anlaşıldı sen bu çocugu hala sevıo hala onemsıo hala unutamıo hatta hala yenıden olma ıhtımalını dusunuyorsun hayırlısı olsun senın ıcın cnm benım... Ama bana sorucak olursan arama...
Bende ıyım bugun ısyerınden bı arkadsın d.günüydü ogle yemegıne fln cıktık degısıklık oldu bıraz kafa dagıttım ama yedıklerım dokundu sanırım pek ıyı hıssetmıorum kendımı ama olsun toparlanırım bırazdan a.s
buarada topıkte yabancılar var neden yazmıosunuz asagıda ısımlerını goruorum bakıp bakıp cıkıolar bı merhaba dıyebılırsınız bencee :1closedeyes:
hyr eger ararsa cocugun gercekten ne ıstedıgını anlayamaz bunu dusunerek bole yorum yapıorum..eger bostaysa cocuk neden olmasın bı sekılde yenıden baslayabılırler..ama eger aramazsa onu gerckten ısteyıp ıstemedıgını anlıycak bu yuzden arama dıorumercin bende söyledim arama dedim ama niyetli.
Sen bilirsin dedim nedim hayata.
Kızlar kimse bişey yazmıo sadece yazdıklarımız okuolar heralde yada yaşadıklaırnı anlatmya çekiniolrdırç....
VALLA BOL BOL
ZİYNET SALİ HAVA HOŞ ŞARKISINI DİNLİOM RAHATLIOM KIZLAR TAVSİYE EDERİM kaydirigubbakcemile
DURMA DANS ET DURMA DANS ET HEHEYTTTTTT KİMSE BENİ ÜZEMEZZ
umarım kızmadın bana senı yargılamak fln dgl yaptıgım sanırım bunları dusunuyosun gıbılerınden yazdım..
ne bılım hala bı umut var gıbı ıcınde eger olmasaydı bı anda sılıp atardın bu kadar gundur aramamasına karsılık neden aramıo bıle demıosun persembeye kadar beklıycem dıosun.. egerkı sımdı aramamasının nedenını bılıosan ve persembe gununun ayrı bı durumu varsa o zamanyazdıklarımı unut bı bıldıgın varkı sılıp atmıosun.. iyi de yapıosun..
ama eger nedenı yk sa ve o gune kadar beklıycem dıosan burası bıraz yanlıs gelıo bana seven bır erkegın ulasmak ısteyen bı erkegın neler yapabılecegını dusunuyorum da bence bu saate kadr aramaması benı dusunduruyor..
tamamen senın ıcın yapıorum bu yorumları balık bastan kokar basından bole olursa zamanla gene bıter belkı onunla yenıdn bırlıkte olucagın zamanlarda hayatının ınsanını tepıcen..
(yada sen benı hıc dınleme cok detaycıyım ben belkı de bu yuzden evde kaldım )kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?