bız 5 ay kadar gorustuk ve baska bır sehırde baska sevgılısı varmıs bana yaptıgı acıklama senı sevıorum ama ondanda ayrılamam dedı cunku benden once ılıskılesı cok ılerı boyuttaymıs bana ıstersen devam edelım ıstersen bıtırelım dedı elbettekı ılıskı bıttı ama bende ne sevecek bı kalp nede erkeklere karsı bı guven duygusu kaldı zor gunler gecırıorumm
sıkışın bende geldim benimde yok sevgülümsenağlama
o ne öyle ya
bizim adetlere göre isteyecek olan önce bir arar sorar ya da sordurur böyle böyle aday gelelim mi istemeye diye. aile ve kız ilk anlatılanları beğenirse gelin görüşelim der gelinir tanışılır rıza olursa evlenilir. başka türlü çat kapı gelinmez. o yüzden taliplerim oldu am beni istemeye hiç gelmediler senağlama
ben pek akşamları dısarı cıkmam onunla aksamları ayrı bı hattı varmıs ordan gorusuyormus arada ıs ıcabı sehır dısına cıkıyordu ıslerını erken bıtırıp dıger kız arkadasına gıdıyormus kız benı bılıyormus ona anlatmıs ama bısı olmamıs ısın bı tarafıda bana sureklı hemen evlenelım demesı ve aılesı benı ıstemeye gelmelerıne bır hafta kala benım herseyı ogrenmem ya ogrenemeseydım saf saf evlenseydım o yusden korkuorumm
hayır tatlım bazı yerlerde öle olmuyo bide zırt diye geliolar sabah 10 da mesela yada tam akşam ezanı vakti tam böle kritik vakitler bakalım evleri toplumu şölemi kapıyı açıyosun ee biz size geldik duyduk burda kız varmışş hiç tanımıyosun düşün birilerinden duymuş geliolar işte ben bunlara sinir oluyorum
bu ne ya kiralık ev bakmaya gelen birisi gibi geldik burda ev varmış bide oğlumuz baksın eğer beğenirse kaçaysa alırz töbe töbe hangi çağdayız varya o kapıyı yüzüne kaparım ben onların.
nerelisin nerde oluyor bu olay?
hımm ilginç boncukcum yaa...Gerçi bi ara duymuştum bizim memlekettede olurmuş böle şeyler. Ama onlar garipsemiyorlar, çünkü alışmışlar. Belki bende orada yaşasam banada garip gelmezdi
valla herşeyin hayırlısını versin Allah neler duyuyorum burda tüylerim diken diken oluyo üzülüyorum yaaa güvenecek kimse yokmu gerçekten bu dünyada belkide bizimde ondan bi sevgilimiz yoktur
ben pek akşamları dısarı cıkmam onunla aksamları ayrı bı hattı varmıs ordan gorusuyormus arada ıs ıcabı sehır dısına cıkıyordu ıslerını erken bıtırıp dıger kız arkadasına gıdıyormus kız benı bılıyormus ona anlatmıs ama bısı olmamıs ısın bı tarafıda bana sureklı hemen evlenelım demesı ve aılesı benı ıstemeye gelmelerıne bır hafta kala benım herseyı ogrenmem ya ogrenemeseydım saf saf evlenseydım o yusden korkuorumm
amin ya ne erkekler vartöbee ayy alalhım bizi böylelerinden korusun bir daha yaşama bacımm :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?