kızlar,aslında aradığımız erkek gereksinimlerini minimuma çekersek,etki alanına daha fazla erkek girebilir,sevilme oranımız artar? bende kısa boylu ve çirkin erkekleride listemize katalım,ayrıca ilk adımı biz atalım.Ayrıca mümkünse telefondan tanışın ki sizin dış güzelliğiniz için sevmesin sizi yoksa ilerde daha güzeli için terkeder.Kesinlikle telefon ile tanışın birbirinizi sevin daha sonra buluşun.Unutmayın unuttuğumuz birşey var ve o da adım atmak,eğer adım atmazsak bizi farkedemezler dolayısıyla maddenin ilk kuralına karşı bir tutum sergilemiş oluruz,var olma gerekliliği,hadi kızlar onlar için var olalım ve bizi farketsinler
NervusOpticus
NervusOpticus kullanıcısından alıntı
kızlar,aslında aradığımız erkek gereksinimlerini minimuma çekersek,etki alanına daha fazla erkek girebilir,sevilme oranımız artar? bende kısa boylu ve çirkin erkekleride listemize katalım,ayrıca ilk adımı biz atalım.Ayrıca mümkünse telefondan tanışın ki sizin dış güzelliğiniz için sevmesin sizi yoksa ilerde daha güzeli için terkeder.Kesinlikle telefon ile tanışın birbirinizi sevin daha sonra buluşun.Unutmayın unuttuğumuz birşey var ve o da adım atmak,eğer adım atmazsak bizi farkedemezler dolayısıyla maddenin ilk kuralına karşı bir tutum sergilemiş oluruz,var olma gerekliliği,hadi kızlar onlar için var olalım ve bizi farketsinler
söylediklerine katılmıyorum,kendimizi ağırdan satmadığımız sürece asla değer verip sevmeyecekler hep kullanmaya çalışacaklar,bence en iyisi beklemek,doğru birileri çıkmak zorunda değil ama en azından yanlış kişilerin çıkmasını engellemiş oluruz.
Eveeet arkadaşlar.. Yaş oldu 28. Hala bi sevgilim olmadı. Yüz yüze iken söylemeye utanırım şunu. 28 yaş ve sıfır sevgili.
Olmayacak da herhalde bu gidişle. Yediremiyorum bazen kendime ama.. Neyse.. Sağlık olsun.
tam benlik bi konu.. bende aynı dertten muzdaribim canım..ahh ahhhhhhh bi manita yapamadık gitti yaaa nolcak bu halimiz...
tamam her şey kader kısmette yanii artık olsun biri hayatımızda offf offfffffff
kızlar yalnızlık benim başıma vurdu sanırsam:26:
hele bir kumral erkek,geniş omuz,kirli sakal görmeyeyim abaza gibi bakıyorum.bildiğin kesiyorum adamlarıbiscolata erkeklerinin resimlerini indirdim arka plan yaptım telefonuma.
he bir de kısmet acmak icin afrodizyak etkili parfüm kullanıyorum,pembe kuvars taşı kullanıyorum.cilve patlaması,seksapelite taşması oluyor ama hepsi içimde patlıyor anacım
şu an bi ilişkiye cok acıgım.şu an cok uygun cidden hayalimdeki erkek gelsin valla hemen evlenicem iki de cocuk yapıcam oh oldu bitti.2 yılda cekirdek aile
çok yalnızım çooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?