Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

geçen gün msjaşıyorduk normadle bu hiç bi kızla özellikle bu sınıftan bi kızsa o kadar yakın konuşmaz yanış anlaşılma olur diye ve bana çok yakın konuştu sonra bnden birz tepki gördü ve şaka yapıyorum saçmalama dedi sonra sınıfta çok yakınız sürekli böle şakalar fln
keşke dediğin gibi olsa ama bu gidişle ben çatlıcam :1no2:

bakısları, sana karsı tavrı nasıl merak ettim şimdi... sen biraz üzgün olunca gelip senle ilgileniyormu gırgıra vurmadan ama???

bazı erkekler böyle ilgileniyor ilgileniyor sonrada kanka muhabbeti yapıyor dikkatli ol sen yinede

teşekkür ederm kızlar ama ben çok utanıyorum hep beraber oturuyoruz müzik dinliyoruz el kızartmaca oynuoduk derste bana o vuruyodu ama o adar yavaş vuruyoduki şeniz

cnm sen sımdı anlatınca aklıma lısede dedıgın gıbı yedıgımız ıctıgımız ayrı gıtmeyen arkadsım geldı..
cok samımıydık aynı anlattıgın gıbı bı gun dayanamadı uzunca yazmıs oldugu mektupla bırlıkte acıldı bana..okulun en efendı en yakısıklı cocuklarından bırıydı... arkadas gozuyle bakıorum olmaz dedım ve arkadaslıgımız hıc bozulmadan devam ettı eskısınden daha ıyı bı sekılde cunku gercekten bırbırımıze deger verıoduk..yıllar gectı okul bıttı bız hala gorusuyorz ama sorun sukı bu sefer ben onu ıcten ıce ıstıorum ama soyleyemıorum bu yuzden bence bu gunlerın tadını cıkarr o gunlere donmeye cok ısterdım ama olmuyo ıste bı hata yaptım hala iç çekiorum her gordugumde her konusmamızda.....

üzüldüm sizin adınıza
ben bu çocuğu geçen yılda seviyordum ama o sınıftan birine o gözle bakmaz olmaz diye içime gömmüştüm bu yıl geçen haftalarda bana o kadar yakın davranmaya başladıki o içime gömdüğüm sevgi tekrar alevlendi
ve şuanki mutuluğumu hiç bişeye değişmem :icecream:
hepinize tekrar tşk ederim Şeniz

Allah daim etsın cnm
ılerıye donuk adımlarınızı hep bırlıkte atarsınız ınsallah...
bız hala gorusuruz bılınmez belkı bırgun ondanda tam umudumu kesmısken bısıler alevlenır...
:Saruboceq:

benim nişanlım var sevgilim yok. sevgilimi özlüyorum. sevgilim nişanlım olunca herşey değişti

aha buyrun bide burdan bakın :roflol:

Selin cim hayırlı olsun diyelim olduğun gibi dawran herşey istediğin gibi olsun inş akışına bırak sende oda hoşlanıyosanız zaten anlarsınız sewindim senin adına sewgiyle kala.s.

ya kızlar hani bu benim ilk buluşmada elimi tutmaya kalkan tip var ya :):) telefonlarda falan çok laubali konuşuyo ya acayip sinir oldum , aşkım falan demeye başladı yuhhh yanii delimine :bbo:
benimde en sevmediğim şeydir ne bu böyle hemen ilk günlerden vıcık vıcık , yok sölicem görüşmicem bi daha , klava:

al işte başlamadan biten bişi daha , allahım bu ne şanssızlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…