Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

hayata suan senı dÜŞÜnÜorum ve 2 ay Öncekı halımı suan senı Çok ıı anlıorum konduramıosun ÇÜnkı...bahane Üretıosun kendınce Öyle bırŞey olmaması ıÇın

hayata kız senle hep aynı durumları paylaşıoruz..
Canım bizimkinden bende ayrılmıştım o arada burda biriyle arkadaşca görüştüm..
Bu yanıama geldi telime baktı eskiye dair ms laştıklarımı gördü bende açıkladım ama inamadı onu aldattıgımı düşündü yaaa bunuda ilkez söylüotum ve takıntı yaptı bizmki bitme nedenlerinden biriç...

hayata canım bılsen bıle hıÇbıŞey yazma yazma sen ınat yapıosun ve hala onun degerlı gÖsterıosun anlamıomusun canım

bunun dısında cnm
bak sole yapalım bu adam yada cocuk nerden ulastı sna nerden msjlastınız normal msn mynet maılden flnmı?

yksa fcbk gelen gıden msjlar varya ordanmı ?

eger fcbktan geldıyse sana ılk msj ve sen cvplamadıysan gormez profılını
ama eger msja 1 tane bıle cvp atmıssan attıgın sureden 1 ay boyunca gorebılır profılını
sanırım aynı seyden bahsedıoruz sana msj fcbktan geldı ve sen bunu cvpldın bolelıkle kolaylıkla gırebılır gorebılır resımlerını

yanı adamın yazdıgı mantıklı gelen gıdenlerden bırı olabılır bugun dglde aylar once bıle gormus olabılır...

bence burda kalmıycak eger senın eskısı dglse mutlaka donus olucaktır ama eger eskısıyse ses cıkmaz gıbıme gelıo ya

hayata nıe mutluluklar dıosun o zaman kendıne ıyı bak bıle demeden tlf kapatmıs yuzune nıe kendını gozunde daha fazla basıtlestırıp adamın koltuklarını kabartıosunnn kendını dha beter bısı sancakk
ya sınır oldum sımdı ya kızıorum kendıme yorum yazmıyım susayım dıorum ama tutamıorum kendımı..

ya sen bu kadar acız olamazsın bıraz sılkelen sevdın hala sevıosun bılıorum ama nereye kdr bole...

1.beni gayet yakından tanıyan birisin...
2.dalga geçiçeksen başksıyla geç..
3.benim hayatımda biri olmayabilir ama gönlümde biri var onu kafamdan beynimden silmeden kimseye yer yok..
4.gayet böyle mutluyum kafam rahat gönül işlerine uzagım..
5.agzımı aradıgın belli hayatımdabiri olup olmadıgı ile ilgili.
6.netten işyerinden hiç işim olmaz böyle şeyelerle işime saygım var.
7.kim oldugunda umrumda degil..
8.bidada benim rahatsız etme..
9.gerçekten cesaretli biri olsaydın net arkasına saklanmazdın bunlar çok basit durumlar bana göre...seviseyizce hareket

aynen mesajlardan yakaladı sonra bız en son bırlıkte kalacağımız akşam ben hostelde kalalım dedım oda olmaz dedı ılk sonra hadı kalalım dedı bende bır arkadaşımı aradım taksımdekı tüm hostellerden sorumlu bırısı işte dediim biz gelicez o kişinin ismini söyledi hayır o değil dedim benımkının ısmını söyledim he askerle dedı evet askerle dedım neden erkek arkadaşım demedin diyemedin dedi.sonra hosteli ben bulamadım nasıl bulamazsın dedı ayık kafayla hıc gelmedimki dedim oda ilk bozuldu bastık kumburgaza gıttık,o akşam hıc lafını etmedı bır daha ama cok soguktu.anlatamadım bahsedılen şahısta gerçekten cok ıyı dostum ama bır dönem gercekten cok hareketlı yaşadım cocuğun güveni kırıldı farklı düşündü kesin sonrada bır daha görüşmedik zaten...
ve şimdi düşünüyorum onun ıcın 9 bıle geç saatken askerdeyken kımbılır neler yaptm dıye kafasında kurdu ve sevgısını bıtırdı belkıde ıcınde genede varım ama artık kesın hıc guvenmıyor.

şeker en son ben bunları yazdım işte..
evet canım sadece faceboktan mailleştik okadar
..

bılmıyorum canım gercekten nereye kadar böyle bılmıyorum acaba dıyorum psıkolojık destekmı alsam ?

mrh kızlarr.benimde sewgilim yoqq.olsun istiorumm,bişeyleri onunla paylaşayımm,hayatım yön bulsun istiorumm.karşıma çıkanlarda oluoo.ilk başta heyecanlanıorum:asigim: çoq hoş çoq ii birisi diorumm.ama o heyecan ,o hewes çok kısa sürüoo.tmm işte budur dediğim insandan 2 gün sonra kaçasım gelioo..bi başkası kolaylıkla dikkatimi çekebilio kaydirigubbakcemile sewgilisizlik başıma wurdu galiba:1no2: napcam nası düzene gircem bilmiorumm.normal deilim galiba kıslar-tatlicadiarzu- bu maymun iştahlıya ne önerirsinizdelikafadulden

hayata aynen şekerim guvenmiolar bukadar basit işte...
canım olay bitmiştir bizde hala düşüünoruz asıl konular bunlar...
açıkladım ama inanmadı kaçkere sordu hep tartışmaya başladık ben asıl konu ne biliomusun..
biz onlarla bişeyler paylaştıkmı
anladınmı onlarla yuzyuze oturup muhabbet etmemiz flan degil açıkça bu..
baya açık oldu ama

nurum hosgeldın

bılmem aklıma onerıcek bısı gelmıo
ıs ısten gectıkten snra ck uzuluck ck ahlıycaksın dıe bılıorum sadece

canım bence bır süre kendini dene.ve sonra gerçekten sevebılecegın bırısı olana kadar kımseyle görüşme veya arkadaşca görüş hıcbır zaman başkasına bakmayacagına emın oldugun zaman başla ilişkiye benım sana tek önerim bu.

hayata artık ebeni delirtmişti en sonunda ben o ara 3 yıl çıktıgımlada görüşmştüm tamammı ona bak bişey demedi..
anlattım ama öbürüne baya taktı nereye gitiniz naptınız artık nedicegmi şaşrıdım kaçkere görüştünüz ne içtiniz bak ben bunları konuştum biz öyle barıştık canım biliomuun kendi geldi ama bence hiç inanmadı bana neyse allah buyuktur canım ben o yuzden rahatım yanlış bişeyde yapmadım ben vijdanım rahat..
yalan söylemedim hep hata bile olsa dogruları söyledim allah bilir ama okadar şeyden sonra zaten ben istemem ama sadece karşımda pişmanlıgını görmek isterim..
ben ona göre daha rahatım kızlar onla ilgili kimse yok cevremde kuzenimede gitmioru..
ama onun hergun yanında kuzenim var kız arkdaşım bunlar onlar ömür boyu akrabalar artık..
ama ben yokum artık..
düşünsenize hergun beni onu hatırlatıcak insanlar var.. etrafında onun ve ömür boyu

aynen benımde aynı askerlıgı aklına geldiğinde hep ben olucam hayatı aklına geldiğinde ben olucam .kesin banada inanmadı zaten ne zaman ınandı ki .hep o herseyı bıldı ben ondan hıcbırsey gızlemedim dıger kızlar gıbı numara yapmadım cok sevdım onun için herseyı yaptım.haklsıın kzuum bız degıl onlar kaybettıler.

hayata evet canım orası öyle sende bırak artık peşini takip etmeyi...
hiçbişey duymada görmede kafanı dinle bence artık aynen benim gibi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…