Sevgilisi olupta sevgililer gününü kutlamayan varmı aranızda?

ben ona aldım o bana almamışşş :D:D rezil oldummm yaaaaa saçma geliomuşh ona böle seylerr bide nie zahmet ettin dio sen benim askımsın ne zahmeti ya amaaa cok odunsunsunnnn askımmm cokk :@

illa hediyeleşelim anlamındaysa hayır kutlamıyoruz gereksiz buluyorum ticari bi gün gibi..:tomato:.
ama sarılıp dolaşmaksa kasıt evet yani ama özel bi gün gibi değil kalıplaşmış buluyorum özel günleri hoşlanmıyoruz:icecream:

sevgililer günü diye bişeye inanmıyoruz biz.bize hergün sevgililer günü. saçma geliyo bana çok.. piyasayı hareketlendirme uydurmasyonları.. hediye al piyasa canlansın..

bana dediği aynen şu; ''sevgililer günü diye bişey yok,o insanların ticari amaçla çıkardığı saçma bişey''

sanki noel babaya inanıyorumda öyle bişey yok der gibi..elbette biliyorum öyle birşey olmadığını..

bende ''evet sevgilileri günü diye bişey yok,o insanların sizin gibi odunlara senede bir defacık olsun psikolojik baskı yaparak sevgililerine hediye alması için uydurduğu bir gün'' dedim,ve ne sevgililer günü ne doğum günü ne yıldönümünü kutlamamaya and içtim.

bizde kutlamiyoruz..cok yapmacik geliyor bize...baska günlerde hediye aliyoruz birbirimize...mesela tanistigimiz günü bizim icin cok önemli

sevgilimle aynı şeyi söyleyenler olmuş yanlış anlaşılmasın dediklerim,benimki geçen sene büyük hevesle kutladı ve şimdi işine gelmiyor,her özel günde büyük süprizlerle planlarla karşılaşınca,sonra böyle bahaneler duyunca böyle karşılık verdim napiim..

sevgilimle aynı şeyi söyleyenler olmuş yanlış anlaşılmasın dediklerim,benimki geçen sene büyük hevesle kutladı ve şimdi işine gelmiyor,her özel günde büyük süprizlerle planlarla karşılaşınca,sonra böyle bahaneler duyunca böyle karşılık verdim napiim..
yanlis anlamadim ama gülmek zorunda kaldim...kaydirigubbakcemile3
tabiki insan sevdigini 14.subatta sevgisini belli etmeyle sinirli kalmamali...benim esim her sene düsünürdü ama bu sene ben kendim söyledim..canim bu 14.subat günü bana sacma geliyor..hediye veya gül almak istersen baska günü al dedim...ben istiyorumki esimin beni hatirladigi gün bize özel bir gün olsun...herkezin ve bütün dünyanin sevgilisini esini hatirladigi günde esiminde beni ayni günde hatirlamasini istemiyorum..

Son düzenleme:
Bana sordu geçen ne düşünüyorsun 14 Şubat hakkında dedi bende bence bizim kendimize ait bir günümüz olmalı dedim yani inceden inceye 14 Şubat ı kutlamam ama böylesine özel bir günü de es geçmem mesajını verdim;)olumunekankayizsmile

Kapitalizmin ürünleri bu günler. :1closedeyes:
Biz anneler-babalar gününü de kutlamayız. ben anneme de babama da aklıma estikçe hediye alırım.

emdev'cim eller havaya yapmaktan bahsetmişsin çok sevdim bunu süpersinkaydirigubbakcemile5 :dance:

Ama bu özel günlerde aşırı kalabalık oluyor mekanlar, biz zaten sık sık eller havaya modda olduğumuz için bu tip günlerden medet ummuyoruz.
:teytey: :içelim:

özel ya da degisik bir şey yapmadık..dün beraber kaldık ama romantik bir gece falan geçirmedik sıradan,her zamanki gibiydi..hatta bu sabah kalkınca saçma sapan bir seyden kavga ettik :) ama sonra barıştık tabii :)
yani özel bir şey yapmadık..yapmalı miydik?benim için problem değil sevgilliler gunü kutlamak veya kutlamamak..çokta özel bir gün değil benim için:)

Canim bizde kutlamiyoruz. Siradan bir gün yani.
Benim icin bir özelligi yok. Ne nisan tarihim, ne dügün.
O yüzden gereksiz buluyorum.
Zaten kutlamak istesekte, anca kameradan birbirimizi görerek kutlayabiliriz:D
Uzaktayiz birbirimize. Beraberken 1 kere denk geldi, kutlamamistik.

bizde kutlamadık,hatta güne tartışmayla başladık sonra her zamanki gibi yürüyüşümüzü yaptık yemek yedik evlerimize döndük.
imkanım olsa bugün dışarı bile çıkmazdım,çünkü her yer felaket kalabalıktı.
normal bi günden farkı yoktu bizim için..

biz de kutlamayız.
tanışma ve evlilik yıldönümü kutlamaları daha anlamlı ve yeterli geliyor bana.

bizde kutlamayız..

evlenmeden öncede kutlamazdık şimdide kutlamadık..

bana da manasız geliyor..

yıldönümü ya da doğum günü gibi bir manası da yok bence..

Sadece doğum günlerinin kutlanmasını severim, ha o da unutulursa vs. onu bile çok takmam. Sadece doğum günü dememin sebebi kişiye özel oluşudur. Onun dışında sevgililer günü vs. hiç sevmem kutlamayı, anneler gününü bile sevmem anne olmama rağmen. Anlamsız geliyor bana.

Benimkide biraz geç olsada hediyeni yarın getiricem kusura bakma dedi :)anneler günüyle sevgililer gününü karşılaştırmışsınız ben her ikisinide saçma buluyorum herkes aynı anda kutluyor hiçbi ÖZELliği olmuyor sevgililer gününde hediye falan almayı başlarda düşünüyordum sonra vazgeçtim saçma dedim sonra bugün öyle diyince bende alim dedim....

Biz 3 senedir hiç kutlamadık , kutlamayızda.
Çok saçma geliyor bana ve sevgilime de.
Bir gün bana özel davranacaksa davranmasın istemem.
Önemli olan her gün nasıl davrandığı , nasıl yaşadığımızdır.

Back
X