Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonradan odun olma adam yoktur,en nihayet gözünü açmış kadın vardır...
anacım odunlaşınca budayıver gitsinklava:
Kızlar sevgılısı sonradan odun olan varmı ?? hanı ılk anlar,ılk aylar hersey uçuşur aşk oylesıne dolu dolu olur kı ayakların sankı yerde degıldır yuregın ne yere sığar ne göğe..
benım sevgılım ılk aylarda oylesıne delı dolu yasatırdı kı bana hayatı oylesıne romantıkdı kı aradan 7 ay gecdı o adam gıttı yerıne tam bır ODUN geldı sankı o bana onca guzellıgı yasatan adam o degıldı ??
pekı neden zaman elbet herseyı eskıtıyor ama alıskanlık oluyor..ask yerını sevgıye bırakıyor vs sebep okadar cokkı..sızınde sevgılınız zmanla odunlasdımı kısslar merak edıyorum yoksa bır bahtsız benmıyım :))))))
ama genelde bir zaman geçtikten sonra o heyecanlı aşk bitiyo..bayanlarda daha uzun suruyo bu..ama birlikteyken cok iyi oluyorlar..ayrıykende farklı oluyorlar bunlar ilişkinin dogl halii.ilerde evlenincede öyle olucak sanırım..bu yüzden ben böyle kabul ettim sevgilimi..zaten onunla zaman geciriken o ana odaklıyorum kendimi biliyorum evine gidince biraz farklı olucak..yaniii bunu bende yasıyorum..ama o eve gidince hiç arayıp sormuyorum 1 kere arıyosam gunde başka aramıyorum o arıyo sürekli..günün çeşitli saatlerinde..ilişkinin ilk basındaki gibi ilgi beklemiyorum..artık alışkanlık oldu zaten baglılık oldu iyice..o yüzden bir gun onunla elenicegim gunu düşünüyorum allah izin erirse inşallah bu yüzden onsuz olmanında tanıdını cıkarmaya başladım kendimce...yanii mutlu olmak için kendimeee bir sürü yol buluyorumm..başarıyorum da galibaaaa
sevgilin zaten odundur, sen yeni fark etmişsindir.
odun yine iyi bir şekle benzer ya tam bir kütük olan varsa...
işte oda bende mevcut.kereste tomruk hatta kütük hatta daha beteri
kızlar ya 2 buçuk sene oldu hala süprizler aşk sözcükleri düşmedi dilinden.
daha bugün ablamla cafedeyken elinde gülüyle süpriz yaparak geldi...
kızlar lütfen dua edin aşkım odunlaşmasın böyle erkeklerin var olduğuna inanmak istiyoruumm :)