Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

Allah yaşatmasın inş kimseye canım ama her insan gibi başımıza gelebilir onun için hayattan çokta çabuk pes etmemek gerekiyo iyiki bura varki çok şeyler duyuyoruz ögreniyoruz tecrübe kazanıyoruz bi nevi

kızlar size soru biraz hayal kurmak hakkımız dimi nasıl bi sevgili istersiniz fizik olarak uzun kısa renkli gözlü vs vs

nasıl olsun uzun boyluu olsun geniş omuzlu olsun
esmer olsun aayyyy kesinlikle zayıf olmasınn
hafif tombiş olsun aşk böcüüğü olsun romantik olsun
süpriz yapmayı sevsinn sonramm körkütük aşık olsun
birde dürüst olsun anacımm hepsinden önemlisi
ayy inşallah çıkar karşıma böyle birii senağlama

kızlar size soru biraz hayal kurmak hakkımız dimi nasıl bi sevgili istersiniz fizik olarak uzun kısa renkli gözlü vs vs

ben mavi gözlü zayıf olmıycak benden biraz uzun olcak kibar olacak bana sözünü geçirmesi gerek çalışmama karışmıycak kapan demiycek birde beni ne pahasına olursa olsun bırakmıycak ana kuzusu olmıycak saymakl abitmez

benimkide uzun boylu olsun en az 1.80
kesinlikle esmer olsun sarışın renkli gözlü olmasın
çok zayıf olmasın mesela kıvanç tatlıtugun fiziği süper ya kendini begenmiyorum sarısın oldugu içinde adamdaki fizik mükemmel yanii
romantik olsun çok her dediğimi yapmasın accık sert olsun sözünü geçirsin bana fazlada diil tabiii

[ haa bazıları yanlış anlamasın sadece hayal bunlar şimdi biri diyebilir ondan bulamıyosunuz filan diye kimden nerde nasıl etkilenilecegi aşık olunacagı bilinmez ben mesela sarışın asla diyorum hayalimde ama sarısın birinide sevebilirm ]

şşşii millet susun açıklıyorum...
eeee ilk önce çok uzun olmasın noktaylan virgül gibi olmayam
sonnaa kumral yada esmer olabilir
Yeşil gözlü tercihimdir, ama gözleri bana bakınca kalbimden vursun
Bunların hepiciğinden vazgeçtim yaa hayal bile kuramıyom
Tek istediğim ilk önce hayırlı olsun 2.si sevgimiz karşılıklı olsun

Tek istediğim ilk önce hayırlı olsun 2.si sevgimiz karşılıklı olsun bak bu sözünü çok begendim cimcime herşeyin hayırlısını istiyoruz tabi bütün bu istediklerimiz tutar hayırsız işe yaramayan biri olabilir Allah korusun bizler hayırlısını isteyenleriz Allah ımmm

allaahh allaahhhh kızllaarr ayy rabbim kalbinize göre versiinn
renkli gözlü olupda yağuşuklu çok yav
meselaa kıvanç ayrı be fizik zaten dicek bişi yok benim olsun 10 milyar borcum olsun :roflol:
fazla olmasın sonra bakmaz bana sırnaşık şey
nokta virgül misali evet olmasın dengeli olsun boyumuz ne çok kısa ne çok uzun olsun
haa birde kel ve göbekli olmasnn
kızlar keşke fabrikası olsa demii :roflol:

bende geldımm cnm bıraz sıkıldı kafam karıstı keskelerımle suan ıcım ıcımı yıyıyor ıkı dakıka once tuhaf bısı oldu (

herseyden once hayırlı bırı olsun benı sevsın korusun saygısı sevgısı hıc bıtmesın ve en onemlısı meslegı dogru duzgun okumus bırı olsun yoksa evet dıemıorummm (

sarısın renklı gozlude olsa hıc fena olmaz hanıı :)

hoşgeldin canım alkisalkisalkis

aminnnn canımmm keşke valla fabrikası olsaa ne güzel olurdu ya şöle olsun böle olsunn ohhhhh ne güzell peki fabrikadan çıkan bizi begenirmiydi acaba kaydirigubbakcemile3 :asigim:

hoşgeldin balım Şeniz ne oldu kız 2 dakika önceee
ay inşallahh he kız ben mesleği unuttum sırnaşık şey
aklı başında olsunn kendi parasını helal yollardan kazansıınnn yiter :1rolleyes:

boncukcum hosbuldum

istnbul bulusma organızasyonundan benım haberım yk bende ıstnbuldayım

aminnnn canımmm keşke valla fabrikası olsaa ne güzel olurdu ya şöle olsun böle olsunn ohhhhh ne güzell peki fabrikadan çıkan bizi begenirmiydi acaba kaydirigubbakcemile3 :asigim:

şöle bişi olcak biz öncede kendi adımızı beynine kazicazz
hem niye beğenmesiin yerli üürün değil fabrika ürünü sonuçtaa çok konuşmasınn :dilcikar: :roflol:

hoşgeldin balım Şeniz ne oldu kız 2 dakika önceee
ay inşallahh he kız ben mesleği unuttum sırnaşık şey
aklı başında olsunn kendi parasını helal yollardan kazansıınnn yiter :1rolleyes:

bak bende unutmuşum en az 4 yıllık lisans mezunu olsun kapris şu bu çekemem valla
askerliğini yapmış olsun bide askerlik bekleyemem zaten yaşım kaç olmuş onuda beklersekk ohoooo
işide iyi olsun tabi benim gönlümden inşaat mühendisi geçiyo amaaaa
:roflol: :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…