ya kızlar bütün yaralarımı depreştirdiniz. Bir zamanlar ben de aşık olmuştum. Herşey çok güzeldi. Aynı yerde çalışıyorduk ama sorun olmasın diye kimseye bir şey söylemedik sadece en yakınımızdakiler biliyordu. Sonra o memleketine döndü. Bizde ya ayrılıcaktık ya evlenicektik. Iş o noktaya geldi. Ben de herşeyi göze aldım. Ailem sen bilirsin öyle mutlu olacaksan öyle olsun dedi. Bütün farklılıkları kültür aile farklılığını göze aldım. Onun ailesi karşı çıktı. O benim kdar cesur değilmiş. Ailesine karşı çıkamadı. Ayrıldık. 1 ay sonra nişan haberini aldım. Ailesinin bulduğu kızla nişanlandı. Sonra evlilik haberi geldi sonra eşinin hamile olduğunu öğrendim.onu unutmuştum yada unuttuğumu sanmıştım. şimdi geri döndü. Yine aynı iş yerinde çalışıyoruz. Hergün görüyorum. Benimle konuşmuyor ama bakışlarımız karşılaşıyor hala. Eşi doğum yaptı. Herkes ziyaretine gitti. Kimse bişey bilmediği için yanımda rahat konuşuyorlar o ve ailesi hakkında. çocuğu kaç cc mama yemiş onu bile duyuyorum ya... üzerinden başkalarıyla da çıktım ama onun gibi olmadı asla. Her ne kadar unuttuğumu söylesem de her gördüğüme içim cız ediyor ooooooofffffffffff offffffffff
bence istedikten sonra yapılmayacak bişiy yoktur siz sonuçlarını bile bile başlamıştınız niye hi hesap sormadın onasevmek istedim de karşıma sevmeye değecek kimse çıkmadı bizimkinde işin içinde sadece kalp vardı mantık olarak düşününce zaten imkansızdı. Sadece mezhep farklılığı değil ülke farkı bile vardı. Benim oraya gidip onun ailesiyle yaşamam gerekiyordu. Farklı bir ülke farklı bir kültür ben tek başıma olacaktım orda türkiye ye yerleşmeyi düşünmüyordu. şimdi de geçici döndü birkaç sene sonra dönecek tekrar ülkesine. Artık sadece mantık arıyorum. Mantığıma yatan sevebileceğim bir kişi çıktı şimdiye kadar karşıma onunla da başlayamadan bitti
off senin olay dahada sormuş üzüldüm ama demekki hayırlısı böylemiş napalım niye döndü geriye hiç sormadınmı hesap sorsaydın
O kız benden Öncede vardı aİlesİ bulmuŞtu ama İstemİyordu en sonunda İstedİ demekkİ ne bİlİm aİlesİ bulduĞu kesİn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?