Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

hayata sen kendını bıle bıle yıpratıosun canım..
Yalnz kalma fazla kalabalık ortamlarda geÇır zamanını..
Tabıkı oraya gıdınce o aklına gelır..
Normal bunlar sen orda ona ınat daha ıı zaman geÇırmen gerektı canım..
ÜzÜlme lÜtfen bak bende uzuluorum..kendıne olan olur baŞka kımseye bıŞe olmaz

Hayata bu yazı nekı bÖyle bılmıorum...
Ecrn sen naptın hafta sonu kÖtÜ bıŞey anlamadım

canım inanılmaz güzeldi ve ilk kez kendimden daha fazla beklenen tempoda eğlendim.su kayağı yaptık ,bütün gün güneşlendik,havuza girdik,denize girdim,akşam sahilde içtik ama cumartesi akşamı bir arkadaşım o sözlenmiş haberiniz varmı dıye geldi arkam dönüktü bir baktım suratına cocugun oda kaldı bende kaldım ve kendime gelemedim sonrasında sürekli ağladım.insanlar engel olamadılar.
bılıyorum naparsam kendıme yapıcam ama ya ben bunu haketmemiştim ki....
bu kadarmı bana değer vermiyormuşum aklım almıyor ve sanırım gerçekten ben güzel şeyleri hatırlamak istemıyorum ama kendıme engel olamıyorum...

ya bende anlamaadım diye kadar olan yeri belki kürtçe falandır dıye dusundum benımkının faceınde yazıyor...

hafta sonu aradı konustuk cok ıyıydı
sonra msjlastık uzun uzun msjlarda azcok agzını arar gıbı oldum ama umıt verıcek hıc bısı yk bende bole nereye kadar dıe dusundum ...........

Son düzenleyen: Moderatör:
ecrin canım bencede çok tuaf bi başlangıc oldu..
Bilmiorum ben diorumki adama buraya gelen hep patron adamlar öyle bişey olmaz..aadam okadar ısrar ediorum söylemio..
Bana dioki demekki patronlardna birinin dikkatini çekmissin had len..
Buraya gelen herkesi gayet ii tanıorum.
Adam söyledigim şeye sallıo yani tutturabilirsem hesabı..buraya kimse gelmio bile artık..çok tuaf karışık..neyse çıkar elbet kokusu

rahat uzulmuyorum uzulucekte bısı yk zaten ıyıyım sadece sureklı msj atan arayan bırı yk suan bu anlamda bosluktayım ama tatsız bı bosluk dgl msjı gonderırken son bıkez sordum kendıme hazırmıyım dıe ıyıce benımsedıkten snra attım msjı..

ama şu var eger bu konusmadan snra bı gun pat dıe nasılsın ıyımısın dıe msj atar yada ararsa demekkı gercekten onun ıcın onemlıyım dımı kızlr yksa benmı yanılıorum :S

haklısın canım aynen öyle bencede .gerçekten artık gerçek bırılerı olmalı hayatlarımızda bu kadar basit olmamalı hiçbirsey.uğraşmalarılazım azcık.

aslında bu ıhtımal cok uzak bı ıhtıml degıl deryacım cunku cok ıyı hatırlıorum lısede stajımı beledıyede yapıodum ıhale bolumununde gırıp cıkan patronlardan sırket sahıplarınden bırı takmıstı kafayı bana yasıda buyuktuozaman ben 17 o 28 yaslarında flndı gızemlı gızemlı acıldı oncelerı kım old bılmıodum snradan kım old. ogrenmıstım yanı buda olabılır ama yanlıs yolla yanlıs sekılde acıldı bence ya acemı yada bska bsı bılemeyızkı onu sımdılık

sen daha ıyısını bılırısn ecrın bıŞeu olcagı yoksa ıı olmuŞ..
Canım tabıkı ılgısı olmasa ılgılenmezdı bence

katılıyorum o yüzdende zamana bırak canım.zaman sana neyin ne oldugunu gösterecektir.

Şekerler tamam hadı sızın dÜŞÜndgÜnÜz gıbı olsun durum..
Ben surda takıldım bu adam daha 1 haftadır ekledıgım resımlerı nasıl gÖrÜr.bende eklı degıl bıŞey degıl kalmıŞ resımlerımı anlatıo bana...

canım başka bır arkadaşından bakıyor yada farkında degılsınde senın resımlerın dışardan görünebiliyor olmasın sakın bende benımkınde ekli değilim hatta engelliyim fakat bır sahte adresle ne yaptıgını ne ettıgını ne resım ekledıgını falan görebiliyorum.....

Canım benım takıldıgım konu resm konusu baŞkasıda oalbılır ummadıgım bırıde olabılır..nebılım Çıkar dedıgınız gıbı kımse..
Belkı suan aldıgı ms etkısındedır. Baya guzel ms attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…