Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

hafta sonu bırıyle tanıstım tlflastık hatta ama sonra olmadı yanı ısler yolunda gıtmıs olsaydı suan bı sevgılım olmus olucaktı mafoldumbenmafoldumben

sanmıorum cnm ıkı gundur aramıyor o cok ısteklı ınsan gıttı aklımda olmamasıyla ılgılı bı neden var ama sonra yk dıorum ama olmadı ıste kısmet dglmıs herhalde cunku tlfla konustuktan snra oturdum ck dua ettım Allah'ım hayırlı dglse olmasın dıe bı baktım o saatten snra bıdaha aramadı...
tlf kapatırkende ama cok ısteklı bısekılde yrn grşelım dedı yalvar yakar ben olabılır dedım ama bıdaha donmedı :1shok:

Ecrın demkkı hayırlı deĞıl
nasıl rÜyanda gÖrdÜn ıstıhareye falanmı yattın

ya kızlar sımdı aradı bılıomusunuz yerımde dgldım yetkılımın yanına gıtmıstım tlf masamdaydı tlf sesıde acıktı ısyerınden bı arkads tlfnun caldıgını duyunca mesgule attıı ee şimdi nolcakkk

sende msj at durumu anlat tekrar arar...
Yada sen ara...

ıstihare falan değildi sadece abdestliydim içimden geçirdim nasibimi görmeyi...
Rüyamda mutfakta olduğumu gördüm ve beni içeriden çağırdılar gel nişan yüzüğünü takalım diye ilk önce yanlış anladığımı düşündüm ve gitmedim sonra annem tekrar çağırdı gittim bide baktım parmaklarımızda yüzük o şahısıda yandan görüdm uzun boylu esmerdi...Sonra bi kaç kıyafet gördüm güya bir kadın dikiyormuş annem diyoki bunlardan esrayada (bu arada esra ben oluyorum) dik nişanında giysin o anda elini açıp dua ediyo Allahım esra'yı güzün verelim diye (tam hatırlamıyorum ne dediğini) öle işte canlar bakalım sonbaharda nolcak heyecanla bekliyorum...Sonrada düşünüyorum acaba bi yerlerim açıktamı kaldı diye kaydirigubbakcemile3

çok güzelmiş rüya rabbim hayıra çıkarır inş gerçek olur muradın

Kızlar allah hepımıze hayırlısını versın ınsallah
benımkıbıdaha aradı ve yrn oglen yemege cıkalım dedı :kedi:

anlatırım ama kafam dolu dolu yanı korkuorum dogru ınsanmı hayırlımı dglmı bakalım yrn bellı olucak dua edın kızlar ya

vay vaayyy ecrin yoksa sendemi he...
Canım sen hayırlısını iste hayırlıysa zaten evliliğe doğru gidersiniz...
Ay çok romaktik yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…