slm herkese,
konunun üzerinden epey geçmiş ama ben de muzdarip bu konuda.yaş 24 ama bugüne kadar bana bir kişi dışında çıkma teklifi bile eden olmadı.galiba sorun bende, ama ne anlamıyorum:SS
Bu arada gerçekten artık tüm erkekler ya öğretmen ya da memur kız istiyo,boşuna okudum , oof oof,annemi dinleseydim..
slm herkese,
konunun üzerinden epey geçmiş ama ben de muzdarip bu konuda.yaş 24 ama bugüne kadar bana bir kişi dışında çıkma teklifi bile eden olmadı.galiba sorun bende, ama ne anlamıyorum:SS
Bu arada gerçekten artık tüm erkekler ya öğretmen ya da memur kız istiyo,boşuna okudum , oof oof,annemi dinleseydim..
slm herkese,
en azından hayatında sevgilin olmuş.benim o da olmadı.en güzel zamanlarımı böyle boş geçiriyorum.bu konularda çok yeteneksizim.
benimde yok.. 21e geldim bir cok teklif aldim ama yaaa güvenemiyorum ki..
hadi baslayim deneyim diyorum geri vazgeciyorum.
Baglanmaktan..yari yolda birakilmaktan korkuyorum.
Hani simdi huzurluyum en azindan.. mutlu ciftleri görünce ic cekmiyor degilim ama bu huzurumdan da olmak istemiyorum..of yaaa nolcak bu halim benim:çok üzgünüm:
bi olan pişman bi olmayan die buna denir heralde canlarım
Olanında dertleri var olmayanında benimde 3 senedir var ama bazen yalnız olmak istiyorum çünkü 2 kişilik sorumluluk yaşıorum bazen ağır gelio
kaydirigubbakcemile3
sinirden gülesim geliyor vallah.. olsada olmuyor olmasada.. her seyin bir iyi birde kötü yani var.. bilemedim simdi ben
ben bu topiği niye görmedim acaba 21im belki kızacaksınız ama bende varım burdaaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?