Sevgilisi tarafından aldatılıp ayrılan sonradan mutlu olan var mı?

Günahıma girmedi mi? Arkamdan is çevirmesi benim günahıma girmediği anlamına mı geliyor. Ettiği küfürler benim günahıma girmediği anlamına mı geliyor ?
Sen istemissin.
Kendine adil davrandin mi ?
İlahi adalet sana diyor ki aklını kullan.
Kullanmayıp kullanmayıp ama ilahi adalet dilenmek bana ilginç geliyor.

Valla yineliyorum. Ne oldum dememeli ne olacam demeli
kareli ben kocami bosadim birkere donup arkama bakmadim. gururum kibire girmedikce herseyin ustunde.
viz gelir tiris gider bana bu tur meydan okumalar.
aynisi asla basima gelmez buna izin vermem vermedim
hicbir konuda buyuk konusmam, bu konular haric.
buyuk soyluyorum, BUNU KENDIME YASATMADIM YASATMAM DA.
seninle sohbeti burda bitiriyorum. yarin acacagin konuda gorusuruz.

Daha önce teselli ettiniz de suan öyle konusunca iyilik mi yapmış oluyorsunuz. Ee gördünüz madem rahatsız oldunuz cevap vermeyin yorum yapmayın. Kendine yapıyorsun deyip kırıcı laflar söyleyince iyi mi yapmış oluyorsunuz? Yorum yapmazsınız olur biter..

Evet yarın da aynı konuyu açacağım bu sizi ilgilendirmez sanırım. Selametle

Aynı şeyleri yıllarca yaşadım. Aldatıldım, küfürler, hakaretler, şiddet..ayrıldığımda ölüyorum sandım, şimdi diyorum ki, nasıl o kadar yılımı bir aptala verip, kendimi o hale düşürmüşüm!! Evet evliyim ve mutluyum şu an çok şükür. Sen de senelerine yanmak istemiyorsan bir an önce sil aklından, değer görebileceğin gerçek bir erkek bulmaya bak.

Evet ilk defa goz ardı et butonunu kullanacağım, içim bayıldı gerçekten.
Mutluluklar size

Haksızlığa uğrayanlar için ilahi adalet tecelli eder elbette. Ancak Allah sorar "kulum sen neden akıllanmadın" diye. Sizin olayınızda aslında kartlar açık oynanmış, adam ben buyum diye bas bas bağırmış, siz kabul etmişsiniz. Müslüman aynı delikten iki defa sokulmaz diye bir hadis var.

Sağolun Allah razı olsun yorumunuz icin hatam büyük elbet

Ah ettim ama tuttumu inan bilmiyorum takip etmiyorum benimkide aldatılmayla bitmis bir iliskiydi. Suan daha huzurluyum tek fark bu ve kendimi buldum emin ol.

Sağolun Allah razı olsun yorumunuz icin hatam büyük elbet
Ne olur Allah aşkına bir daha bu zatla aynı havayı bile solumayın. Hatanızın farkındasınız. Haydi şimdi geçmişe sünger çekip, güzel adımlar atın kendiniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…