Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

hehehe mannak adamm kaydirigubbakcemile3

SUAN HAYATA MANTIKLI BAKAMAZ KAFA KARIŞTI Bİ KERE kafamçokkarıştı
ZATEN SEVİO İSTODA AMA KENDİNEDE ONADA GUVENMİO OLUMLU OLURMU DİE....ARAMA DERİM AMA DİNLEMİO KALBİNİN GÖTÜRDÜGÜ YERE GİDİO KIZ sırnaşık şey

benım yas 20 ama ıste erkeklere ınanmamak sınır olmak guvenmemek yuzunden kalırım dıe korkuorum etrafa sımdıden haber bırakıorum gencım guzelım helal sut emmıslıgım var dıee :roflol::roflol::roflol::roflol:

TAMAM DİNLERİM PATRONLAR YOK HEHE TEKİM RAHATIM O YUZDEN sositososito

hyr eger ararsa cocugun gercekten ne ıstedıgını anlayamaz bunu dusunerek bole yorum yapıorum..eger bostaysa cocuk neden olmasın bı sekılde yenıden baslayabılırler..ama eger aramazsa onu gerckten ısteyıp ıstemedıgını anlıycak bu yuzden arama dıorum

kesinlikle haklısın canım buyüzden aramaktan vazgeçtim.

BENDE 24 ÇOK HIZLI YAŞADIM HERALDE HERŞEYİ ŞİMDİ HERŞEY SIKIO KİMSEYE İHTİYACDA DUYMUORUM KAFAM BÖYLE RAHAT KİMSEYLE UGRAŞMIORUM NE KADAR GİDER TEK AMA BİLMİORUM..ALDIM AGZIMIN PAYINI ÇOK GUZEL BU BANA UZUN SÜRE GİDER sırnaşık şey

bende 22 yaşındayım ama benımkıyle yaşanacak ne varsa yaşadık ve sıfırı tükettik sanırım.:)
eger o olmazsa bır sure kımseyı istemiyorum zaten.bende adamlayım adam sureklı yabancı şarkılar dınlıyor ama cok eglenıyoruz iyiyiz:)

hayata senı anlından opuorummm opuyorumnanaktan
cnm sımdı bkleyelım eger ararsa senı gercekten ıstıo aramazsa ıstemıo,geç ararsa farketmez boşta kaldıkca arıo olsanda olur olmasanda...

ne yasadınız nan herseyı tukettınız ben daha küçüğüm konuşmayın bole selerrr :roflol::roflol:

bizde herşeyi yasadık tükkettik ve yaşanıcak bişeyde kalmadı......

canım bız bu sene temmuzun 16sında 4.cü yılımıza girecektik evet haklsıın bakalım şimdi arayacakmı ararsa ne zaman arayacak ve ne dıyecek bekleme moduna girdim:)

YASIN KÜÇKSE BOŞVER HEHEH...:teytey:
BAZEN OTURUP DÜŞÜNORUM KENDİ KENDİME SORGULUORUM BEN BU İLİŞKİDE ÇOK ÇOK HATALAR YAPTIM VE KENDİMDEN BEKLEMEDİGİM YAPMICAGIM ŞEYLER BUYUK KONUŞMAMAK LAZIMMIŞ....
DÜŞÜNÜORUM EGER GERÇKTEN BUGUNE KADAR BANA NE SÖZ SÖYLEMİSSEN VE DOGRUYSA CİDDEN BENSİZ YAPAMICAGNI DÜŞÜNÜORUM VE İSTEDİGYLE ÇIKSIN GEZSİN HERZAMAN BENİ ARICAK AMA GURURU EL VERMİCEK ARAMAYA...
ÇÜNKİ OKAADAR BENLE UGRAŞAN ADAM BUGUN YANIMDA YOK....
AMA HATA ONDA BENİM YUZUMDEDE BİTMEDİ BELKİDE BU YUZDEN BEN BUKADAR RAHATIM...AMA YENİ BİRİ HALA DÜŞÜNMÜORUM KAFAMI DİNLİORUM KALBİMİ BOŞLATMADAN YENİ BİRİNE YER VEREMEM
....

cnm ya cıdden zor bı durum umarım bız yanılırız bı engelı varda o yuzden aramıodur herseye kaldıgınız yerden devam edersınız..

en ıyısı zaten ne kadar az dusunursen ne kadar az ahlanırsan o kadar cok kıymete bıner ınsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…