Sen affetsen yazmayacakmıydı yi
sen affetsen yazmayacakmıydı yine yazacaktı sen o cocugu takıntı haline getirmişsın yazık gerçekten bu kadar ezdrmen sende mutlu ol görsün mutlu olduğunu kendıne bak gez dolaş kafa dagıt onu hayatından cıkar gözünü aç artık evlensen bile yine aldatır senı ilerde gerçekten aşık olup evlenecen birisi çıkacak emın ol cıkcak
Dalga geçerek yorum yapınca ne kazanıyorsunuz ?
izahi olmayanin mizahi olurDalga geçerek yorum yapınca ne kazanıyorsunuz ?
dalga gecmiyor ki I inessa armand . aynilarini ben yazdim, sacmalamayin dedin. simdi I inessa armand ya dalga geciyorsun diyorsun.Dalga geçerek yorum yapınca ne kazanıyorsunuz ?
Şimdi baktım son bir ayda aynı konu farklı başlık 7 tane açmış. Belki deşarj oluyor. Ne diyeyim. Allah sabır versin.Dikkat ettiyseniz o konuda bunlar mutlu mu olacak demis.
Yani yasamis görmüş mutlu onlar.
Simdi de diyor ki ben mutlu olacak miyim
Cevabı kendiniz vermişsiniz zaten istediğim konuyu açarım. Ama bu size dalga geçme hakkı vermiyor. Bu kadar kötü kalpli olmasanız diyorum. Kendime ediyorsam da suan siz daha fazlasını yaptınız bana böyle yorum yaparak...Siz aynı konu ve türevlerini açınca ne kazanıyorsunuz?
İstediğinizi açın beni ilgilendirmez de kendinize kotuluk ediyorsunuz.
Aynen karsina emin ol duzgun biri cikar hersey dis gorunuste degil seni anlayan sana saygi gosteren seni seven deger veren daha olgun dusunceli biriyle birlikte olursan daha mutlu olursun ilk once bir hayir yap bence boyle birinden kurtulmussun hazirda bayram geliyor mubarrk gunde travmadan cikincada ayni kisilikteki insanlardan uzak dur ki uzulmeNe güzel bırakmışsınız yolunuza bakmışsınız. Benim icin de bitti artık. İnsallah çok daha mutlu olursunuz. Mantıken olmayacağını da biliyordum ben. Oluru yok herkes kendi yolunda artık
vatsap durumuma yazacagim simdi bu sozu, cok sevdimizahi olmayanin mizahi olur
Cevabı kendiniz vermişsiniz zaten istediğim konuyu açarım. Ama bu size dalga geçme hakkı vermiyor. Bu kadar kötü kalpli olmasanız diyorum. Kendime ediyorsam da suan siz daha fazlasını yaptınız bana böyle yorum yaparak...
Eski sevgilimin bana yaşattıkları hakkında konu açmıştım daha önce de. İlk günler ölüyor gibiydim. Üzerime atılan iftiralar, arkamdan edilen küfürler beni yerle bir etmisti. 7 yıllık iliskimdi. İliski denilebilirse tabi.. Sürekli ayrıl barış, 2 defa aldatılma, hakaret küfür her şey mevcuttu. Ama gel gör ki bırakamadım, ondan başkasıyla mutlu olamam sanıyordum. İliskim boyunca nerdeyse her tartışmamızda bak o kıza yazarım haaa (beni aldattığı kız) diye tehditler mevcuttu. Ne o...lugum kaldı ne k...peliğim... Ne erkek düskünlüğüm, ne para gözlüğüm.. Anlattığım ailevi sorunlarımı bile sonradan yüzüme vuran bir insan... Babamın bizi zamanında bırakıp gitmesini bile diline dolayan, seni baban bile sevmemiş diyen biri. Kendime o kadar kızıyorum ki.. keske zamanında bıraksaydım. Simdi beni aldattığı kızla konusuyor sanırım. Ve o kız da sırf beni kötü göstermek için her seyi yapms. Ahımı aldılar.. Onların mutlu olmasına dayanamıyorum. Beni mahvettiler psikolojikmen. Bu kadarını yaşayan var mıdır bilmiyorum ama, bu gibi seyler yaşayıp sonradan mutlu olan atlatan var mı? Bu insanlar mutlu mu olacak simdi ?
I inessa armand size napti ki fazlasi olsun.Cevabı kendiniz vermişsiniz zaten istediğim konuyu açarım. Ama bu size dalga geçme hakkı vermiyor. Bu kadar kötü kalpli olmasanız diyorum. Kendime ediyorsam da suan siz daha fazlasını yaptınız bana böyle yorum yaparak...
sen kotu kalpli degilsin, o dramaqueen.Ay bir de kötü kalpli olduk.
Keske bu giderlerinizi sizi aldatan hor gören eski sevgilinize yapsaydınız bu kadar perişan etmezdiniz kendinizi.
Mutlu olamazsınız siz bu kafayla. çok zor.
Şimdi baktım son bir ayda aynı konu farklı başlık 7 tane açmış. Belki deşarj oluyor. Ne diyeyim. Allah sabır versin.
Yüz bin tane konu da Acarım yorum yapmayabilirsiniz..dalga gecmiyor ki I inessa armand . aynilarini ben yazdim, sacmalamayin dedin. simdi I inessa armand ya dalga geciyorsun diyorsun.
dogrulari okumak kotu di mi?
keyfine bakvatsap durumuma yazacagim simdi bu sozu, cok sevdim
Aldatılarak 10 yıllık ilişkimi bitirdim lakin böyle hakaret görmedim, hayatımda kimseden duymadım bu tip laflar çünkü ettirmem, adamın ağzını ensesine kadar yırtarım
Sen onurunu korumazsan senin yerine başkası korumaz, bu kadar lafı işitip yine de affetmek, devam etmek neyin nesi ya silkelen kendine gel bu ne rezilliktir. Sevgi bunun neresindedir, hayatına kim girerse girsin aşığım öüyorum psikozuna kapılırsan her zaman kazık yersin, önce kendine saygı duy
aba altindan sopa gosterir gibi, yarin aynisi sizinde basiniza gelince gorurum mu demek istedin?Evet aynı tip insanlar dolusunca böyle oluyor demek ki. Ne oldum dememeli ne olacağım demeli
Keske kendinizi görebilsenizAy bir de kötü kalpli olduk.
Keske bu giderlerinizi sizi aldatan hor gören eski sevgilinize yapsaydınız bu kadar perişan etmezdiniz kendinizi.
Mutlu olamazsınız siz bu kafayla. çok zor.
hemen cevap vereyim, hayir.Keske kendinizi görebilsenizsizin gibi olmaktan iyidir herhalde bu durumda olmak
aba altindan sopa gosterir gibi, yarin aynisi sizinde basiniza gelince gorurum mu demek istedin?
sence buna izin verecek gibi mi duruyoruz?
Evet aynı tip insanlar dolusunca böyle oluyor demek ki. Ne oldum dememeli ne olacağım demeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?