Sevgilisi olanlar,sevip karşılık alamayanlar

kızlar sizede anlatıyim son gelişmeleri. yorumlayın bakalım:51:

geçen tek başıma dışardayken bi baktımm karşıdan o ve sınıftan bi arkadaş geliyo. biraz sınavdan filan muhabbet ettik. sordu ki bana tatilde ne yapıosun. bn tam söylerken kendisi ne yapcaımı söyledi ben tabi şaşırdım. sonra bozuntuya vermemek için ya sen demiştin filan dedi. bn içimden gülüyorum. tabi tabi diye:33: çünkü hep söylediğim gibi muhabbetimiz olmadığı için benim hakkımda hiç bişe bilmio.tatilde ne yapcaımı nerden ve kimden öğrendiyse artık işin ilginç yanı tek yakın arkadaşlarım biliodu ne yapcamı. bak şimdi hatırladım bunun bi arkadaşına daha demiştim ne yapcamı demek ki ondan öğrendi yoksa bilmesi imkansız. demek ki arkadaşına sormuş beni:53: hatta arkadaşına sordurttu büyük ihtimal

sonra bu baya utangaçtı ya böyle suratıma tam bakamıo filan uzaktan gördü bi tuhaf oldu ztn. bi yere bakıo bi bana bakıo. tabi bn görür görmez önlerine atladım:1: o kadar rahat konuştum ki kızlar kendimi ayakta alkışladım.:46: soğuk nevale olmadığımı da gösterdim nihayet:66:

vayy çok iyi bi gelişme canım demek ki artık sıkıldın bu şekilde olmasından atağa geçeyim dedin :65: onun da ilglenip sorması daha iyi olmuş tatilde görüşme imkanınız var mı peki?

vayy çok iyi bi gelişme canım demek ki artık sıkıldın bu şekilde olmasından atağa geçeyim dedin :65: onun da ilglenip sorması daha iyi olmuş tatilde görüşme imkanınız var mı peki?

bn bi atak yapmadım ki cnm. ztn normalde de yolda rastlayınca konuşuodum. asıl atağı o yaptı valla şaşırdım:51:
şu an aynı şehirdeyiz. rastlarsam görebilirin ancak.

aslında sordu napcaksın burda arkadaşların gitti die. bnde saf saf başka arkadaşlarımda var onlarla takılcam dedim. o da iyi o zaman dedi. keşke yalnızım deseydim ya:36: belki bi yerlere çağırırdı:43: hiç aklıma gelmedi ki:50:

aksine cnm. benimde sevgilim olmadığına inanmıo kimse:43: hele şu ana kadar hiç kimseyle çıkmadım diyince şok geçiriolar:53:

22 yaşındayım bu arada:43:

sana nie öle dediler anlamadım. kç yaşındasın bu arada?

Herhalde çok mazbut duruyorum ben. Bir de bu arkadaş benim özel hayatımı hiç bilmez yani tamamen tahmine dayalı bir yorumdu o sözleri. E zaten resmi bir kurumda çalışıyoruz hoppala zıppala olamam ki onla bunla da gönül eğlendiremem. Bu arkadaşla zaten 1 yıldır tanışıyoruz biz. Benim hayatımın 26 yılında yoktu. Halbuki ben bu işyerine 3 yıl önce başladım. Ve en az 5 kişiyle denedim bir şeyleri:60:

Hayır yani beni erkeklerin beğenmeyeceği biri sanıyorsa yanıldığını da kanıtlayacak belgelerim var :63:

Platonik sevdiğim kimse olmadı ama ufakkene çok sevdiğim, üstüne üstlük beni seven birinden kaçar dururdum:1: Yazık yavrumm platonik sevdiğini düşünürdü oysa benim de kendisine deli olduğumu bilmiyordu:27: Ne geçiyordu aklımdan ne düşünüyordum hala bilmiyorum valla:61:

Şu anda da 3 yıla yaklaşan bir ilişkim var. Sevişe didişe geçinip gidiyoruz, seviyorum uyuzuu:1: Az çekmedik, az köprü üzerindeki inatçı keçiler gibi toslaşmadık amaa yine de sevgiyi saygıyı kaybetmedik. Mutluyum:21::78:

bn bi atak yapmadım ki cnm. ztn normalde de yolda rastlayınca konuşuodum. asıl atağı o yaptı valla şaşırdım:51:
şu an aynı şehirdeyiz. rastlarsam görebilirin ancak.

aslında sordu napcaksın burda arkadaşların gitti die. bnde saf saf başka arkadaşlarımda var onlarla takılcam dedim. o da iyi o zaman dedi. keşke yalnızım deseydim ya:36: belki bi yerlere çağırırdı:43: hiç aklıma gelmedi ki:50:

yaa böyle bi anda sorunca insan ne söyleyeceğini karıştırıyo sonra da keşke demeseydim diye pişman oluyo:27:demek ki bu kadar soruşturduğuna göre aklında planladığı birşeyler varmış ikinizle ilgili neyse artık bi dahaki karşılaşmaya kaldı o da.eğer görüşmek istiyosa ne yapıp edip bi buluşma ayarlar zaten :61:

Platonik sevdiğim kimse olmadı ama ufakkene çok sevdiğim, üstüne üstlük beni seven birinden kaçar dururdum:1: Yazık yavrumm platonik sevdiğini düşünürdü oysa benim de kendisine deli olduğumu bilmiyordu:27: Ne geçiyordu aklımdan ne düşünüyordum hala bilmiyorum valla:61:

Şu anda da 3 yıla yaklaşan bir ilişkim var. Sevişe didişe geçinip gidiyoruz, seviyorum uyuzuu:1: Az çekmedik, az köprü üzerindeki inatçı keçiler gibi toslaşmadık amaa yine de sevgiyi saygıyı kaybetmedik. Mutluyum:21::78:

ayy ne güzel inş mutlu bi şekilde devam edersiniz beraberliğinize :31:

Bence bu topik yeteri kadar sessiz,sakin kaldı artık hareketlensin biraz.
Nerede bu platoniklerr veyahut sevgilisi olan kızçelerrrr :64:

kuzuuu burdayımmmmm beni mi soruyosun valla biz birbirimiz biliyoruz ama diğerleri noldu acaba kavuştular mı valla ben de meraktayım :60:

Tüm platoniklere gitsin!...
[video=youtube;KNnt2PAiiZQ]http://www.youtube.com/watch?v=KNnt2PAiiZQ&feature=fvsr[/video]

Son düzenleme:
bu tür paylaşımların devamını diliyorum canım :32:
ya bi sormak lazım noldular ben de meraklandım ya da görürlerse gelirler yani yenilere de açığız canım :86:
bazıları da geliyor sadece okuyup gidiyorlar kızlarrr çekinmeyin maksat muhabbet katılın siz dee:66::66:

Son düzenleme:
bu tür paylaşımların devamını diliyorum canım :32:
ya bi sormak lazım noldular ben de meraklandım ya da görürlerse gelirler yani yenilere de açığız canım :86:
bazıları da geliyor sadece okuyup gidiyorlar kızlarrr çekinmeyin maksat muhabbet katılın siz dee:66::66:

Tabi canımm :))
Evet evet misal az önce aa dedim yeni biri varr ama sonra birde baktım okumuş ve çıkmış gitmişşş :) napalımm zorla değil ya keyifleri biliiiirrr :1::1:

Tabi canımm :))
Evet evet misal az önce aa dedim yeni biri varr ama sonra birde baktım okumuş ve çıkmış gitmişşş :) napalımm zorla değil ya keyifleri biliiiirrr :1::1:

evet ya ben de farkettim ondan şeeetttirdim ama oralı bile olmadı kendileri :63:
anne benim topicime neden bakmıyorlar bende niye yoooooooooookk esprisi bayatladı biliyorum ama gece gece anca bu paklar bizi :60::60::60::60:

Bende aşığım ama karşılık alamıyorum o kadar çok olaylar daha doğrusu gelişme oldu ama 1 yıldır hala söylemiyor sevdiğini... :43::43:

Back
X