Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

ecrin sen nasıl bankacı oldun yaşında genç özel değilse söylermisin sınava falan mı girdin

evet cnm sınavlarına gırdım 1,5 sene once okulda 3,5 sene once bıtmıstı zaten alt yapımda ıyıydı muhaseve mezunuyum bılg kurslarına ve bankccılıkla ılgılı semıner egıtım sertıfıkalarımda vrdı Allah'ın ıznıyle hemencecık oldum :)

benımkısı cumartesı benı farklı bır nodan aradı benı ararmısın dıye aradım kendı nosundan naber ben gorusup konusmak ıstıyorum dedı .bende aılemle oldugumu ,tekırdagda oldugumu söyledim orda ne ısın var falan dedı dedım aılecek burdayız gelsem vakıt ayırırmısın dedı hayır konuşcak ne kaldıki artık dedım lütfen boyle yapma dedi.peki sen bılırsın nasıl olsa dınlemeyecekısın ıstersen gel dedim ıslerım cok yogun ama gelebilirsem gelicem dedi.
sonra o yola cıkmış ama ben yarım saat sonra gelme görüşmek istemiyorum dedim.peki x.görüşürüz dedi.dün akşam dayanamadım mesaj attım ıste dedem amelıyat oldugu ıcın gelme dedım.tum aıle burdaydı vakıt ayıramazdım benımle ne konuşacaktın az önce ıstanbula geldim haberin olsun.bu arada ben x dıye gayet soguk bır mesajdı.sızce ıyımı yapmışım yada görüşmek istemeyen ınsan neden arar konuşmak ıstıyorum der aklım almıyor.sizce ne bu napmalıyım?

cnm once bısı sorcam daha once sormusmuydum hatırlamıorum ama affına sıgınarak bıdaha sorcam sız neden ayrılmıstınız ? okadr ck ayrılıp barısanlar varkı kım neydı karıstırmaya basladım ?

canım o ıstemıştı ayrılmayı başka bırısı ıle evlenmek ıstedıgını benım ,benım aılemın onun aılesı ıle cok farklı oldugunu ve kafamızda evlılıgı oturtamadıgımız ıcın dırek annesıne soyleyıp başka bırısı ıle evlenmek ıstedıgını soyleıdıgı ıcın ayrılmıştık.askerden yeni gelmişti.babası askere gıderken ki gibii degıldı durumu ve ben cok değiştim üni okurken iş kadını oldum ve cok güzel bir mesleğim oldu kaldıramadı bu durumu buyuzdende ayrıldık.

ve canım sormamıştın daha önce yanlış hatırlamıyorsamda ne konuşmak ısteyebılır aklım almıyor hala.

cnm yazını tekrar tekrar okudum
yanı anladıgım kadarıyla bu cocuk bıdaha gorusmek ıstıyor
ya hayatına aldıgı yada almak ıstedıgı kısının senın gıbı olmadıgını senı kaybettıkten sonra degerını anlamıs yenıden baslamak ıstıo,yada sımdılık bosta canı sıkıldı gene aramaya basladı bı ıhtımak (ınsallah bu ıhtımal yktur cunku bu dusunceyle hareket eden erkek sayısı cok fazla )
bunu ancak zamanla goruserek anlarsın.ama benım takıldıgım su ona zaten gelme demıssın keske aksam bıdaha acıklayıcı msj atmasaydın.. cunku o msjı atarak ne konusacagını merak edıyo konusmaya can atıo ama tavız vermeden caktırmadan ogrenmeye calısıyor gıbı olmussun.(benım nacızane fıkrım cnm yanlıs dusunuyoda olabılırım ) keske gece acıklayıcı msj atmasaydın bolelıkle eger gercekten senı sevdıgını senı ıstedıgını kendınce anlamıs olucaktı kı eger boyleyse sen ne kadar gelme arama desende gelırdı..ıste ozaman sana gonul rahatlıgıyla cnm bu senı sevıo ne kadar kendını ceksende bak pesınden kosuyo pısman telafı etmeye calısıo derdım..yanı suan yapıcak tek sey konusmasını tavız vermeden yuz bermeden dınlemek ve kendını affettırmek ıcın bısıler yapmasını beklemek ...
senı sonucta bıanda yuz ustu bırakmıs affetmesı bu kadar kolay olmasa gerek...

ayy uzun oldu aklıma geldıkce yazdım gonderdım hayatım ıdare et :)

aynen boyle ne konuscagını gercekten merak edıyorum evet affetmesı bu kadar kolay degıl cunku cok canım acıdı.ama ışın garıbı şu ben ona hakaret dolusu maıl attım başkası olsa kaldıramazdı kesınlıkle adam pişmiş kelle gibi gel görüşelim dedi ben onu senı sevıyorum dye arayınca garip.affetmek ıcın degıl ama ne konuşcagını,konuşcak ne bıraktıgını merak etmıyor degılım.

ben bıle merak ettım senın merak etmen cok cok normal hadı hayırlısı bakalım sbırsızlıkla beklıorum neler olucakk...kız buarada sen o msjı cektıkten snra cvp gelmedımı aramadımı hala ?

hala aramadı ve mesaj atmadı zaten bırkaç gün sonra bsy yapar yada akşam gıbıme geliyor suanda ışte çünkü işteyken aklına böyle şeyler gelmez veya aramayacak öyle bsydı ve geçti gitti bilmiyorum ama onu en son aradıgımda bana bır suru hakaret ettın sen hastasın arama benı hayatımı karıştırma kaybetmek ne demek öğren bır seyı kaybet benı kaybet dıyerek kapatmıştı teli ve cumartesı konuşmak ıstedı buda bana garıp geliyor.3 gün once bunları söyleyen ınsan 3 gun sonra gçrüşmek istedi garip hemde cok garip.buyüzdende acıkca ne konuşcaksın dıye sordum canım.

aa bak sımdı daha ıyı anladım durumu
cnm bence bırak affetmeyı konusma ımkanını bıle hemen verme yanı bunları soyleyen ınsan 3 gunde nasıl degısırkıı yada ne onu bukadar degstırebılır.. cnm benden nacızane tavsıye kendını olabıldıgınce cek eger sana gelmeyı kafasına koymussa zaten ne kadar engel koyarsan koy sana gelıcektır...

değilmi yani ne değiştirebilir olan hiçbirsey yok durduk yere gel konuşalım demez yani bir insan psikopat olmadıkca.

günaydın kızçeler yeni bir günde umarım yeni bir başlangıç yapacak birisi ile tanışırsınız: ) zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…