Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

heheh bende bugunlerde maykıl janksına taktım habİre adamın klİplerİ İzlİom oh keyfİme dİcek yok valla

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
derya senın fecadeki hayran görüp izlediğini bu dansla çıkmasın karşına kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yk o topıce gırınce ınsanın dha cok aklına gelıo kız derya bosver bura ıyı bole ben eskıden bahsetmıom kı zaten ck nadır bısı olursa soluyom aklımdan cıkardım tamamen yenı ufuklara yelken açtım açmasına ama RÜZGAR ykkk yelkenım gıtmıooo kızlar :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aynen benımde....

Sevgili Hayata ve Derya3458...

Demek burda idiniz... Ben de diyorum bu şekerler yoklamada neden yoklarrr

Demek bizim topiği aldatıyorsunuzzz... Aşkolunuzzzz..

Ricee ederimmmderhal topiğimize dönelim... Fadimenin düğününde halay çekelim, kolbastı oynayalımmm.. Bekliiruummm...lmaz:lmaz:lmaz:

bucuuu kimsin senn farlı topıkten adam çalmakta nidemekkkk kötükedihüso

kızlar oturun oturdugunuz yerde yk baska topıce gıtmek
eger cok ıstıosanızda neresı o topık benıde goturuunnnn :dilcikar::dilcikar:

Gel hayatımm tabii. Ama az önce okudum sen başka rüzgarlara yelken açmak istiyomuşsun, gelmem oraya demişsin.. Olsun sen gel yinede.. Tabii ki Sevgilisinden Ayrılanlar Topiği... opuyorumnanaktan... Yoklama alıyodum bir baktım bu ikisi yok. Didim nerdeler... Bahsediyolardı sevgilisi olmayan kızlar topiğinden hemen baktım ne göreyim. Aman Allahım dedim. Çekip silahımı vurasım geldi ikisini de... Ama işte, kadrede onlardan bu kazığı yemek de varmışşşşsenağlamasenağlamasenağlama

maksat muhabbet cnm gelırım dabı topıcıgınıze ama cok damardan gırmek fln yk
kız yksam bu kızlar o yuzden mı bole sızın topıkte ver gazııı ver gazııı bunlar buraya bı gelıo ıyıce bunalım cıks cıks cıkss :umursamaz::umursamaz:

dur ben bı bakım sızın topıcınızee şakkıdı

Yok kız bazen esiyo ama bunalım arada nadirrrropuyorumnanaktan
Gel sen gell

Bucuuu bırak kısçeleriimii bakımm klava:
hem ben senın topıcıne geldım hıc ılgılenmedınız benımleee :dilcikar:

ya kzlar hasta oldum bıde klıma var oda sancımı bı kat daha arttırdı nabıcamm sımdı ya cok fenayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…