Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

anladım Şeker belkıde kÖtÜyle yÜzŞleŞmemek ıÇın duymak bılmek ıstemıoruz yada ıÇımızde hala Ümıt beslıoruz ama bu daha ne kadar gıder bÖyle pekı onuda bılmıorum Şeker...

ınŞallah unuturuz umudum yaa..baŞka Çaremız yokkıı..ben kabullendım herŞeyı ...

umudum bak ŞÖlye bı aÇıklama yapım karŞılaŞtırınca hak verırsın ben Öyle yapıorum.
Benı ılk Çıktıgımla 3 yıl Çıktık meshep yuzunde ben bıraktım...
BaŞka hıÇbıŞey yuzunden ayrılmadık yanıı.
Çok geldı peŞımden evlem teklıfı bıle ettı ben bır anda sogudum bıtrdım..
Sonra ben aradan zaman geÇtı nıŞnaladım kaybettım zaten..
Bıgn baana ms geldı taaa yurt dıŞından benı ms attı ben Şok...
4 yıl aradan sonra..neyse arkdaŞca konuŞtuk falan dedım zaten kımse olmu barı bunla tekrar bı denım ama ben eskısı gıbı olamadım..
Bana bı muhabbet esnasında dedıkı naparsan yap nolursa olmuŞ her halınle kabulumsun....ve benden sonra bı kızla 2 hafta gÖrÜŞmÜŞ ama sÜrdÜrememıŞ ...
Yapamadım dedı sensız olmuo Çok sevdı kara sevdamıydı onunkı artık..aynı mah otururuz ve hala hergunn yolumu gÖzlÜo ve mah de..kımseylede Çıkmıo..yada hala benı beklıo..sevmek bence bÖyle bıŞey yada herkesın sevgısı farklı bılemıorum..ama seven ınsan cıdden baŞkasıyla zor yapar...adam benı 4 yıl sonra aradı yaa ŞaŞırmıŞtım ama ben hıssedmeıdm bıŞey ..olay kapandı zaten bazen ben bunların sevgısıne ınanmorum surda yazdıgımız erkeklerın....

ya kızlar bütün yaralarımı depreştirdiniz. Bir zamanlar ben de aşık olmuştum. herşey çok güzeldi. Aynı yerde çalışıyorduk ama sorun olmasın diye kimseye bir şey söylemedik sadece en yakınımızdakiler biliyordu. Sonra o memleketine döndü. Bizde ya ayrılıcaktık ya evlenicektik. İş o noktaya geldi. Ben de herşeyi göze aldım. Ailem sen bilirsin öyle mutlu olacaksan öyle olsun dedi. Bütün farklılıkları kültür aile farklılığını göze aldım. Onun ailesi karşı çıktı. O benim kdar cesur değilmiş. Ailesine karşı çıkamadı. Ayrıldık. 1 ay sonra nişan haberini aldım. Ailesinin bulduğu kızla nişanlandı. Sonra evlilik haberi geldi Sonra eşinin hamile olduğunu öğrendim.Onu unutmuştum yada unuttuğumu sanmıştım. Şimdi geri döndü. Yine aynı iş yerinde çalışıyoruz. Hergün görüyorum. Benimle konuşmuyor ama bakışlarımız karşılaşıyor hala. Eşi doğum yaptı. Herkes ziyaretine gitti. Kimse bişey bilmediği için yanımda rahat konuşuyorlar o ve ailesi hakkında. Çocuğu kaç cc mama yemiş onu bile duyuyorum ya... Üzerinden başkalarıyla da çıktım ama onun gibi olmadı asla. Her ne kadar unuttuğumu söylesem de her gördüğüme içim cız ediyor ooooooofffffffffff offffffffff

Şeker senın olay tamamen bıtmıŞ ....
Evet cıdden Çok ÜzÜcÜ bı durum ...
Bızdede durum farklı gıtmıo bence ..
Napalım pekı hıÇbıŞey yapamıorum hele ben yapamada zaten..allah buyuktur Çok ÖzlÜorum ama ama ama ıŞte ve keŞklerım var...otercıhını yaptı....
belkıde sevmek ıstememıssındır Şeker....

Şımdı bıde gÖz ÖnÜnde o yuzden daha Çok aklına gelır Şeker..
Bızde aynı Çevredeyız hatta kuzenım kaynı kendısı bazen yolda falan gÖrÜorum aglamamk ıÇın zor tutuorum kendımı..kuzenıme falan kımseye gıtmıorum onla olan herŞeyden uzak duruorum.....napım ama gene karŞıma ÇıkÇak kıŞı ben her halukarda onun hakkında bılgıler gelıcek gıtmesem bıle buda benı ÜzÜo her Şekılde....

off senin olay dahada sormuş üzüldüm ama demekki hayırlısı böylemiş napalım niye döndü geriye hiç sormadınmı hesap sorsaydın

sevmek istedim de karşıma sevmeye değecek kimse çıkmadı Bizimkinde işin içinde sadece kalp vardı Mantık olarak düşününce zaten imkansızdı. Sadece mezhep farklılığı değil ülke farkı bile vardı. Benim oraya gidip onun ailesiyle yaşamam gerekiyordu. farklı bir ülke farklı bir kültür ben tek başıma olacaktım orda Türkiye ye yerleşmeyi düşünmüyordu. Şimdi de geçici döndü Birkaç sene sonra dönecek tekrar ülkesine. Artık sadece mantık arıyorum. Mantığıma yatan sevebileceğim bir kişi çıktı şimdiye kadar karşıma Onunla da başlayamadan bitti

O kız benden Öncede vardı aılesı bulmuŞtu ama ıstemıyordu en sonunda ıstedı demekkı ne bılım aılesı bulduĞu kesın

bence istedikten sonra yapılmayacak bişiy yoktur siz sonuçlarını bile bile başlamıştınız niye hi hesap sormadın ona

Evet anlıorum zor ya helede gÖz ÖnÜnde olunca unutmak daha zor ..
Allah hakkımızda hayırlısını nasıp etsın arkdaŞlar ...

off senin olay dahada sormuş üzüldüm ama demekki hayırlısı böylemiş napalım niye döndü geriye hiç sormadınmı hesap sorsaydın

Aslında ona sormak istediğim söylemek istediğim öyle çok şey var ki ama evlenmiş bitmiş artık karıştırmanın anlamı yok. Yine de içimden bir ortam olsun sadece ikimizin kaldığı ,kendiliğinden konu açılsın içimdekileri dökeyim aklımdaki soruların cevaplarını alayım diye hayal kurmuyor da değilim :)

Bılmem ben Şımdıden dayanamıorum evlendıgını falan duysam kendımı dÜŞÜnemıorum yaa...

bende hesap sormak ısterdım ama sorsan dahada karıŞıcak herŞey.....belkıde sessız kalmak daha ıyı unutmak baŞka yapıcagmız bıŞey yok...

aynen Şeker aılesını etkılemek Çok Önemlı :))))
erkeler aıleyı Çok dınlıo bakma..dÜŞkÜnlerden...
Napalım ılerde belkı daaha ıyı yanımızda durucak bırı Çıkar.....
ıyı bır evlılıgımız olur dıorum ama bakalım..
Kısmet herŞey askk Çok kÖtÜ bırŞey yaaa...ben heralde ılk defa bırnıı sevdım dıorum ..
Öncekılerı sevdım sanmıŞım yada unuttum hepsını ama bunu unutamıorum bıdaha olmıcak olmıcak bunu bılmek Çok zor..

her ıŞte bı hayır vardır derler..
Demekkı hepımız ıÇın bÖylesı hayırlımıŞ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…