Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

bende oluruna bıraktım bu işleri. canını sıkmaya değmez.insanlar ne dertlerle uğraşıyor.zamanı gelince herşey olur.yaşımda 26 olcak yakında 1.5 yıldır yalnızım. arkadaşlarım evlenmeye başlıyorlar ama böyle konuları düşündükçe geri teper o yüzden ben hiç takmıyorum.. sadece insanlar gelip beni sıkıştırıyolar yokmu birileri?ne zaman evlencen diye? bende 30 dan önce düşünmüyorum diyorum :)) etrafta sevgilisi olmayan bir ton insan var. hem böle insan kendine daha verimli oluyor.kendine zaman ayırabiliyor .

Eveeet arkadaşlar.. Yaş oldu 28. Hala bi sevgilim olmadı. Yüz yüze iken söylemeye utanırım şunu. 28 yaş ve sıfır sevgili.

Olmayacak da herhalde bu gidişle. Yediremiyorum bazen kendime ama.. Neyse.. Sağlık olsun.

Aman 30 yaş ve sıfır sevgili
28 imde de yoktu
ama bu olmayacak değil.

Beğendiğim birini tavlamak istiyorum bende
bu böyle gitmez

Sevgilimden ayrılalı henüz 1 ay falan oldu. Ama ben hiç gelemiyorum yalnız olmaya. İlle bir sevgilim olsun istiyorum. Çünkü ben gerçekten sevebilecek birini arıyorum ve şimdiye kadar hiç karşıma çıkmadı. Önümde uzun yıllar var daha elbet çıkar öyle biri. Ama şimdiye kadar olan herkes yanlıştı. Doğru kişiyi bulmayı o kadar çok istiyorum ki sanırım bundan bütün arayışım. Sevildiğimi bilmeye ihtiyacım var. Bu yüzden sevgilim olmadığında çok eksik hissediyorum.

]
ayy bunu okuyunca koptum.kızlarr gözden kaçırmışsınız:))aramızda şizofren kısa boylu çirkin bi erkek mi var acabaa:))

tam benlik bi konu.. bende aynı dertten muzdaribim canım.. ahh ahhhhhhh bi manita yapamadık gitti yaaa nolcak bu halimiz...

tamam her şey kader kısmette yanii artık olsun biri hayatımızda offf offfffffff

tatlım üzme kendini..bu devirde adam gibi adam bulmak o kadar zor ki..kızlar güzel bakımlı hemde okuyup ekonomik özgürlüklerini de kazanıyorlar artık.ama erkeklerin çoğunda bir gelişme yok çoğunluğu dişlerini fırçalamaktan dahi aciz. sen de doğal olarak çoğu kişiyi yakıştıramıyorsun layık göremiyorsun kendine..bunun sonu da ne yazık ki yalnızlık oluyor..ama her işte bir hayır vardır unutma..işte 10 yıl sonraki halimi görebiliyorum çok zor değil görebilmek yapayalnız ölüp gideceğim

kızlar ben de aranıza katıldım..benim de hiç sevgilim olmadı ve bu gidişle olmayacak gibi çok dertliyim..

Son düzenleme:
tam benlik bi konu.. bende aynı dertten muzdaribim canım.. ahh ahhhhhhh bi manita yapamadık gitti yaaa nolcak bu halimiz...

tamam her şey kader kısmette yanii artık olsun biri hayatımızda offf offfffffff

inşallah tatlım hepimiz gönlümüze göre birini bulup delicesine aşık olalım aşkımıza da karşılık bulalım.. herşeyin hayırlısı .. amin

bu konuya bayıldım en azından bu konuda yalnız olmadığını bilmek bile güzel ki kızlar ben biraz pozitifim şu anda her şeyin olması gerektiği gibi olduğuna inanıyorum zaten olmaz olmaz deme olmaz olmaz

Bende kendimi hep yanliz hissederdim, meger yanliz degilmisim...

Arkadaslarimin bi cogu evlendi, ve malesef bazi seyler eskisi gibi olmuyor...

Ama herseye ragmen hayat yasamaya deger, ve hersey bi erkekten ibaret degildir.

Hakkimizda hayirlisi, nezaman nerde kim yazilmissa, onu yasicaz nasil olsa :)

Pozitif düsünelim

ben de bir tek ben varım sanıyordum böyle yani ben aşık olamıyorum da

ama çok da takmıyorum napayım artık, bir gün beyaz atlı prens gelecek atıyla dıgıdık dıgıdıkkk

ben de üniv son snıftayım ama koca istanbulda bir tane erkekten hoşlanamadım bile daha
karşıma birileri çıkıyor hep ama ben onlardan hoşlanmıyorum bile, kafamda yarattığım ulu insana aşığım

kızlar yalnızlık benim başıma vurdu sanırsam:26:

hele bir kumral erkek,geniş omuz,kirli sakal görmeyeyim abaza gibi bakıyorum.bildiğin kesiyorum adamları biscolata erkeklerinin resimlerini indirdim arka plan yaptım telefonuma.

he bir de kısmet acmak icin afrodizyak etkili parfüm kullanıyorum,pembe kuvars taşı kullanıyorum.cilve patlaması,seksapelite taşması oluyor ama hepsi içimde patlıyor anacım

şu an bi ilişkiye cok acıgım.şu an cok uygun cidden hayalimdeki erkek gelsin valla hemen evlenicem iki de cocuk yapıcam oh oldu bitti.2 yılda cekirdek aile

çok yalnızım çooook

yok canlar bu avutma ile olacak iş değil, kökten çözüm ile sevgilisi olan kızları da ayırmalıyız şaka tabi, ciddiye alan olur şimdi

sevgilinin olması da olmaması da dert
iki ucu b.klu değnek hesabı
henüz belki de gerçek aşkı tatmadık
belki de mükemmeli arıyoruz
doğru zaman doğru insan dedikleri cümleyle karşılaşmadan yaşıyoruz
ama nereye kadar

ya bide sanki etrafımda mhteşem erkekler varmış gibi bir yerlerim kalktı kriterlerim daha da yükseldi.
-iyi meslegi olsun,
-1.78den kıssa olmasın,
-kumral olsun,
-bugday ya da beyaz tenli olsun,
-hali vakti yerinde olsun,
-hem dinine hem eğlencesine düşkün olsun,
-yakışıklı olsun tabiiii

napcaz beybiler yaaaaa

Sen işi baya abartmışsınn

arkadaşlar yaş oldu 30 valla benim de çok pis evlenesim var ecoo gibi ama ne yaparsın kıran girmiş sanki erkeklerin soyuna hepsi evli. olmadı artık gazeteye ilan vereyim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…