Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

kızlar şimdik sefgilimi istiyonuz yoksa evlenmekmi sefgili buldunuz diyelim alışı kaynaşmak huyusunu suyunu öğreneyim derken gidiyor
görücü usulü olsa olurmuu yani bu konudaki firkiriniz ne
ben söyleyeym hemen
sevmiyorum istemiyorum açıkcası
kendimi koyu gibi hissediyorum yok çok yağlı eti çıkmaz didiyp bakıp bakıp gidiyorlar
zoruma gidiyor ben beğenmek istiyorumm
çok güzel evliliklerde oluyor ama ben sevmyrm

bende görücü usulu evlenmek istemiyorum dediğin gibi bi su getir bakalım deyiveriyolar tepsininin içinde getirmek gerekiomuş altına peçete koymak gerekiomuş amann bende öle elime alıp geliom gitsinler die kaydirigubbakcemile3
napım ya aşık olarak evlenmek istiyorum ilk önce annesi degil o beni begensin istiyorum ne bilim bu işler nasip tabi fazlada bişe denmiyo belki kaderde görücü usulu evlenmek vardır nasip yaa

benim annemle babam görücü usulü evlenmişler ama onlar bile o zamanlar peçete meçete koymamışlar.annemin kuzeni ile amcam olur diye konuşup,ayarlamışlar.tanıştırmışlar ve babam ilk kendi beğendiği,nişanlısından kendi istediğiyle ayrıldıktan annemde sözden dönmüşken bulmuşlar birbirlerini bulupta 1 yıl içinde evlenmişler.31 yıldır dünyanın en iyi anlaşan,en mutlu çifti diyebilirim.hayatın nerde ne getirceği hiç belli olmaz.

herşeyin hayırlısı tatlım şöle evlenilirse şöle olur böle evlenilirse böle olur dişye bişe yok herşey nasip kısmet inş. karşımıza iyi insanlar iyi nasipler çıkar görücüde evlenilebilir kendin begenipte evlenilebilir herşey bizler için

benim aklıma görücü usulü diyince satılık mal gelmiyor açıkcası. Birisi beğenir seni yakınıyla tanıştırmak ister sende görüp beğenirsen evlenirsin yoksa biter. Budur yani. Hiç sevmem yok altına üstüne peçete koy yok bilmem ne.
Bak yine sinirlerim zıpladı zaten sinirliyim yarın çalışıyomuşuz

hayır tatlım bazı yerlerde öle olmuyo bide zırt diye geliolar sabah 10 da mesela yada tam akşam ezanı vakti tam böle kritik vakitler bakalım evleri toplumu şölemi kapıyı açıyosun ee biz size geldik duyduk burda kız varmışş hiç tanımıyosun düşün birilerinden duymuş geliolar işte ben bunlara sinir oluyorum

daha neler neler var ben söleyipte sinirlerini iyice zıplatmayım kaydirigubbakcemile3

sevmekten evlılıkten korkuyorum bı sevgılım vardı hersey cok gusel gıderken tabı bız evlılık planları yapmaya basladık ama erkek arkadasımın 2 yıllık bı ılıskısı oldugunu ve ayrılmayı henuz dusunmedıgını ogrendım okadar yıkıldımkı benım yuzumden ayrılmasını ıstemem ama ben cok yıprandımm hala kendıme gelemedım gelemoırumda

nasıl yani ya ben anlamadım canım senle birlikteyken başkasıdamı varmış siz kaç yıldır görüşüyosunuz
yada başkası varken senmi varmışsın :uhm:

bız 5 ay kadar gorustuk ve baska bır sehırde baska sevgılısı varmıs bana yaptıgı acıklama senı sevıorum ama ondanda ayrılamam dedı cunku benden once ılıskılesı cok ılerı boyuttaymıs bana ıstersen devam edelım ıstersen bıtırelım dedı elbettekı ılıskı bıttı ama bende ne sevecek bı kalp nede erkeklere karsı bı guven duygusu kaldı zor gunler gecırıorumm

hadi yaa 2 kişiyimi idare etmiş şerefsiiizzz
nasıl yapabilmiş hiçmi anlamadın senle çıkarken 2 yıllı kbir ilişkisi nasıl oluyor yaa

o ne öyle ya
bizim adetlere göre isteyecek olan önce bir arar sorar ya da sordurur böyle böyle aday gelelim mi istemeye diye. aile ve kız ilk anlatılanları beğenirse gelin görüşelim der gelinir tanışılır rıza olursa evlenilir. başka türlü çat kapı gelinmez. o yüzden taliplerim oldu am beni istemeye hiç gelmediler senağlama

hayret bişey yaaa inanmıyorum yaa
boşver canımm hepsi bir değil bunlarınn
bayanlarda yapıyor bu tür şeylerii
kendine güven biraz ve oonun yaptığı şerefsizliği unut canım
kişiliğini ortaya koymuş öbür kız öğrenince kapıya koymuş iyi yapmış

devam edelim derken ne demek yani ikinizi birden mi idare edecek yoksa öteki kızdanmı ayrılcak valla karışık bi durum
:1shok:

Bence sevinmelisin dengecim öyle bir insanla ileri bir beraberlik olmaz zaten...
Bana öyle geliyorki ileride bunları düşünüp güleceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…