2 gün yokmusun şimdik 3 haftamıı yoksunn :1shok:
çok uzun sürmesin kız aklıam bişi geldikçe yazıcam sanaa tamam
özellikle araştırcamda neler yaparlar çaktırmamak için diye kuşum benim kapılma pek fazla sakin ol sen herşeyin hayırlısı olsunn
öptüm seni kocamanındann
ahanda işte buldun bacı mtebrikler kaydirigubbakcemile5
kaçamak bakış çok atar kalabalık ortamda eğer sana bakarken yakalarsan birkaç kez
tamamdır bacımm seni izlerkende yakalarsan bitmiştir bu işş hihoyyyt hihoyyyt
hıımm ne olabilirkine başka bişey
capris aslında biraz anlayabilir
ayy ben hiç anlayamam bir erkeğin benden hoşlanıp haoşlanmadığını
birazda bu yüzden zorlanıyorumm kaydirigubbakcemile3
ee nolcak bizim bu halimiz aşıkı anlamıyoz gözüne bakamıyoz böle yaşlanıp gideriz artık vayyy vayyyy
hoşlandıgım biri olsun gözüne öle dik dik bakacam bu kız salakmı sapıkmı der sonra ölede bulamam -tatlicadiarzu-
:roflol: :roflol: :roflol:
ben kendi adıma yyazıyorum canım
ote geldim ot gidiceemm ne olcak hayatın tadını alamıyorum valla
aynen ot geldim ot gitmek istemiyorum ama durum onu gösteriyoki ot olarakta gidiyorummm :1shok:
yok canım yaa
taşı bilem yosun sarıyorrr bizide sarar birilerii inşallaahh senağlama
ayy bir fıkra biliyordum onu bulup ekleyeyim acıcık gülünn
ayyyy Allah ım süper bişemiş ya şimdi dedim bildiğimiz bişe yazar filannnn yerimseniben
hee balıımm öyle şeylerde olabilirr kaydirigubbakcemile3
bende teredütt ettim bir süre yazayımmı diye
iyi hadi bakalım bilmeyen birini buldun tatlım kaydirigubbakcemile2
ya çok kötü oluyo hani bi fıkra duyuyosun biyerden anlatıyosun karşı taraf bilince mors oluyo biraz insan çünkü o ona gülüp geçeli çok olmuş oluyoooo kaydirigubbakcemile3
güzelmiş zaten moralim bozuldu bu iyi geldiTemel'in hiç evlenmemiş kızı ölüyor ve mezar taşına şunların yazılmasını istiyor: "Bakire doğdu bir döne.. Bakire yaşadı çok sene.. Bakire öldü fakire... Temel kızı Fadime..."
Mezarcı bu yazıyı çok uzun buluyor ve uğraşmamak için şunları yazıyor: "Temel kızı Fadime... Açılmadan iade..." :roflol: :roflol: :roflol:
güzelmiş zaten moralim bozuldu bu iyi geldi
yok gelmedi iyiki başıma allaha şükür zaten bilinmediğini tahmin ettiğim şeyleri söylyüorum çevremde deneyip sonra anlatıyorumm bizimkiler bilmiyorsa taamm
noldu tatlım ya morelin nie bozukkk :uhm:
benimde senden bi farkım yok gerçide en azından burdan morel alıyorum gülüyorum filan anlatıyorum ohhh valla içimi döküyorum bi iyi oluyokiii ohhhh sende dök rahatlaaa :1hug:
zaten benim eski aklıma geliryordu üzerine maçı kaybettik benim eski sevgilimin takımıydı ona yenildik sinirim tavan yaptı adam her şeyde yeniyor benisenağlama
neyse iyi akşmalr kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?