benim annemle babam görücü usulü evlenmişler ama onlar bile o zamanlar peçete meçete koymamışlar.annemin kuzeni ile amcam olur diye konuşup,ayarlamışlar.tanıştırmışlar ve babam ilk kendi beğendiği,nişanlısından kendi istediğiyle ayrıldıktan annemde sözden dönmüşken bulmuşlar birbirlerini bulupta 1 yıl içinde evlenmişler.31 yıldır dünyanın en iyi anlaşan,en mutlu çifti diyebilirim.hayatın nerde ne getirceği hiç belli olmaz.
benim aklıma görücü usulü diyince satılık mal gelmiyor açıkcası. Birisi beğenir seni yakınıyla tanıştırmak ister sende görüp beğenirsen evlenirsin yoksa biter. Budur yani. Hiç sevmem yok altına üstüne peçete koy yok bilmem ne.
Bak yine sinirlerim zıpladı zaten sinirliyim yarın çalışıyomuşuz
sevmekten evlılıkten korkuyorum bı sevgılım vardı hersey cok gusel gıderken tabı bız evlılık planları yapmaya basladık ama erkek arkadasımın 2 yıllık bı ılıskısı oldugunu ve ayrılmayı henuz dusunmedıgını ogrendım okadar yıkıldımkı benım yuzumden ayrılmasını ıstemem ama ben cok yıprandımm hala kendıme gelemedım gelemoırumda
Amaniiin öle gelseler ben çıkmam herhal. Aman büyük konuşmayımda
sevmekten evlılıkten korkuyorum bı sevgılım vardı hersey cok gusel gıderken tabı bız evlılık planları yapmaya basladık ama erkek arkadasımın 2 yıllık bı ılıskısı oldugunu ve ayrılmayı henuz dusunmedıgını ogrendım okadar yıkıldımkı benım yuzumden ayrılmasını ıstemem ama ben cok yıprandımm hala kendıme gelemedım gelemoırumda
hayır tatlım bazı yerlerde öle olmuyo bide zırt diye geliolar sabah 10 da mesela yada tam akşam ezanı vakti tam böle kritik vakitler bakalım evleri toplumu şölemi kapıyı açıyosun ee biz size geldik duyduk burda kız varmışş hiç tanımıyosun düşün birilerinden duymuş geliolar işte ben bunlara sinir oluyorum
bız 5 ay kadar gorustuk ve baska bır sehırde baska sevgılısı varmıs bana yaptıgı acıklama senı sevıorum ama ondanda ayrılamam dedı cunku benden once ılıskılesı cok ılerı boyuttaymıs bana ıstersen devam edelım ıstersen bıtırelım dedı elbettekı ılıskı bıttı ama bende ne sevecek bı kalp nede erkeklere karsı bı guven duygusu kaldı zor gunler gecırıorumm
bız 5 ay kadar gorustuk ve baska bır sehırde baska sevgılısı varmıs bana yaptıgı acıklama senı sevıorum ama ondanda ayrılamam dedı cunku benden once ılıskılesı cok ılerı boyuttaymıs bana ıstersen devam edelım ıstersen bıtırelım dedı elbettekı ılıskı bıttı ama bende ne sevecek bı kalp nede erkeklere karsı bı guven duygusu kaldı zor gunler gecırıorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?