Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

hosgeldın kız bı yerınde dur ıkı dakıka bı gıdıp bı gelıosun klava:
buarada naptın cnm aradı mı varmı bı gelısme ?

canım hem içim sıkılıyor hemde işim var oyüzden böyleyim.yok canım aramadı ama aramazsa persembeye kadar ben aramayı düşünüyorum gelsin ne derdi varsa konuşalım bende rahatlıyım.sen nasılsın?

anlaşıldı sen bu çocugu hala sevıo hala onemsıo hala unutamıo hatta hala yenıden olma ıhtımalını dusunuyorsun hayırlısı olsun senın ıcın cnm benım... ama bana sorucak olursan arama...
bende ıyım bugun ısyerınden bı arkadsın d.günüydü ogle yemegıne fln cıktık degısıklık oldu bıraz kafa dagıttım ama yedıklerım dokundu sanırım pek ıyı hıssetmıorum kendımı ama olsun toparlanırım bırazdan a.s

buarada topıkte yabancılar var neden yazmıosunuz asagıda ısımlerını goruorum bakıp bakıp cıkıolar bı merhaba dıyebılırsınız bencee :1closedeyes:

anlaşıldı sen bu çocugu hala sevıo hala onemsıo hala unutamıo hatta hala yenıden olma ıhtımalını dusunuyorsun hayırlısı olsun senın ıcın cnm benım bunu nerden anladın?
ya bılmıyorum belkide konuşup kurtulmak istiyorum gerçekten ne oldguunu bılmedıgım ıcın sana soruyorum.
canım iyi olmuştur senın ıcın bızımde oda boyancak dıye depolamasını yaptıgım fırmada bır odada çalışıyorum.banada bu degısıklık oldu.

ercin bende söyledim arama dedim ama niyetli.
Sen bilirsin dedim nedim hayata.
Kızlar kimse bişey yazmıo sadece yazdıklarımız okuolar heralde yada yaşadıklaırnı anlatmya çekiniolrdırç
....

VALLA BOL BOL
ZıYNET SALı HAVA HOŞ ŞARKISINI DıNLıOM RAHATLIOM KIZLAR TAVSıYE EDERıM
kaydirigubbakcemile

umarım kızmadın bana senı yargılamak fln dgl yaptıgım sanırım bunları dusunuyosun gıbılerınden yazdım..
ne bılım hala bı umut var gıbı ıcınde eger olmasaydı bı anda sılıp atardın bu kadar gundur aramamasına karsılık neden aramıo bıle demıosun persembeye kadar beklıycem dıosun.. egerkı sımdı aramamasının nedenını bılıosan ve persembe gununun ayrı bı durumu varsa o zamanyazdıklarımı unut bı bıldıgın varkı sılıp atmıosun.. iyi de yapıosun..
ama eger nedenı yk sa ve o gune kadar beklıycem dıosan burası bıraz yanlıs gelıo bana seven bır erkegın ulasmak ısteyen bı erkegın neler yapabılecegını dusunuyorum da bence bu saate kadr aramaması benı dusunduruyor..
tamamen senın ıcın yapıorum bu yorumları balık bastan kokar basından bole olursa zamanla gene bıter belkı onunla yenıdn bırlıkte olucagın zamanlarda hayatının ınsanını tepıcen..

(yada sen benı hıc dınleme cok detaycıyım ben belkı de bu yuzden evde kaldım )kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende yarıldım burda bakın sıze anlatıyım olayı koptum:

adam yaklaşık 30lu yaşlarında birisi,bir kızı aradı işte tatile gidelim falan diye kız açmadı kız istemedi.sonra bir arkadaşı aradı konuşuyorlardı işte o kızın ismini söyledi siz hala sevgilimisiniz falan dedi cocukta heralde hayır falan dedi öyle kımseye yüz vermezse evde kaldı o kız ben sana söyliyim dedi sanki kendisi evde kalmadı komik hemde çok.

canım yok estagfurullah öyle olurmu dediklerinde çok haklısın ya aramak istiyorum ama şimdi arasada görüşemeyeceğim kuaföre gitmem falan lazım ve onun iş yoğunluğunu biliyorum biz sevgiliyken daha ilk başladığımız zamanlardada birtek haftasonu pazarımız vardı yada cumartesi aslına bakarsan gene cumartesi akşamı görüşelim dedi ama kafam karışık.iyi yapıyorsun dogru konusuyorsun ecrin ben mantıgımı kaybettım çünkü.

ercin bende söyledim arama dedim ama niyetli.
Sen bilirsin dedim nedim hayata.
Kızlar kimse bişey yazmıo sadece yazdıklarımız okuolar heralde yada yaşadıklaırnı anlatmya çekiniolrdırç
....
hyr eger ararsa cocugun gercekten ne ıstedıgını anlayamaz bunu dusunerek bole yorum yapıorum..eger bostaysa cocuk neden olmasın bı sekılde yenıden baslayabılırler..ama eger aramazsa onu gerckten ısteyıp ıstemedıgını anlıycak bu yuzden arama dıorum
VALLA BOL BOL
ZİYNET SALİ HAVA HOŞ ŞARKISINI DİNLİOM RAHATLIOM KIZLAR TAVSİYE EDERİM
kaydirigubbakcemile

DURMA DANS ET DURMA DANS ET HEHEYTTTTTT KİMSE BENİ ÜZEMEZZ

ohhhh züpperrr hopp hoppp :dance::dance:
ben dınleyemıorum malum iş yerındeım benım yerımede dınlee :dance:

KİMSE EVDE KALMAZ KIZ MERAK ETME laelaelaelaelae
BENDE ÇOK DETAYCIYIM YAA HİÇBİŞYİ ÜSTÜNÜ KAPATAMAM.
BENDE EVDE KALMAYA ADAY OLABİLİRMİYİM ACABA DİORUM SAOLSUN SAYESİND KİMSEYE GUVENİM KALMADI ERKEKELERE SİNİR OLRAK BAKIORUM delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…