çok canım sıkılıyor ya hava çok güzel dışarı çıkmak istiyorum kimse yok benimle çıkıcak Yanlızlık ne zor ya(
hava çok güzel sıkıldım sevgilim yok
aynı dertler valla bende de :)
kendimi yemeye vericem gidip çerez merez alayımda diziler var oturup onları izliyim bari Bişey isteyen var mı markete gidiyorum
hoşbulduk canım
yaz geliyor
aklıma yaz geceleri geliyor kumsalda dolaşmak sevgilimle el ele ya da akşam şıkıdım şıkıdım giyinip sevgilimin arabasıyla gezmek,bara gidip eğlenmek coşmak sonracıma sevgilime sarılmak
el ele sokaklarda fink atmak isterim de isterim ama ne sevgilim var ne de bir adayım var ühü ühü
halbuki çirkin değilim anaaaaammm hiç görüüce gelmedi bana 22 yaşındayım hayatı sorguluyorum anaaam anaaam napcam ben yaa ühhüüüü ühhüüüü :)))
hoşbulduk canım
yaz geliyor
aklıma yaz geceleri geliyor kumsalda dolaşmak sevgilimle el ele ya da akşam şıkıdım şıkıdım giyinip sevgilimin arabasıyla gezmek,bara gidip eğlenmek coşmak sonracıma sevgilime sarılmak
el ele sokaklarda fink atmak isterim de isterim ama ne sevgilim var ne de bir adayım var ühü ühü
halbuki çirkin değilim anaaaaammm hiç görüüce gelmedi bana 22 yaşındayım hayatı sorguluyorum anaaam anaaam napcam ben yaa ühhüüüü ühhüüüü :)))
onu bende düşündümde evde de canım sıkılıyo ya otur otur biraz çerezden bişey olmaz yarın biraz hoplar zıplar yakarım artık onları :dance:
üzülmüyorum da garipsiyorum böle çirkin çirkin kızlara onlarca görücü geliyor evleneceğimden değilde ne bilim ben yaaa :))
bu akşam dizi ne izlesem acaba
benimde sevgilim yok ve hic olmadida....
galiba pek disari cikmadigimdan dolayi ve kimseyi görmedigimden dolayi yok kaydirigubbakcemile3
ya aslinda güzel bir kiz degilim ondan kimse yok..
güzel olsaydim sevgilim olurdu kesin..
ama cirkini kim ne yapsin...
hayda çirkin yoktur bence bakımsızlık vardır ben buna inanıyorum gerçekten var böle bişee
bence evde oldugun için kimse olmuyo hayatında bak bi dışarı çık noluyo tabi dışarı kastım orda burda gezmek diil ögrencimisin çalışıyomusun bilmiyorum böle ortamlara girince illaki seni begenen çıkacaktırr buna inanıyorum bennn tatlım yerimseniben
valla kolbastı varya onu yap ayy nasıl yapıolar tv ye çıkınca yapmaya çalışıyorum nefesim kesiliyo valla 10 kilo verilir haaa öle zıplamayaa :sm_cool:
hem ögrenci hemde calisiyorum..
vaktim olmuyor zaten hafta ici genelde..
haftasonlarida dinlenmek icin evdeyim..
evet hep evde oldugum icin kimse görmüyor filan ama
burdada adam gibi adam nerde, hepsi coluk cocuk..şutarafagitti
yasadigim yer böyle maalesef..
ya aldıklarıma bakınca benim bir hafta kolbastı yapmam lazım galiba :dance: :dance: :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?