- 30 Aralık 2009
- 23.869
- 96.037
- 1.123
Sen istemissin.Günahıma girmedi mi? Arkamdan is çevirmesi benim günahıma girmediği anlamına mı geliyor. Ettiği küfürler benim günahıma girmediği anlamına mı geliyor ?
kareli ben kocami bosadim birkere donup arkama bakmadim. gururum kibire girmedikce herseyin ustunde.Valla yineliyorum. Ne oldum dememeli ne olacam demeli
Daha önce teselli ettiniz de suan öyle konusunca iyilik mi yapmış oluyorsunuz. Ee gördünüz madem rahatsız oldunuz cevap vermeyin yorum yapmayın. Kendine yapıyorsun deyip kırıcı laflar söyleyince iyi mi yapmış oluyorsunuz? Yorum yapmazsınız olur biter..Biz size daha önce açtığınız bilmem kaçıncı konuda güzel güzel teselli verdik. Önerilerde bulunduk.
Şimdi artık yeter, kendine bunu yapma dedik diye kötü kalpli mi oluyoruz?
konuyu galiba pohpohlanmak için açıyorsunuz ama daha beter ediyorsunuz kendinizi haberiniz yok.
kareli ben kocami bosadim birkere donup arkama bakmadim. gururum kibire girmedikce herseyin ustunde.
viz gelir tiris gider bana bu tur meydan okumalar.
aynisi asla basima gelmez buna izin vermem vermedim
hicbir konuda buyuk konusmam, bu konular haric.
buyuk soyluyorum, BUNU KENDIME YASATMADIM YASATMAM DA.
seninle sohbeti burda bitiriyorum. yarin acacagin konuda gorusuruz.
sende stockholm sedromu vaz kuzum belkide mazosist bile olabilirsinKeske kendinizi görebilsenizsizin gibi olmaktan iyidir herhalde bu durumda olmak
bence herkesi kendisi gibi saniyoraba altindan sopa gosterir gibi, yarin aynisi sizinde basiniza gelince gorurum mu demek istedin?
sence buna izin verecek gibi mi duruyoruz?
Mune tekrar konular bdv den taşınıyor mu? Konu sahibi bin kete açabilir mi konuyu?
Daha önce teselli ettiniz de suan öyle konusunca iyilik mi yapmış oluyorsunuz. Ee gördünüz madem rahatsız oldunuz cevap vermeyin yorum yapmayın. Kendine yapıyorsun deyip kırıcı laflar söyleyince iyi mi yapmış oluyorsunuz? Yorum yapmazsınız olur biter..
Kurallar var hanfendi Size ne derken?Size nesize neden dert oldu konularım hey Allahım
sende stockholm sedromu vaz kuzum belkide mazosist bile olabilirsin
bence herkesi kendisi gibi saniyor
nerde o buton ya , ben niye hic görmedim ?Evet ilk defa goz ardı et butonunu kullanacağım, içim bayıldı gerçekten.
Mutluluklar size
Evet ilk defa goz ardı et butonunu kullanacağım, içim bayıldı gerçekten.
Mutluluklar size
Haksızlığa uğrayanlar için ilahi adalet tecelli eder elbette. Ancak Allah sorar "kulum sen neden akıllanmadın" diye. Sizin olayınızda aslında kartlar açık oynanmış, adam ben buyum diye bas bas bağırmış, siz kabul etmişsiniz. Müslüman aynı delikten iki defa sokulmaz diye bir hadis var.
tanidin da ne isine yaradi acaba ? keske örnek filan alsaydin .Ah ah burda çeşit çeşit insan da tanıdık
Kurallar var hanfendi Size ne derken?
tanidin da ne isine yaradi acaba ? keske örnek filan alsaydin .
Ne olur Allah aşkına bir daha bu zatla aynı havayı bile solumayın. Hatanızın farkındasınız. Haydi şimdi geçmişe sünger çekip, güzel adımlar atın kendiniz için.SağolunAllah razı olsun yorumunuz icin hatam büyük elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?