ya kızlar hani bu benim ilk buluşmada elimi tutmaya kalkan tip var ya :):) telefonlarda falan çok laubali konuşuyo ya acayip sinir oldum , aşkım falan demeye başladı yuhhh yanii delimine :bbo:
benimde en sevmediğim şeydir ne bu böyle hemen ilk günlerden vıcık vıcık , yok sölicem görüşmicem bi daha ,klava:
al işte başlamadan biten bişi daha , allahım bu ne şanssızlık
ya kızlar birinden hoşlanıyorum
eczacı ve beyfendi biri
abisi doktor kardeşine beni düşündüğünü imalı bir şekilde konuştu ama işler nasıl ilerler bilmiyorum
çok heycanlıyım acaba olur mu abisi açık açık söyler mi bana ve kardeşi beni ister mi ki
eczacı ve beyfendi biri
abisi doktor kardeşine beni düşündüğünü imalı bir şekilde konuştu ama işler nasıl ilerler bilmiyorum
çok heycanlıyım acaba olur mu abisi açık açık söyler mi bana ve kardeşi beni ister mi ki
günaydın miletttt :)
eylulcum gunaydın varmı bı gelısmegünaydın miletttt :)
ya kızlar hani bu benim ilk buluşmada elimi tutmaya kalkan tip var ya :):) telefonlarda falan çok laubali konuşuyo ya acayip sinir oldum , aşkım falan demeye başladı yuhhh yanii delimine :bbo:
benimde en sevmediğim şeydir ne bu böyle hemen ilk günlerden vıcık vıcık , yok sölicem görüşmicem bi daha ,klava:
al işte başlamadan biten bişi daha , allahım bu ne şanssızlık
eczacı ve beyfendi biri
Canım hayırlısıysa olur inş hayırlı değilsede olmasın rabbim gönlüne göre wersin inş
sewgiyle kala.s.
ya kızlar simdi benim hoslandıgım bi cocuk var ama ben sanırım peşinden cok kosmaya basladım onun, bazen mesaj atıyorum ya da derslerden bi haber duydugumda ona iletiyorum, ama o tam tersi uzaklasiyo gibi benden, ne bi ses ne bi seda, ben bise sormasam arayip sordugu yok yanlis yapip onu kaybettim sanirim
simdi dusundum de eger ondan hoslandıgım icin boyle ona yakin oldugumu dusunuyosa kendini agirdan almaya baslar, arkadas olarak yaklastigimi dusunuyosa bu sefer de onu sevgili olarak dusunmeyecegimi dusunup kabuguna cekilir
bu ikisinden biri oldu ama hangisi bilmiyorum
Canım biraz uzak ondan bekle bişeyler hoşlanıyosa o gelir yanına söyler hoşlanmıyosada salla gitsin canım biraz uzaklaş değerini anlasın sewgiyle kal :1hug:
ya kızlar simdi benim hoslandıgım bi cocuk var ama ben sanırım peşinden cok kosmaya basladım onun, bazen mesaj atıyorum ya da derslerden bi haber duydugumda ona iletiyorum, ama o tam tersi uzaklasiyo gibi benden, ne bi ses ne bi seda, ben bise sormasam arayip sordugu yok yanlis yapip onu kaybettim sanirim
simdi dusundum de eger ondan hoslandıgım icin boyle ona yakin oldugumu dusunuyosa kendini agirdan almaya baslar, arkadas olarak yaklastigimi dusunuyosa bu sefer de onu sevgili olarak dusunmeyecegimi dusunup kabuguna cekilir
bu ikisinden biri oldu ama hangisi bilmiyorum
Canım bende nur ummm katılıyorum a.s boşver uzaklaş ondan arama bakalım ne olacak
dertsiz başınıza dert mi arıyonuz yahu. benim de sevgilim yok gayet memnunum hayatımdan85liyim ayrıcana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?