Sevgılısı sonradan odun olanlar varmı aranızda ???

Yahu odun oldu demiyelimde =)

3 Sene önce korkudan yanımda sigara içemezdi .
Artık gıcıklık olsun diye dumanını suratıma üflüyor =))
zemuszemus

benimkide tam bir odun :mymeka: hatta yüzüne bile diyorum aşkım resmen odunsun hiç ormantik diilsin diye..alınacağı yerde bide pişkin pişkin gülüyo :oklava:

ama varya odun lafına ne güldüm hee:))

canım odun demiyelim

biraz abes kaçar yaw:)

erkekelrin geneli öledir canım ilk zamanlardaki gibi olmazlar ama bizde öle olmayızki zaten

Kızlar sevgılısı sonradan odun olan varmı ?? hanı ılk anlar,ılk aylar hersey uçuşur aşk oylesıne dolu dolu olur kı ayakların sankı yerde degıldır yuregın ne yere sığar ne göğe..
benım sevgılım ılk aylarda oylesıne delı dolu yasatırdı kı bana hayatı oylesıne romantıkdı kı aradan 7 ay gecdı o adam gıttı yerıne tam bır ODUN geldı sankı o bana onca guzellıgı yasatan adam o degıldı ??
pekı neden zaman elbet herseyı eskıtıyor ama alıskanlık oluyor..ask yerını sevgıye bırakıyor vs sebep okadar cokkı..sızınde sevgılınız zmanla odunlasdımı kısslar merak edıyorum yoksa bır bahtsız benmıyım :))))))

hislerime tercüman olmuşsun valla arkadaşım tam 7 ay doldu sevgilim artık bir odun oldu boshayallersmile
yüzünede söylüyorum 'odun aşkım benim' diye çoğu zaman itiraz bile etmiyo artık
düzelir diye bekliyorum bakalım.

hahahahahaha süper olmuş bu ODUN kelimesi :)))
benimki 6 sene oncede odundu hala odun :)))))))))))))

ama genelde bir zaman geçtikten sonra o heyecanlı aşk bitiyo..bayanlarda daha uzun suruyo bu..ama birlikteyken cok iyi oluyorlar..ayrıykende farklı oluyorlar bunlar ilişkinin dogl halii.ilerde evlenincede öyle olucak sanırım..bu yüzden ben böyle kabul ettim sevgilimi..zaten onunla zaman geciriken o ana odaklıyorum kendimi biliyorum evine gidince biraz farklı olucak..yaniii bunu bende yasıyorum..ama o eve gidince hiç arayıp sormuyorum 1 kere arıyosam gunde başka aramıyorum o arıyo sürekli..günün çeşitli saatlerinde..ilişkinin ilk basındaki gibi ilgi beklemiyorum..artık alışkanlık oldu zaten baglılık oldu iyice..o yüzden bir gun onunla elenicegim gunu düşünüyorum allah izin erirse inşallah bu yüzden onsuz olmanında tanıdını cıkarmaya başladım kendimce...yanii mutlu olmak için kendimeee bir sürü yol buluyorumm..başarıyorum da galibaaaa

eee bravo sana arkadaşım ya. senin gibi olabilmeyi çok isterim.

benim sevgilim ilk başlarda iyiydi sonra aniden odun da değil kereste oldu insanlık dışı oldu sonra da çürüdü gitti...

odun yine iyi bir şekle benzer ya tam bir kütük olan varsa...

işte oda bende mevcut.kereste tomruk hatta kütük hatta daha beteri

kızlar ya 2 buçuk sene oldu hala süprizler aşk sözcükleri düşmedi dilinden.
daha bugün ablamla cafedeyken elinde gülüyle süpriz yaparak geldi...
kızlar lütfen dua edin aşkım odunlaşmasın böyle erkeklerin var olduğuna inanmak istiyoruumm :)

kızlar ya 2 buçuk sene oldu hala süprizler aşk sözcükleri düşmedi dilinden.
daha bugün ablamla cafedeyken elinde gülüyle süpriz yaparak geldi...
kızlar lütfen dua edin aşkım odunlaşmasın böyle erkeklerin var olduğuna inanmak istiyoruumm :)

amin inş odunlaşmasın :)

Back
X