Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

umudum napabılırkı ses Çıkartması adm evlenmıŞ gıtmıŞ..
Sana hıÇbıŞey demedenmı bıttı bu ılıŞkı pekkııı...

Ben çok sevmiş olsamda şimdi düşününce onunla mutlu olamayacağımı anlıyorum. Hatta içim acısa da iyi ki olmamış diyorum. Özellikle onunla çocuğumuz olsaydı ne adına ne yetiştirilmesine karışamayacaktım büyük ihtimalle. Zaten farklı ülkede o ülkenin kültürünü alıcak benim dilimi konuşamıycak Benim ailemle bağlarım zayıflayacak Çalışmıycam evde oturucam falan Görünce canım yanıyor hala ama yinede iyi ki olmamış Benim için kesinlikle böylesi hayırlıymış. Arkadaşlarım bile diyor Allah ın sevgili kuluymuşsun ucuz atlattın diye

evet Şeker farklı kÜltÜrlede ıster ıstemez problem olur ve anladıgım kadarıyla baya kısıtlancakmıssın...
Banada Öyle dıolar kurtuldun dıye Öyle bırınden ama sevgı ıŞte herkesın Öyle demesı bıle ÜzÜo bız gÖremıoruz ama Çevremızdekıler herŞeyı gÖrÜo..
Bazen Çok ıyı oldu dıorum bazen keŞke bıtmeseydı bÖyle olmasaydı...ama suÇlu olan o benle ılgılı bıtmedı ve ÜstÜne dÜzgÜn bıŞey bıle yapmadı o ÜzdÜ belkıde kabullendık bıttı. ıŞte..hayırlısı bÖyleymıŞ dıorum allaha hergun dua edıorum napım..bıde he gÖrcegım bırı bılmıorum...

Ne dıyım hakkında hayırlısı ne ıse o olsun ama Çok zor durum yaŞını sormuŞtum sakıncası yoksa ama ben sabredemem hesap sorardım sadece aklımdakı soruları bıtmesııÇın

iyi fikir bu arad kaç yaşındasın çokta sabırlısın ben olsam burnundan getiririm ne yüzle geri geldiki

30 yaşındayım canım o zamanlar 25 tim. İşi nedeniyle döndü Orda iyi kazanıyordu ama burda bir iki yıl daha kalması onun ordaki işini sağlamlaştırıcak. Zaten konuşamıyor benimle iş gereği konuşmak zorunda kalınca geriliyor. Her halinden tanırım onu. Ben ortamda olunca acayip geriliyor.Sürekli gözlerimiz karşılaşıyor. arkadaşlarım pişman seni unutmamış diyorlar ama bence sadece beni yüz üstü bıraktığı ve üzdüğü için utanıyor o kadar.

umudum napabİlİrkİ ses Çıkartması adm evlenmİŞ gİtmİŞ..
Sana hİÇbİŞey demedenmİ bİttİ bu İlİŞkİ pekkİİİ...

yok canım konuştuk. Türkiyeye gelmişti bir kaç günlüğüne Ailesinin onun türkiyeden bir kızla evlenmesini istemediğini söyledi.Gelmeden öncede çok tartışmış. Hatta gelirken babasıyla baya büyük kavga etmiş o burdayken bir arkadaşını göndermiş babasına ama ikna olmamış babası O da ailesine karşı gelemezmiş. söyledikleri buydu Ne kadar doğrudur bilinmez

Deryacım gerçekten kültür farklılıkları çok zor oluyor. Bu konuyu geç etrafımda da ne zaman arkadaşları birine sen bununla mutlu olamazsın dese gerçekten tutuyor. Arkadaş ve aileyi dinlemek gerek. İyi olmuş diyorlarsa gerçekten iyi olmuştur.

Kızlar aÇıkÖĞretım sınvaları aÇıklanmıŞ dua edın benım ıÇın

Sonuçları bekliyoruz Ya seneye ben de düşünüyorum açıköğretimi zor oluyor mu

Bende dıŞardan okuorum Şeker gırmeye ÇalıŞtım ama aÇılmadı bakalım nolcak sonuÇ

Evet buyuk lafı dınlemek gerek cıdden dedıklrıde Çıkıo bılıomusunuz kızlar....
Hayırlısı bÖyleymıŞ.
Baksen bıle dıosun sevdıı ıÇın pıŞman degıl.
Yuz ÜstÜ bıraktıgı ıÇın evet cıdden Öyle oluo.seven ınsan bırakamaz ne Şartta olursa olsun ama bazen demekkı elımızden bıŞey gelmıokı bu durumdayız...herŞeyın hayırlısı olsun hakkımızda

Zor ya dıŞadan ben duzgun ÇalıŞmoııorm bıle sıkıo benı aslında ..pek Ümıtlıde degılım hehehe

ben pek iyi beklemiyorum sonuçları biraz zor oluyor derya sen ne okuyorsun
sun_shine seninki peki ne zaman geri dönecek o böyle karşındayken için kim bilir ne kadar acır offff

ben pek iyi beklemiyorum sonuçları biraz zor oluyor derya sen ne okuyorsun
sun_shine seninki peki ne zaman geri dönecek o böyle karşındayken için kim bilir ne kadar acır offff

malesef 3 yıl daha yüzyüze bakıcaz Adam gibi biri girse hayatıma belki şimdiki kadar acıtmaz içimi

üç yıl çokmuş aslında vardır çevrende ama sen görmek istemezsin

neyse canım ya efkar bastı bu aralar pek iyi değilim aslında onun etkisi Süreklide gözümün önünde olunca aklıma gelip duruyor işte Akşama arkadaşımın düğünü var hazırlanmaya başlıyayım ben geç bile kaldım Oynar atarım stresim akşama sositososito:sm_cool::dance:

tamam inş atarsın takma kafana diycem olmıycak her şerde hayır vardır kib iyi akşmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…