ben sevgiliden bağlanmaktan sevmekten kısıtlanmaktan çok korkuyorum
bu yüzden uzun zamandır sevgilim yok... 24 yaşındayım ve sürekli ilgi gören güzel biriyim
insanlar artık benim erkeklerle ilgilenmediğimi düşünüyor kız arkadaşlarımla vakit geçiriyorum herşeyi onlarla yapmayı seviyorum tabi hepsinin sevgilisi olması benim için problem...istediğim erkeklerse hep dolu . ya evli ya nişanlılar yada ciddi ilişkileri var diğer ilgiyle beni şımartmaya çalışanlarsa hayatımda %20 varlar
abuk sabuk şeyler yaşıyorum
mutlu değilim ! ne istediğimi bilmiyorum
biri beni mi çağırdı
aynen biri beni de çağırmış anlaşılan benimde sevgilim yok yalnızım dostlarım yalnızım yalnızzzz hem yaralıyım hem yalnızım
aynen biri beni de çağırmış anlaşılan benimde sevgilim yok yalnızım dostlarım yalnızım yalnızzzz hem yaralıyım hem yalnızım
ait olduğum topüğü buldum.beni teselli edin kızlar zira 21 yıldır yalnızım
çok şey istemiyorum aslında
-yakışıklı,uzun boylu olsun
-zayıf olmasın hafif yapılı,geniş omuzlu olsun
-beyaz ya da buğday tenli olsun
-güldükçe küçülen sevimli gözleri,çapkın bir gülüşü olsun,
-giyinmeyi bilsin,yanıma yakışsın,
-ee düzgün bir meslegide olsun yahu,
-kültürlü olsun bana shakespeare'den soneler okuyabilsin
-sınav zamanlarında bana kahve dünyasından en sevdiğim çikolataları hediye etsin
-küçük sürprizlerle şımartsın beni işte
-deli gib deli gibi aşık olsun çok sevsin beni bana kıyamasın
bunlar işin şakası tabi ama insanın yaşı ilerledikçe kendini değerli hissetmek istiyor.bir erkeğin gücüne,sevgisine,korumasına ihtiyaç duyuyor.daha da kırgınlaşıyor sanki.daha bir çocuk oluyor.masallara,dizilere,filmlere,romanlara inanmasa da daha bir sarılıyor.
kendini avutmak bir yere kadar rahatlatıyor insanı."ben aşka inanmıyorum,yalnız mutluyum" cümlesi içten içe sahte gelmeye başlıyor.güzel bir aşk sahnesi izlediğinde gözlerin dolsa bile "hep yalan böyle aşklar yokki dünyada" diye isyan edip sonra "acaba olur muki?" umudu kaplayıveriyor insanın içini.
saatlerce çantanda duran telefona baktığında bir mesaj bir cevapsız arama görmek istiyor insan.gece bir kabus gördüğünde güvendiğin birini aramak ve rahatlamak istiyorsun ama olmuyor işte.tek çare uyumayı beklemek oluyor.
ya da canın herhangi birşeye sıkılıyor.öylesine basit birşey belki.anlatmak istiyorsun.bir kere de yakın kız arkadasların olmasın dertleştiğin kişi değil mi ama? ama olmuyor işte.bu sefer susuyorsun tekrar tekrar sıkmamak için arkadaşlarını.
gelinlik beğeniyorsun duvak beğeniyorsun ayakkabı beğeniyorsun ama ortada tüm bu hazırlıkları yapacak biri yokki! düğününün giriş müziğinden ilk dans müziğine kadar herşeyi planlıyorsun kafanda.tek başına hayaller ve planlar kuruyorsun.sonra da "umarım bu planlarıma itirazı olmayacak biri girer hayatıma" diye temenni etmek kalıyor geriye.
evim işim eşim olsun istiyorsun.iki de güzel çocuk.ama sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor.bir erkeğe dokunmanın nasıl bir duygu olduğunu bilmeden,sevdiğin kişinin elini tutmadan "o çook meşhur sıcaklığı" hissedemeden yalnız yaşlanmaktan korkuyorsun
çok dertliyiiim çook
Aynen beni anlatmışsın ya bir an kendim yazmış gibi etkilendim.Aralıkta 20 yaşıma giricem bazılarına şaka gibi gelicek ama hiç çıktığım olmadı aşk nedir bilmedim bir kere aşık oldum ama sonu olmadı.İnsanın yaşı ilerledikçe farkına varıyor bazı şeylerin bu zamana kadar ''aman ya sevgilim olucakta ne olucak kendi derdim bana yeter'' diye geçiştirdim durdum.Ama şimdiki halime bakıyorum izlediğim bütün flimler aşk filmi,diziler öyle hatta bu 3 gündür netten Gülbeyaz dizisini izliyorum ben gerçekten yaşamadım sevgili olmayı birinin elini tutmayı dizilerde izledim onlarla içim burkuldu,pır pır etti kendi kendime ''ben ne zaman böyle güzel bir aşk yaşayacağım,ne zaman kalbim biri için çarpıcak,onun gözlerine baktıkça göz bebeklerim büyüyecek bazen kendimden çok onu düşünücem''der oldum.
Yalnızlık çok zor evet arkadaşın yerin farklı ama eminin ki iki elmanın yarısı olmakta çok ayrı.
Off dertlendim yine :85:
echoo bu yazini bi erkek okusa direk sana asik olurdu bundan emin ol:)
echoo ne de guzel anlatmıssın yaa. Ahhh ahhh dedim. Yalnız istediğin tipin ikizini bulursan bana da haber ver, her şeyiyle benim hayallerimin erkeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?