ben hayatımda kimseyi istemiyorum tek kalmak özgür olmak istiyorum baska bir sevgiliyi kaldıramam ailem ben hazır olunca bulsun birini evlenir giderim artık
buarada kızlar hanı benım komık adam varya benım bankadan kart basvurusunda bulunmustu bız konusurken hep bununlar ılgılı konusur hala gelmedı kartım ne bıcım bnkasınız dıe takılırdı bana..
bugun baktım bılgılerıne kartı gelmıs hatta kartın ekstre kesım tarıhını degıstırıp şifresını bıle almıs normalde hemen arar kartım geldı derdı ama bu kez sozunde durucak sanırım aramadı..
yanı ne bılım hep arardı ya bı an boslukta hıssettım kendımı ya
ben uzun sure dınledım kafamı 2 seneden fazla oldu 2007 nın basında bıtmıstı kac yıl oluo hesap edın o zamandan sonra duzgun bısı olmadı ve artık ısrarla olsun ıstıorum skıldım yaa
evet hiç giyilmemiş kargo dahil 10.5 gelse ben birtane aldım zaten aslında birkaç tane alsan baya hesaplı çok güzelmiş ben birkaç tane almadığıma pişmanım
ben istemem ben iki kere denedim iki kişiyle olmadı birinde ortak kararlı ayrıldık ben sevememiştim sonuncusunda o bıraktı ben çok yoruldum ortak kararla ayrıldığımız şu anda evli gördüğü yerde bana düşman oluyor çok kötü duygu
evet ikisiylede evlenem niyetiyle başladık ama ikiside son buldu sonuncu daha ağır darbe yedim ya ben sevgili istemiyorum bir anlık boşluğumda oldu ikiside erken olduğunu düşündüğüm halde beni ikna ettiler köpek gibi peşimden koştular sonrada terk ettiler gerçi biri terke etmedi ama olsun öyle evlenemyince ekleyemediler hep evelenme meraklıları buldu
ya benımde hep ole oluo pesımde kosuolar evet dıorum u donusuyle gıdıolar ne gelıo akıllarına ne dusunuolar bılmıorum..
aslında sorun şu benım cıktıkalrım evlenıcek tıplar degıldı bırı basketbolcuydu evlılık ıcın erkndı onun ıcın baktı benımle oynanmaz benı oyalamayaz sessızce cıktı hayatımdan.dıgerı mımardı oda ole evlılık ıcın erken tıplerdendı... bırı makına muhendısıydı oda pesımden kostu tam bulusucaz benım arap oldugumu ogrenmıs g.zekalı vazgectı sacma sapan ne bılım vs..vs... cok oldu benım ama ondan sonra hep boylesı oldu ıste dıkıs tutmadı sızce bendemı sorun.. bunlarlada ılla evlılık demedım hatta evlılıgın ısmı bılem gecmedı cıddıyım olgunum aılemden gızlı bısı yapmıourum dıe fazla geldım onlara..
bizdemi var acaaba bende öyle düşünorum..
benim ilk ilişkiim 3 yıl ben bıraktım adamı..
sonra 1.5 yıl oda olmadı bitti..
sonra nişanlımla tanıştım 3 ayda yuzugu taktı parmagıma ama oda onuda kaybettim..
en sonuncusuda 1.5 yıl onuda biliosunuz ama en agır tekmeyi o attı bana...bana yapmamsı lazımdı zaten ben yeterindee darbe yemişim felekten nişanlımdan dolayı...
ama haketmeidm bukadarını..
hep ben bıraktım milleti çıkanlarda evlilik niyetliydi ama olmadı