bende yarıldım burda bakın sıze anlatıyım olayı koptum:
adam yaklaşık 30lu yaşlarında birisi,bir kızı aradı işte tatile gidelim falan diye kız açmadı kız istemedi.sonra bir arkadaşı aradı konuşuyorlardı işte o kızın ismini söyledi siz hala sevgilimisiniz falan dedi cocukta heralde hayır falan dedi öyle kımseye yüz vermezse evde kaldı o kız ben sana söyliyim dedi sanki kendisi evde kalmadı komik hemde çok.
canım yok estagfurullah öyle olurmu dediklerinde çok haklısın ya aramak istiyorum ama şimdi arasada görüşemeyeceğim kuaföre gitmem falan lazım ve onun iş yoğunluğunu biliyorum biz sevgiliyken daha ilk başladığımız zamanlardada birtek haftasonu pazarımız vardı yada cumartesi aslına bakarsan gene cumartesi akşamı görüşelim dedi ama kafam karışık.iyi yapıyorsun dogru konusuyorsun ecrin ben mantıgımı kaybettım çünkü.
KİMSE EVDE KALMAZ KIZ MERAK ETME laelaelaelaelae
BENDE ÇOK DETAYCIYIM YAA HİÇBİŞYİ ÜSTÜNÜ KAPATAMAM.
BENDE EVDE KALMAYA ADAY OLABİLİRMİYİM ACABA DİORUM SAOLSUN SAYESİND KİMSEYE GUVENİM KALMADI ERKEKELERE SİNİR OLRAK BAKIORUM delikafadulden
hyr eger ararsa cocugun gercekten ne ıstedıgını anlayamaz bunu dusunerek bole yorum yapıorum..eger bostaysa cocuk neden olmasın bı sekılde yenıden baslayabılırler..ama eger aramazsa onu gerckten ısteyıp ıstemedıgını anlıycak bu yuzden arama dıorum
ohhhh züpperrr hopp hoppp :dance::dance:
ben dınleyemıorum malum iş yerındeım benım yerımede dınlee :dance:
benım yas 20 ama ıste erkeklere ınanmamak sınır olmak guvenmemek yuzunden kalırım dıe korkuorum etrafa sımdıden haber bırakıorum gencım guzelım helal sut emmıslıgım var dıee :roflol::roflol::roflol::roflol:
bende 22 yaşındayım ama benımkıyle yaşanacak ne varsa yaşadık ve sıfırı tükettik sanırım.:)
eger o olmazsa bır sure kımseyı istemiyorum zaten.bende adamlayım adam sureklı yabancı şarkılar dınlıyor ama cok eglenıyoruz iyiyiz:)
hayata senı anlından opuorummm opuyorumnanaktan
cnm sımdı bkleyelım eger ararsa senı gercekten ıstıo aramazsa ıstemıo,geç ararsa farketmez boşta kaldıkca arıo olsanda olur olmasanda...
ne yasadınız nan herseyı tukettınız ben daha küçüğüm konuşmayın bole selerrr :roflol::roflol:
YASIN KÜÇKSE BOŞVER HEHEH...:teytey:
BAZEN OTURUP DÜŞÜNORUM KENDİ KENDİME SORGULUORUM BEN BU İLİŞKİDE ÇOK ÇOK HATALAR YAPTIM VE KENDİMDEN BEKLEMEDİGİM YAPMICAGIM ŞEYLER BUYUK KONUŞMAMAK LAZIMMIŞ....
DÜŞÜNÜORUM EGER GERÇKTEN BUGUNE KADAR BANA NE SÖZ SÖYLEMİSSEN VE DOGRUYSA CİDDEN BENSİZ YAPAMICAGNI DÜŞÜNÜORUM VE İSTEDİGYLE ÇIKSIN GEZSİN HERZAMAN BENİ ARICAK AMA GURURU EL VERMİCEK ARAMAYA...
ÇÜNKİ OKAADAR BENLE UGRAŞAN ADAM BUGUN YANIMDA YOK....
AMA HATA ONDA BENİM YUZUMDEDE BİTMEDİ BELKİDE BU YUZDEN BEN BUKADAR RAHATIM...AMA YENİ BİRİ HALA DÜŞÜNMÜORUM KAFAMI DİNLİORUM KALBİMİ BOŞLATMADAN YENİ BİRİNE YER VEREMEM....
KIZ BU HAREKET KİME
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?