sevgilisi uzakta olup ilişkisine devam edenler yardım:(

emosmos

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
846
1
118
İstanbul
merhaba kızlarr..benim 2,5 yıldır süren arada sorunlar olsada güzel giden bir ilişkim var..erkek arkadaşımın görevi nedeniyle tayini çıktı..elbet olacağını biliyordum ama seneye diye rahat davranıyorduk..ilk duyduğum anda çok sarsıldım, ağladım..o kadar alışmışım ki neredeyse her gün görüyordum..evlerimiz aynı semtte..2 yıl doğuda olacak ve senelik izni dışında hiçbir şekilde görüşemeyeceğiz..ben bu sürede birbirimizden kopmaktan çok korkuyorum..bu süreç nasıl geçer, ne hissederim bilmiyorum..
önceki konumdan okuyanlar bilir evlilikle ilgili tartışmalarımız oluyordu..tayininin çıktığını söylediği gün bana evlenme teklifi gibi birşey etti tabi eğer evlenirsek 2 yıl sonradan bahsediyor:) ağzımı aradı önce tabi.. başka şehirde yaşar mısın? beni hep yanında ister misin? benimle mutlu olur musun? gibi bir takım sorular..evlilik lafını ağzına almayan bu kadar korkan adam neden şimdi konuştu ne düşündü hiçbir fikrim yok..açıkcası korkuyorum. onu beklerken bu fikrinden vazgeçmeyeceğine emin değilim..

haziranda gidecek nasıl dayanacağım bilmiyorum bu süreçte bana tavsiye edebileceğiniz birşey var mı? aradı ki uzaklık bizi soğutur mu?

Uzaklık soğutur evet.
Kim ne derse desin, gözden uzak olan gönülden de ırak oluyor.
Evlenmekten korktuğunu söylemişsin... Neden?
Diğer soruna gelince...
Gelecek planlarınız yoksa, evlenmeyi düşünmüyorsanız ve neyi beklediğini bilmeyerek üzülmek istemiyorsan 'uzak mesafe ilişkisi yaşayan biri' olarak tavsiyem, uzatma ve noktala.

hayırlısı olsun öncelikle...hemen hemen tüm ilişkilerimi
uzaktan biri oldum ben şuan da öyle..sizin dezavantajınız,
sürekli birlikteyken ayrı düşcek olmak..biz zaten uzakta
görüşmeye başladığımızdan bu durum daha kolay geliyor..
birde anlayamadığım nereye gidiyor? evliliğe neden engel bu
madem ilişkin güzel gidiyor? yoksa bana 2 yıl sonra evlenmeler
falan üzgünüm ama çok havada kalan düşünce olarak geliyor..
Allah sabır versin şimdiden..

gözden ırak gönulden ırak....yakınında oldugu halde ınsanlar senı yanıltırken kaldıkı uzakta olan bir ınsan....yani şahsı kanaatım ben böyle uzaktan uzaga yürütülen ilişkilei dogru ve saglıklı bulmuyorum

bende 12 gündür uzaktayım sevgilimden ve hiç bişey birlikteken ki kadar güzel gitmedi.yarın görüşücez artık ama biraz soguyorum gibi hissdiyorum uzakken.gözden uzak gönüldende uzak oluyo malesef ..

Askere giden birini beklemekten farksız. Hata daha rahat canım telefon var kamera var.
Akşamları 2 dakikada olsa kameradan görüşseniz, birbirinize bu süreçte daha anlayışlı olursanız neden yürümesin ?
Senin arada onun yanına gitme ihtimalin yok mu ?

Şark görevi var haliyle gitmesi gerekiyor yani bizim yapabileceğimiz birşey yok
benim çalışabilmem için kpss girmem gerekiyor..ki zaten şuan evlilik için ikimizde maddi manevi hazır değiliz
2,5 yıl evlenme konusunda tek kelime etmedi ben de hiç baskı kurmadım.. ilk defa şimdi bahsediyor..istemeyen biri şimdi de bahsetmeyebilirdi di mi? :44:

Uzak bir ilişkiyi yürütemezdim şahsen askerlik okul vs olur da beklersin ama hep uzak hep uzak nereye kadar...

erkek daha önce tabi evlilikle ilgili konuşmaz...erkekler biz gibi değiller hayalle mayalle iş yapmıyor onlar...ayakları sağlam yere bassın istiyorlar...ciddi konuşmak için işinin olmasını tayinin çıkmasını beklemiştir hem senin hem ailenin karşısına daha güçlü işi gücü yerinde çıkabilmek için...artık tayini çıktı ve artık o da içindeki düşüncelerini sana dökecek evlilikle ilgili... her erkek böyle işi olduktan sonra ciddi adım atmak istiyorlar...ayrı olmanıza gelince...erkek arkadaşının tayini istanbula yada batıda biryere çıksa anlıcam senin evhamını...aramız soğur mu aklı karışır mı kafasına başka biri düşer mi vs...düşünmekte haklısın derim....doğu bizim sandığımız gibi güllük gülistan bir yer değil bir memur için...emin ol orada kaldıkça sana daha çok bağlanabilir... orada canı sıkıldıkça gezemedikçe seninle daha çok tel de yada int. de konuşacak seni daha çok hayal edecek hemencecik evlenmek için gün sayacak o yanlızlıktan kurtulmak için...ben şahsen böyle düşünüyorum çünkü benzer durumdaki arkadaşlarım vardı dediğim gibi oldu onlardaki durum

bizde nişanlımla 4,5 senedir ayrı şehirledeyiz haziranda evleneceğiz kısmetse birbirinize ve sevginize güvendikten sonra aranızda soğuma olacağına inanmıyorum tabi ayrı kalmak çok zor oluyor ama kavuşunca da ayrı bir tadı oluyor ayrıca kamerada görüşüp telefonda konuştukça bu süreci daha kolay atlatacağını düşünüyorum... bir an önce kavuşursunuz umarım birbirinize...

2,5 yıl 30 ay mı yapıyor??
adam bunu gider ayak sana der tabii..
nasıl olsa kız milleti beklemeye pek meraklı..
ben uzaktayken,hele ki şarktayken beni de koşulsuz
bekleyen birini isterdim..istediğim zaman ilgiye
boğulucam,hatta sen onu mutlu etmek için süprizler
falan yapıcaksın...bir nevi kendine garantiye almak gibi..
olabilcek bütün ihtimallerden bahsediyoruz aslında bir şekilde..
yine de sen bilirsin onu en iyi sen tanırsın ha bir de yaşayarak
öğrenebilirsin..

çok teşekkür ederim..tam da erkek arkadaşımın söylediği şeyleri söylemişsiniz:)
ona sorsan normal herşey "bizim meslekte böyle eşler sevgililer bekler sonunda kavuşur..benim orada en ihtiyacım olan şey sevdiğim insanla konuşmak bunu esirgemediğimiz sürece devam ederiz" dedi.

mutlaka ilişkimizde seziyordum benim ona göre evlenebilinecek bir kız olduğumu.. dile de getirirdi çoğu zaman ki zaten daha önce uzun ve düzgün giden bir ilişkisi olmamış saçma sapan ilişkiler yaşamış.

geçmiş konularının geneli -aşka dair-
onunla olan sorunlarınıza dair..bir tanesi
onun güzel kızlara bakması....güzel olan şeylere bakması..

hiç tanımıyorum sizi ama burada yazdıklarından
çıkan sonuçlar bunlar..sadece kendini kandırma
ve kendi isteklerin her şeyden önce gelsin..
gelin bile ata binmiş ya ksımet demişş..
erklerin nerede dümeni kıracağını kestimek
çok güç olduğu için okyanuslarda kaptansız
bir gemide kalmak an meselesi olabiliyor.
..:26:

dışardan biri olarak baksaydım bu konuya aynen sizin gibi düşünürdüm..burada herşeyi aktaramadığımız için bazen yanlış şeyler düşünebiliyor insan..özellikle başka kızlara bakması..sonuna kadar okuduysanız az çok anlatabilmiştim ama tekrar açıklamak isterim..onun huyunu bildiğim için "beni dünya güzelliklerinden mahrum bırakamazsın" lafını beni öfkelendirmek çıldırtmak için söylediğini biliyorum ama yinede hoş deil demiştim..bunun için defalarca özür diledi ama tabi ki aklımın bir köşesinde var..bunu açıklıyorum çünkü fikrinize bana önereceğiniz şeye etki edeceğini düşünüyorum

Bununn birde kocası uzakta olup evliliğine devam edenler versiyonu var. Yani ben:) Gözden uzak gönülden ırak lafı bir yere kadar doğru. Yani uzakta olunca onsuzluğa alışıyorsun ister istemez. Hayatını tek başına sürdürüyorsun. Ama sevginde bir azalma olmuyor, tam tersi işin içine özlem girince artıyor. Ve ayrılıp kavuşmalar çok farklı duygusal patlamalara neden oluyor:) Ben yıllardır uzaktayım. Bizim ilk 4 yılımız her an birikte geçti. Heryere birlikte giderdik, hemen hemen hergün görüşürdük. Sonra memleketine gitti, askere gitti falan derken 3 yıl ayrı kaldık. Tam aynı şehirde kavuştuk nişanlandık, düğün tarihi aldık, pat bu seferde benim atamam oldu ben taşındım. Ama düğünümüzü ertelemedik, evlendik. Şimdi ayda 1 yada 2 kere görüşüyoruz. Çok zor uzaklık, yanındayken olduğu gibi kolay değil. Ama bu bir sınav gibi düşün, bu sınavı kazanırsanız sevginizide sınavdan geçirmiş olursunuz.

İki kişinin birbirine duyduğu güven sevgi ve bağlılığa bağlı.
Bir senedir asker ne soğudum ne uzaklaştık.
Seven sabrediyor.Zor mu zor.İmkansız değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…