62kg 1 60 boy biraz balık eti gibiyim
eee bi hayda daha sana çalışıyorum ögrenciyim hep evdeyim diyosun bu nasıl oluyo be tatlım çoluk çocuk derken sen çokmu büyüksün delikafadulden
yurtdisindayim ben, gördügüm insanlarin hepsi avusturyali..
ise gidince duraksizin hareket halindeyim.. ask mesk islerine gitmiyorum herhalde
burdaki genclerin cogu benden kücük ben 21 yasindayim... burdakiler 21e kadar coktan evleniyor.. bu yüzden adam gibi adam yok diyorum..
ki zaten yok..
hani derlerya kiloyla boy arsında 10 fark olucak diye bir zamanlar 53 kiloydum ama sürekli başım dönüyordu :bbo: İyiyim ben böyle seviyorum kendimi
neeee 21 mi evleniyolar anaaaa iyiki orda diilim evde kalma yaşını bile geçmiş olurdum heralde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet canim maalesef..
kac yasindasin diye sorduklarinda
yasimi söyledigimde evde kalmissin diyorlar..
cünkü burdakiler 18 le evleniyorlarda ondan..
onlara aciyorum aslinda daha gencligini yasayamadan
büyük sorumluluk almaya calisiyorlar yazik..
canım bak şöle düşün sen çok güzelsinki bunun vardır böle güzel kızı bırakmazlar deyip gelmiolardır valla bak şaka deil yanii yerimseniben
ya bu evlenenler yabancılarmı orda yaşayan Türklermi gerçekten şaşırdım:1shok: gençliği bırak 18 ne demek ya çocuk henüzz
ozaman gerçekten evde kalmışsın sennn
şaka şaka bak ablaların hala bekar takma kafayaa gençliğini doya doya yaşa :teytey:
yabanci degil ayol kaydirigubbakcemile3 türk hepsi, burdaki türklerden bahsediyorum..yerimseniben
he valla cidden evde kaldim iyimi, tüh :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
ha bu arada yorumlarim eger biraz kendini begenmis gibi geldiyse öyle
oldugumdan degil, insanlara sinir oldugumdan dolayidir..ve
haksizliga gelemedigimden..:1no2:
bakın size bir şey anlatayım sitenin birinde sanıyorum itiraf.com olabilir kızın biri yazmış Dolmuşta yanım boş çok yakışıklı çocuklar biniyor ama hiçbiride gelip yanıma oturmuyo bu hep böyle oluyor Güzel bir kızım ama niye kimse gelmiyor yanıma anlamıyorum diye anlatmış. Sonra çocuğun biri yazmış. Erkekler özellikle güzel kızların yanına oturamazlar çekinirler diye. E bir doğruluk payı var demekki. Boşuna dememişler Allah çirkin bahtı versin diye
bakın size bir şey anlatayım sitenin birinde sanıyorum itiraf.com olabilir kızın biri yazmış Dolmuşta yanım boş çok yakışıklı çocuklar biniyor ama hiçbiride gelip yanıma oturmuyo bu hep böyle oluyor Güzel bir kızım ama niye kimse gelmiyor yanıma anlamıyorum diye anlatmış. Sonra çocuğun biri yazmış. Erkekler özellikle güzel kızların yanına oturamazlar çekinirler diye. E bir doğruluk payı var demekki. Boşuna dememişler Allah çirkin bahtı versin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?