konuşmam filan olgun sanırım dedim tam öyle olmasada ne dediğimi hatırlamıyorum o da dediki
demeye gerek yok zaten çünkü haketmiyosun dedi![]()
![]()
wuuuww o birşeyler hissediyo ki seni böyle kırmamaya çalışıyo canım..facede moloz gibi oynuyolar demesine ççok güldüm yaaben de oynarım arada ben de mi molozum
yani ben bu konuşmasından daha çok şey anladım senle konuşurken daha bi dikkatli özen gösteriyo seni kırmamak için kelimelerini seçerek konuşuyo zaten sonunda noktayı da koymuş haketmiyosun diyerek herkes demez bunu değerini bil canım :98:
![]()
Bende okuduğumda çok gülmüşdümFaceden tanıştığım meksikalı biri var aramız çok iyi.Bana çok özel birisin arkadaşların çok şanslı dedi.Ona söyledim şanslıyım dedi gülddü.Bende bir sen işte öyle düşünüyorsun gerçekden öyleysem tabi dedim o da öylesinde ötekiler niye öyle anlamış değilim dedi
![]()
canım meksikalıya takılma sen yine de o kendi derdine düşmüş anlaşılan
burçlarınız neydi bakalım uyumunuz nasıll hatta bakıp da atabilirsin canım