Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

hani derlerya kiloyla boy arsında 10 fark olucak diye bir zamanlar 53 kiloydum ama sürekli başım dönüyordu :bbo: İyiyim ben böyle seviyorum kendimi

eee bi hayda daha sana çalışıyorum ögrenciyim hep evdeyim diyosun bu nasıl oluyo be tatlım çoluk çocuk derken sen çokmu büyüksün
delikafadulden

yurtdisindayim ben, gördügüm insanlarin hepsi avusturyali..
ise gidince duraksizin hareket halindeyim.. ask mesk islerine gitmiyorum herhalde
burdaki genclerin cogu benden kücük ben 21 yasindayim... burdakiler 21e kadar coktan evleniyor.. bu yüzden adam gibi adam yok diyorum..
ki zaten yok..

neeee 21 mi evleniyolar anaaaa iyiki orda diilim evde kalma yaşını bile geçmiş olurdum heralde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

neeee 21 mi evleniyolar anaaaa iyiki orda diilim evde kalma yaşını bile geçmiş olurdum heralde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet canim maalesef..
kac yasindasin diye sorduklarinda
yasimi söyledigimde evde kalmissin diyorlar..
cünkü burdakiler 18 le evleniyorlarda ondan..
onlara aciyorum aslinda daha gencligini yasayamadan
büyük sorumluluk almaya calisiyorlar yazik..

ya bu evlenenler yabancılarmı orda yaşayan Türklermi gerçekten şaşırdım:1shok: gençliği bırak 18 ne demek ya çocuk henüzz

ozaman gerçekten evde kalmışsın sennn
şaka şaka bak ablaların hala bekar takma kafayaa gençliğini doya doya yaşa
:teytey:

yabanci degil ayol kaydirigubbakcemile3 türk hepsi, burdaki türklerden bahsediyorum..yerimseniben

he valla cidden evde kaldim iyimi, tüh :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

ha bu arada yorumlarim eger biraz kendini begenmis gibi geldiyse öyle
oldugumdan degil, insanlara sinir oldugumdan dolayidir..ve
haksizliga gelemedigimden..:1no2:

bakın size bir şey anlatayım sitenin birinde sanıyorum itiraf.com olabilir kızın biri yazmış Dolmuşta yanım boş çok yakışıklı çocuklar biniyor ama hiçbiride gelip yanıma oturmuyo bu hep böyle oluyor Güzel bir kızım ama niye kimse gelmiyor yanıma anlamıyorum diye anlatmış. Sonra çocuğun biri yazmış. Erkekler özellikle güzel kızların yanına oturamazlar çekinirler diye. E bir doğruluk payı var demekki. Boşuna dememişler Allah çirkin bahtı versin diye

yaa zaten yabancılar normalde evlenmiyoki 18 yaşında evlensin dimi şaşkınlıktan işte yapsa yapsa bizim Türkler yapar böle bi şeyi ve benimde var tanıgım arkadaşımın kardeşi 19 muydu ne evlendirdiler yurtdışına yolladılar orda kurtulur bi işi olur die ben bu mantıgı anlayamıyorum sonra yazık çocuklar gençliklerini yaşayamadan karıyla kocayla çocukla ugraşmak zorunda kalıyolar ve aldatmalar boşanmalar ben normal görüyorum ozaman bu aldatmayı boşanmayı çocuk yazık daha yeni aşık olcak biri için kalbi çarpcak elele dolaşacakyaştayken hopp evlendir 18 yaşındaki insanı ne bilim fisfisfis

evet valla Allah çirkin bahtı versin ben buna inanıyorum bi arkadaşım vardı yani evlenmek kelimesi onun yanında hiç geçmezdi bile Allah ın zoruna gitmesin erkek gibi kız olarak hiç çekiciliği filan yoktu noldu kız evlendi bide cocogu var üstelik kocası nasıl seviyooo el üstünde tutuyoo bebekleri oldu kolunu bilezikle doldurmuşş çok mutlu şükürler olsun

haa bide bi arkadaşım var o kadar güzeldiki dersanede hep duyuyoduk birinin yanından geçerken şu sınıfta bi kız var bi güzel bi güzel derlerdi giiti işsiz güçsüz biriyle evlendi kız şimdi resmen kaynandan kocadan her biyerden çekiyo onun için Allah çirkin sansı versin hepimize inş...

uyudunuzmu sevgilisiz kızlar ee napcan dimi anne baba yatsın msjlaşıyım telefonda konuşurum gibi bi derdimiz yok uyuyoruz fosur fosur ama ben uyuyamıyorum yaaa offff

yok yok bende uyumadım Dizi izliyorum nerde öyle mesajlaşmalar falan unuttuk artık onları diycem ama hiç öyle bir durumumda olmadı şimdiye kadar

ne dizisi var bugun ben hiç tv yi açmadım ama beyaz show var bugun çok seviyorum daa
ahh ahh benim oldu vede çokta güzel oluyo o heyecan varya herkes yatmışken telefonda karalık odada bi yere sinip konuşmak heyecanlı oluyo valla en son bunları yaşadıgımda 22 yaşındaydım
:çok üzgünüm:
bidahada yaşamadım artık öle gizli saklı görüşmem heralde koca kız oldummm

7 yıldır evden ayrıyım valla ya yanlız yaşıyorum yada ev arkadaşım oluyor ndan öncede cep telefonu falan yaygın değildi bu kadar o yüzden hiç gizli saklı konuşmadım. Zaten benimkiler tel de konuşmakmış mesaj çekmekmiş hiç öyle huyları yoktu valla o yüzden en fazlası 1 ay sürdü

hmm.. haklisin galiba.. e iyide ben cok mu güzelim yani kimse yanasamiyor kafamçokkarıştı
halbuki cirkin buluyorum kendimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…