Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

[color="ındigo"]kızlar bende ÖzlÜorum ama malasef elımden bıŞey gelmıo....
Yazık yazık okadar zamanımıza yazık valla hala bıde ÖzlÜoruz..[/color]

umudum bak en azından tatıle gezmeye gıdıcen ben onuda yapamıorum ya burdayım bu yaz hep
cnım ck sıkılıo bugun gercekten kafayı yemek uzereyım ne kadar dıllendırmesemde ck sıkıldım ya sızın en azından ozledıklerınız var ben o kadr hırslı o kadar kararlıyımkı ozledıgımı de unuttum cıkardım aklımdan ozledıgım bırı de yk yanı suan muthıs bosluktayım ufff neyseeeeee

Konuyu baştan sonra okumadım ama sevgiliniz yok diye neden birbirinizi avutuyorsunuz ki :bbo:
Bu kötü birşey mi yoksa :uhm:

şahsen yoklugundan zıyade neden olmadıgına kafa yorar oldum ben dıkıs tutturamadım

senın var galıba

Ecrın canım bu ÇektıĞım Özlem hıÇte gÜzel deĞıl hayattan soĞutuyor gÜlÜŞÜnÜ alıyor umutlarını yaŞamını hayallarını herŞeyı tÜketıyor ve kendını ben ayrılınca yemek yıyemez oldum zayıfladım aĞlanmıycak Şeye aĞladım ınan bana durumumuz hıÇ hoŞ deĞılkı

bıraz denesenız olur emın ol...
ben Ahmet'ımı unuttuysamm eger unutulamycak ınsan yk..
ınan suan adını yazdım ya o an bıle tuhaf oldum hemen yutkundum...
unutmadım unutamamda aslında sadece bastırdım bunu yapmanız gerekıo...
özlediğimi hissettiğim anda iyi şeyler degıl kotu seylerı getırmeyı calısıorum aklıma boyle boyle yendım ıcımdekını.. yenmek zorundaydım cunku cıkar yolu yok

ancak bunları yaparsan nefes alabılır hayatına kaldıgın yerden devam edebılırsın.. yoksa cok zor...

evet artık bu sayfa yenı sevgılı bulmak istiyoruz dıye konuşmak için olsun yada eskilerden söz açılmasın artık lütfen hepimiz konuştukca daha çok üzülüyoruz.lütfen yapmayın kızlar eski defterleri eskide bırakalım artık nolur.

ben eskıye uzulmuom kı zaten uzulsemde dıllendırmıorum dusunmemeye calısıorum şahsenn :)

Şekercım aynı fıkırdeyım eskılerı kalem Çekelım bence..
KonuŞmayın yahuuuu artık..
Yenı gunluk maceralara olabılır artık .......anlatmak ıÇın

heheh bende bugunlerde maykıl janksına taktım habıre adamın klıplerı ızlıom oh keyfıme dıcek yok valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…