Sevgilisi tarafından aldatılıp ayrılan sonradan mutlu olan var mı?

Haklısınız. Cok teşekkür ederim yorumunuz icin

Siz aynı konu ve türevlerini açınca ne kazanıyorsunuz?
İstediğinizi açın beni ilgilendirmez de kendinize kotuluk ediyorsunuz.
Cevabı kendiniz vermişsiniz zaten istediğim konuyu açarım. Ama bu size dalga geçme hakkı vermiyor. Bu kadar kötü kalpli olmasanız diyorum. Kendime ediyorsam da suan siz daha fazlasını yaptınız bana böyle yorum yaparak...

Ne güzel bırakmışsınız yolunuza bakmışsınız. Benim icin de bitti artık. İnsallah çok daha mutlu olursunuz. Mantıken olmayacağını da biliyordum ben. Oluru yok herkes kendi yolunda artık
Aynen karsina emin ol duzgun biri cikar hersey dis gorunuste degil seni anlayan sana saygi gosteren seni seven deger veren daha olgun dusunceli biriyle birlikte olursan daha mutlu olursun ilk once bir hayir yap bence boyle birinden kurtulmussun hazirda bayram geliyor mubarrk gunde travmadan cikincada ayni kisilikteki insanlardan uzak dur ki uzulme

Ay bir de kötü kalpli olduk.
Keske bu giderlerinizi sizi aldatan hor gören eski sevgilinize yapsaydınız bu kadar perişan etmezdiniz kendinizi.
Mutlu olamazsınız siz bu kafayla. çok zor.

Aldatılarak 10 yıllık ilişkimi bitirdim lakin böyle hakaret görmedim, hayatımda kimseden duymadım bu tip laflar çünkü ettirmem, adamın ağzını ensesine kadar yırtarım
Sen onurunu korumazsan senin yerine başkası korumaz, bu kadar lafı işitip yine de affetmek, devam etmek neyin nesi ya silkelen kendine gel bu ne rezilliktir. Sevgi bunun neresindedir, hayatına kim girerse girsin aşığım öüyorum psikozuna kapılırsan her zaman kazık yersin, önce kendine saygı duy

I inessa armand size napti ki fazlasi olsun.
drama queenlik
Keske bu giderlerinizi sizi aldatan hor gören eski sevgilinize yapsaydınız bu kadar perişan etmezdiniz kendinizi.
sen kotu kalpli degilsin, o dramaqueen.

Sağolun haklısınız Allah razı olsun

Keske kendinizi görebilseniz sizin gibi olmaktan iyidir herhalde bu durumda olmak

Evet aynı tip insanlar dolusunca böyle oluyor demek ki. Ne oldum dememeli ne olacağım demeli

Biz size daha önce açtığınız bilmem kaçıncı konuda güzel güzel teselli verdik. Önerilerde bulunduk.
Şimdi artık yeter, kendine bunu yapma dedik diye kötü kalpli mi oluyoruz?
konuyu galiba pohpohlanmak için açıyorsunuz ama daha beter ediyorsunuz kendinizi haberiniz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…