Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

slm herkese,
konunun üzerinden epey geçmiş ama ben de muzdarip bu konuda.yaş 24 ama bugüne kadar bana bir kişi dışında çıkma teklifi bile eden olmadı.galiba sorun bende, ama ne anlamıyorum:SS
Bu arada gerçekten artık tüm erkekler ya öğretmen ya da memur kız istiyo,boşuna okudum , oof oof,annemi dinleseydim..

ahhha ahhhh ben de keşke öğretmen olsaydım diyorum çoğu zaman:1hug:
bence herşey kader kısmet birgün karşına biri çıkar işte bu dersin olur biter öncesi o zaman anlamsız olur gidr zaten...
yaşınızı dert edecek birşey yok bence 24 genç bi yaş
ben de 25 yaşındayım bir kez evlenmek üzereyken direkten döndümkaydirigubbakcemile3
zaman bundan sonra ne gösterir bilmiyorum ama bildiğim birşey bu işler ısmarlama olmuyo istemekle de olmuyo herşeyin hayırlısını dileyip sabırla doğru insanı beklemek lazım
Rabb'im herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın:Saruboceq:

Off Off benimde sevgilim yok bütün gün Orhan babadan Acı Gözyaşlarım şarkısını dinliyorum kızlar tam bizim için bir şarkı...

seninle öğretmen olduğun için evlenecek erkekler sıraya girdiğinde ne kadar acı çekiyorsun haberin var mı? bu acıyı anlayabilir misin? (

evet ..özel sektörde iş saatleri belli olmadığı için evde temizlik,iş güç yapacak adam kalmıyor..haliyle bu da rahatına düşkün olanların elini kolunu bağlıyor...ama ne önemlisi,ister memur ister özel olsun insan olabilmesi,senin duygularını anlayabilmesi..sende kendince yaşın geçmiş diye düşünüyorsun ama otuzuna merdiven dayayanlar var:S demekki bu işler surayla değil kısmet işi..böylede hayatın tadını çıkarmasını bilmemiz gerekiyor ne yazık kii..yoksa ömür acı çekerek geçmiyor:gitme:

selam herkese...bende 18 yaşındaım ve şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı.sevgiliyi bırak çıkma teklifi eden bile olmadı.ve sanki hiç sevgilim olmayacakmış gibi gelio.kendimi ezik gibi hissediorum artık :s

Aa ben bu topiği yeni gördüm bende 25 yaşındayım lisede ki tüm arkadaşlarım evlendi hatta çocukları var üniversitedekilerin hepsi nişanlandı yaza hepsinin düğünü olacak ama ben yapayalnızım :çok üzgünüm:

Bundan yaklaşık 3 hafta önce doğru kişi hayatımın anlamı dediğim birisi vardı ama sadece 2 hafta hayatımda durdu ve oda beni bıraktı Gitti mafoldumben Neden bilmiyorum tanışmak için ısrar eden oydu beni kendine bağlayan oydu Terk edip gidende o oldu hala canım yanıyor ben bunu hak edecek neyaptım diye Sevmek Bağlanmakmıydı suçum senağlama
Sorun ne bilmiyorum ama artık kendimi sorgulamaya başladım ki bu çok acı bir durum fisfisfis
Balık burcuyum inanılmaz duygusalım sevdim mi yapmayacağım fedakarlık yok ama ...

en azından hayatında sevgilin olmuş.benim o da olmadı.en güzel zamanlarımı böyle boş geçiriyorum.bu konularda çok yeteneksizim.

en azından hayatında sevgilin olmuş.benim o da olmadı.en güzel zamanlarımı böyle boş geçiriyorum.bu konularda çok yeteneksizim.

Canım benim sadece 2 hafta hayatına girip seni terk eden birisi olmasındansa bırakta olmasın daha iyi en azından olmadı diye üzülürsün sadece ben Yüreğim onun acısıyla yanıyor diye üzülüyorum onun yokluğundan dolayı nefes alamıyorum her an her saniye gözümün önünden gitmiyor diye mahvoluyorum senağlama

benimde yok.. 21e geldim bir cok teklif aldim ama yaaa güvenemiyorum ki..
hadi baslayim deneyim diyorum geri vazgeciyorum.
Baglanmaktan..yari yolda birakilmaktan korkuyorum.
Hani simdi huzurluyum en azindan.. mutlu ciftleri görünce ic cekmiyor degilim ama bu huzurumdan da olmak istemiyorum..of yaaa nolcak bu halim benim
:çok üzgünüm:

beş gün öncesine kadar benim de yoktu,insan eksikliğini hissediyor çok. ne zor şey yalnızlık. çiçekler böcekler,hediyeler,sürprizler...güzel şeymiş,sonu da güzel olsun inşallah...

sen 21 indesin daha,ben 25 imi doldurdum,anca buldum güvenebileceğim insanı. hatta gözümü de kararttım biraz. kolay bir karar değil tabi ki.

bi olan pişman bi olmayan die buna denir heralde canlarım

Olanında dertleri var olmayanında benimde 3 senedir var ama bazen yalnız olmak istiyorum çünkü 2 kişilik sorumluluk yaşıorum bazen ağır gelio

bi olan pişman bi olmayan die buna denir heralde canlarım

Olanında dertleri var olmayanında benimde 3 senedir var ama bazen yalnız olmak istiyorum çünkü 2 kişilik sorumluluk yaşıorum bazen ağır gelio

kaydirigubbakcemile3
sinirden gülesim geliyor vallah.. olsada olmuyor olmasada.. her seyin bir iyi birde kötü yani var.. bilemedim simdi ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…