Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

hayata sen bende eklısın bakarmısın bı nasıl gÖzÜkÜo herŞey gızlıde bende sadece alanımı arkdaŞlarım gÖrÜo..

bılmıyorum fıstıkım ya cumartesı bır arkadaşım geldi o sözlenmiş duydunuzmu hatta bızım sıteden acaba kımle falan derken benım arkam dönüktü çocukla yüzyüze bakakaldık kafamı çevirince herkes sustu,ablasını gördüm ablası artık o sözlü birisi aramaz sormaz ilgilenmezsen sevinirim dedi faceinde ilişkisi yok yazıyor ve sanmıyorum bu kadar erken olsun ama herkes bunu söylüyor utanmasam arayıp sorucam varmı böyle bsy duydum dıye.ama dogumgününü kutladıgım zaman sormayı düşünüyorum yalanda olabilir dogruda hıcbır fıkrım yok..

2 kere arkdaŞlık ıstegı gÖnderdı kabul etmedım zaten..bana dedıkı bıraz Önce resımlerını gÖrÜorum..dedımkı gÖremessın..
Şımdı gÖremıorum dedı ama...aynı anda hem gÖrÜo hem gÖrmÜo heralde :)))))))))

hayata bence dogrudur kendını kandırma...neden erkenden olmasın
bıızmkıının parmagında 2 hafta sonra yuzuk gÖrmedımmı ben erken falan olmuo onlar ıÇın canım..o yuzden bence dogrudur..daha ms flanda atma kendını degerını bırak gıtsın artık canım...

benım aklıma gelen basıma gelır ama dur bakalım hayata....bak herŞey gızlı dıosun...
Canım bak nedcem suan senı Çok ıı anlıorum ben kızla gÖrdÜÜgmde yuzugu gÖrdÜgÜmde Çok kÖtÜ olmuŞtum..amaa gÖrmem ıı oldu en azından bıttı dıorum..
O varya benı nasıl merak edıodur bılıomusun ÇÜnkı ben onu o hallerde gÖrdÜgÜm halde tepkı vermedım..hıÇÇÇÇÇ aramadım sormadımda hesap bıle oo ııce delırsın ıŞımde olmaz canım sende aynısını yap..
Bence ısteydın o zaten suan yazlıga gelırdı konuŞurdu yuzu olurdu bak yazlıga bıle gelmıo bence o yuzden

canım eger olsa faceine yazardı yada çevresındekiler tebrık ederiz dıye yazarlardı.yanı resım eklıyor herbırseyı yapıyor bunu mu yapmayacak ya en azından ben senı sevmıyorum demek yerine ben artık sözlendim unut benı derdı o yüzden sanmıyorum kendi başına gezen bır tıp gibi gözüküyor faceinde.yani şöyle düşün hadi bende yoktu ilişkisi başkası sözlenme derecesinde olacağı ınsan ıstemeyecekmi dye düşünüyorum.ama bırakıcam artık ne hali varsa görsn sadece anlamdıramadığım biz nasıl bu hale geldik aklım almıyor.

ecrın normal maıl attık bırbırımıze..
Bende bakmaya ÇalıŞtım alanına mesela dedıkı arkdaŞ olmanız lazım Şeker...
Oluomu Öyle maıl atıldıgı zaman..

canım çok yakın bır arkadaşıma söyledim oda yoktu dur bakalım ben bı anneme sorıyım ama olsa kesin söylerdi onun annesi anneme yoktur öyle bsy ama gene de ben bı sorduturıyım oğlun sözlenmiş hayırlısı olsun nazar deger dıyemı söylemiyorsun dıye bır soracak görüğünde çok yakın komşular bakalım annesi ne dıyecek benden cıktıgını bılemez çünkü geçen sene benımkısı askerdi.o cocuklada gecen sene bır arkadaşımız sayesınde tanışmıştık bakalım ne dıyecek annesi zaten eger dogruysa artık dıyebılecek hıcbır lafım olmayacak...

cnm gorulebılır yanı hanı fc msjlasma varya eger ordan arkdas olmadgn halde msjlastysanz olurr
buna adım gıbı emınım cunku ocak subat gıbı faceden bırı sarmıstı bana ordan bılıom cnm

ya ablası yalan söylemişse bırısıne sırf benım artık aklımdan çıksın dıye ben onu duymuş olabilirim ee banada ablası söyledi o çok iyidir ama konu ben olunca benımkınden soğuyım yada benımki benden soğusun dıye evlendırıp cocuk bıle sahıbı oldugumuzu söyleyebilir.

hayata cnm benım olsada olmasada ne fark edıcekkı sonunda o soyleyecegını solemıs acık kapı bırakmamıs bırak ne halı varsa gorsun neden hala senın gundemını mesgul etmesıne ızın verıosun

doğru yanı aslında öyle sana ayıracak vaktım yok dedı kestrıp attı neden hala gündemimi meşgul ediyor dıyorsanda kendisininde dediği gibi olmayacak dıyorum ben ama görüşmeye gelemiyorum aklında ben onu görünce ikna ederim dıye geçiyor dedi dedim yalanmı ondan gelmiyormusun dedim suratıma kapattı onunla varya yüzyüze bır gelebilsek adım gibi eminim herkeste dıyor kesın barışcaz çünkü onun bana söylediği hep ben onu sevıyorsam 1 kat o benı bınkat sevıyor ve bızım aslında ayrılılığımızın arkasında şüphe duydugum ve benı perişan eden bır sebep var kızlar doğrusunu söylemek istersenız benim sanırım o askerdeyken başka bırısı ıle ılıskım oldugunu hostellerde,onun evınde falan kaldııgmı düşünüupr.

hım anladım canım ecrın ozaman bıŞey dıyemem tatlım...
Bızımkı dıe dÜŞÜnmekle hata yaptım ozaman..hanı ılk aklımıza geldı ya..
Neyse ozaman baŞkasıysa devamı gelır nasıl olsa..

deryacım profılını gorme suresıde 1 ay tam bır ay snra bakamaz eklı olmadıgı surece

"iyi ya gelip giden patronlardan birinin dikkatini cekimıssın demek ki"

ECRıN SANA OLAN BUTUN MAıLLERı YAZDIM NERDEYSE CANIM AMA SU SON YAZIYA BAKARMISIN

ecrın Şımdı sen bende eklısın tamammı..
Ben senı sıldım..
Evet sen benı 1 ay boyunca gÖrÜrsÜn onu bılıorum belkıde sıldıklerım arasında bırı..........hatırlamıorum bıızmkını sılelı 2 ay olucak nerdeyse
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…