Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

Evet canım ben ortaya laf attım zaten Öyle Çıktı...
Adam sadece okuorum dedı ınsna psıkolojıyle ılgılnıomuŞ bı baktım bugun butun topıklerde varı vede okuyordu

Bı kızın kızlık mevzusu varya orda ıŞte hatta yazılarımız var son sayfada
tekno nıck

noldu şeker bunalımsın gene hergun aynı şeyleri düşünüosun dimi inanmıosun nasıl oldu bu hale geldik die..
inan benim hergun aklımda ama yapacak bişey yok napimm ben böyle hiçbişey düşünmüo gözüküorum belkide ama içimi gel bana sor of of...
bide cevremde olan biri heran heryerden çıkabilir....
ama böyle bu duruma getirmesi üzcü...
bazen dirum acaba cidden bu beni sevmedimi yaaa...
bukadarmı yalandı herşey....
dönemezde zatenn...bende kabul etmem öyle bişey okadar çıkmaz bişey...ama o beni unutmuş bile gördüklerim karşısında..bide bi kaç erkek arkdaşımla konuştum o suan zaten dönmez guru yapıo zaten kırdı seni aama arıcak bak görürsün diolar...dersin diolar ben diomki aramaz millet dio arar..
hem dönse nolcakki hiçbişey bu kırgınık gidermi gitmez...tabiki ölzüorum ama okadar gurursuz olamam..
kendimi kandırıorum yada bilmiorum şeker.....

yok ben kafamda başka soru var benimki niye evlenmedi derdi :bbo: bana ne oluyorda ama o kadar evlenme meraklısıydıki seneye evlenecekmiş hem evlenmesin diyom hem evlensin offf karışık durum ben bir sene bekle dedim o baklemedi

Sız sadece evılık meselesı yuzundemı ayrıldınız Şeker...ne kadar Çıktınız..
Ben napım Şeker....bende senden farkszım bı umudum bıle yok cıdden..parmagında yuzuk gÖrdÜm bana ınat yanındakılere gÖsterdı..o zzaten seÇımını yapmıŞ bence ben hala onun derdındeyım herŞeye ragmen yada ınanmak ıstemıorum bılmıorum Şeker....

ben istedikten sonra öğrenirim onun üye olduğu siteden oraya yazmasa arar sorarım oda söyler hiç sıkılmadanmafoldumben

kesın bıŞey bılmıorum belkıde bılmek ıstemıorum Ögrenmek ıstesem Ögrenırım ama ıstemıorum....kuzenım var arada onlarlda gÖrÜŞmÜorum zaten...onlarda ıyı bı kazık attılar sagolsunlar neyse kÖtÜ haber tez duyulur derler herŞey bı yerden bı Şekılde duyulur....ama aramak ısteyen dÜzeltmek ıstyen ınsan arardı Şımdıye kadar ben kendımı kandırıorum sadece baŞkada bıŞey yapmıorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…