Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

kafayı yiycem kusucam şimdi :1shok:
ne demek ileri boyut hamile mi kız? hem o nasıl bir sorudur ben olsam bir tane çakarım burnundan getiririm klava:

benim iş arkadaşım da 5 yıldır çıkıyordu biriyle. aileler tanışıyordu beraber tatillere falan gitmeler vs. sonra bir gün çocuğun 10 yıldır biriyle görüştüğü ikisi bir arada yaptığı ortaya çıktı. bu yetmezmiş gibi adam yurtdışına gittiğinde oraların pembe evlerini de ziyaret edermiş. utanmadan ben seni daha çok seviyorum asıl sevdiğim sensin demiş.

bu erkeklerin al birini vur ötekine

ben pek akşamları dısarı cıkmam onunla aksamları ayrı bı hattı varmıs ordan gorusuyormus arada ıs ıcabı sehır dısına cıkıyordu ıslerını erken bıtırıp dıger kız arkadasına gıdıyormus kız benı bılıyormus ona anlatmıs ama bısı olmamıs ısın bı tarafıda bana sureklı hemen evlenelım demesı ve aılesı benı ıstemeye gelmelerıne bır hafta kala benım herseyı ogrenmem ya ogrenemeseydım saf saf evlenseydım o yusden korkuorumm

Ya gerçekten çok ilginç geldi bana... Madem onu seviyor seninle neden evlenmeye kalkışıyor, üstelik diğer kızda bunu biliyor ama oda ses çıkarmıyor...
Seninle evlenmesinde ne gibi çıkar varki

öle çat kapı bu evde acemiperi varmış bakabilirmiyiz acaba kaydirigubbakcemile3

vallaçok çok enterasan karışık bi durum şükret bence böle bi insandan kurtulduguna

bu ne ya kiralık ev bakmaya gelen birisi gibi geldik burda ev varmış bide oğlumuz baksın eğer beğenirse kaçaysa alırz töbe töbe hangi çağdayız varya o kapıyı yüzüne kaparım ben onların.
nerelisin nerde oluyor bu olay?

kurtulmuşsun bende bu gibi durumları okuduğum için birine güvenmeye korkuyorum artık.
insanlar iyicene zıvanadan çıkmışlar.

anadolunun bi şehrindeyim iç anadolu bölegsi diyelim tatlım aman buralarda böle şeyler çok olurrr aaa kzınız ögretmenmiş bi bakmaya geldik valla böle Allah tan ögretmen diiilimde ögretmenler kadar başım agrımıyo ya bazıları çok saçmalıyolar artık hiçte kız bulamıyolar çünkü artık kızlar okumuş oluyo genelde ve böle şeylere sinir oluyolar bizler gibi dogal olarakk

valla herşeyin hayırlısını versin Allah neler duyuyorum burda tüylerim diken diken oluyo üzülüyorum yaaa güvenecek kimse yokmu gerçekten bu dünyada belkide bizimde ondan bi sevgilimiz yoktur

hımm ilginç boncukcum yaa...Gerçi bi ara duymuştum bizim memlekettede olurmuş böle şeyler. Ama onlar garipsemiyorlar, çünkü alışmışlar. Belki bende orada yaşasam banada garip gelmezdi

tokata gittim,sivasa gittim bu mantıkta insanlar yok.
cidden çok garip geldi bana o yüzden sordum insanlar şaşırmışlar duyunca tabi bende şaşırdım.

valla herşeyin hayırlısını versin Allah neler duyuyorum burda tüylerim diken diken oluyo üzülüyorum yaaa güvenecek kimse yokmu gerçekten bu dünyada belkide bizimde ondan bi sevgilimiz yoktur

aynen oyle ben hep Allaha eğer hayırlısıysa benim için karşıma birisini çıkart hayırlısı değilse istemiyorum diye dua ediyorum .çünkü böyle şeyleri duyunca bile çok üzülüyorum yaşarsam hayattan soğurum.

bu nasıl kız biliyor ses çıkarmıyor şaştım

kızlar size soru biraz hayal kurmak hakkımız dimi nasıl bi sevgili istersiniz fizik olarak uzun kısa renkli gözlü vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…