Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

bak çıktı işte niyeti ortaya. boşver böylesi olacağına hiç olmasın :teselli:

ya kızlar birinden hoşlanıyorum
eczacı ve beyfendi biri
abisi doktor kardeşine beni düşündüğünü imalı bir şekilde konuştu ama işler nasıl ilerler bilmiyorum
çok heycanlıyım acaba olur mu abisi açık açık söyler mi bana ve kardeşi beni ister mi ki

hadi hayırlısı bakalım :teytey:

günaydın hanım sultanlar

inşallah olur cnm ya

bende acayip gıcık olurum böylesine klava: Çok üzgünüm çoook iyi yaparsın arkadasım yol ver gitsin haddini bilecek azcık

Canım hayırlısıysa olur inş hayırlı değilsede olmasın rabbim gönlüne göre wersin inş
sewgiyle kala.s.

ya kızlar simdi benim hoslandıgım bi cocuk var ama ben sanırım peşinden cok kosmaya basladım onun, bazen mesaj atıyorum ya da derslerden bi haber duydugumda ona iletiyorum, ama o tam tersi uzaklasiyo gibi benden, ne bi ses ne bi seda, ben bise sormasam arayip sordugu yok yanlis yapip onu kaybettim sanirim

simdi dusundum de eger ondan hoslandıgım icin boyle ona yakin oldugumu dusunuyosa kendini agirdan almaya baslar, arkadas olarak yaklastigimi dusunuyosa bu sefer de onu sevgili olarak dusunmeyecegimi dusunup kabuguna cekilir
bu ikisinden biri oldu ama hangisi bilmiyorum

Canım biraz uzak ondan bekle bişeyler hoşlanıyosa o gelir yanına söyler hoşlanmıyosada salla gitsin canım biraz uzaklaş değerini anlasın sewgiyle kal :1hug:

Canım bende nur ummm katılıyorum a.s boşver uzaklaş ondan arama bakalım ne olacak

selam cıdden yanında olcak sevgılı bulmak zor benımde yok valla kafam bÖyle daha rahat ınsna olması ıstıo ama yoruldum valla bı sre kendımle kalsam ıı olcak heralde

dertsiz başınıza dert mi arıyonuz yahu. benim de sevgilim yok gayet memnunum hayatımdan 85liyim ayrıcana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…